Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2


axedice

Öne çıkan mesajlar

Ben kapadım 2 hesabıda. Çok ekstrem birşey olursa da açmam. Zaten çok zaman bulamıyorum yeni iş yüzünden, bu üstüne tuz biber oldu. Yoksa arada yine casual takılırdım. Şu koşullarda zırnık vermem bu gerizekalı, penis kafalı firmaya. gg blizz. Tek beklediğim D4, o da release den 3 sene sonra en ucuza bulursam falan oynarım. Duyarlı RP si yapmıyorum, batsın p..venkler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, Ovacikpirinci dedi ki:

warcraft 3'e tecavüz ettikleri için yargılanmalılar. onlarca kişinin çocukluk anılarını kirlettikleri için yaptıkları bir nevi çocuk istismarı da sayılabilir. 

https://www.wowhead.com/news/bloomberg-report-unveils-warcraft-iii-reforged-development-issues-323518

Alıntı

But the project was never a priority for the company, in part because a remaster of an old strategy game had little chance of becoming the type of billion-dollar product that Activision wanted, according to the people, who asked not to be named because they weren’t authorized to speak on company matters. With Blizzard pressured to focus on its biggest franchises, Warcraft III: Reforged couldn’t get the ambitious budget that its leaders wanted.

adamlara yeterli para vermeden hadi yapın demişler, üstüne bakmışlar baya preorder var hadi hadi hemen açın oyunu demişler bide....

artık blizzard diye bir şirket yok. sadece activision var.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

More than 1,500 Activision Blizzard employees condemn company leadership,

call for 'compassion for victims'

A letter signed by current and former employees says

the company's response to a sexual harassment lawsuit is "abhorrent and insulting

https://www.pcgamer.com/uk/more-than-1500-activision-blizzard-employees-condemn-company-leadership-call-for-compassion-for-victims/

..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

15 yıl bilizzortu itibarsızlaştırma kürsüsü başkanlığı yapmış biri olarak bugünleri göreceğimi biliyordum, nihayet isimleri beş para etmez bir hale geldi. hakediyorlar da, hakikaten iğrenç adamlar çalıştırmışlar.

01e.png

033

6e5.png

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...