Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2


axedice

Öne çıkan mesajlar

İşte bot olmasın diye sadece o ana kadar aktif steama bağlı mail demiş adam. Hazırda bi sürü bot hesabı olanlar yine sıkıntı tabii. Ama eşşek değiller ya, kazanan hesap organik mi kontrol etsinler, olmayanı atlayıp tekrar çeksinler organiğe gelene kadar. Çok zor iş değil. Hepi topu 2 kazanan olacak zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Liseliler bilmez, Türkiye interneti ilk keşfederken yıllaaaar önce 90'larda meşhur internet sitesi zuxxi vardı. Orada Star Wars Episode 1 duyrulunca SW bilgi yarışması yapmışlardı, kazananlar arasında da çekilişle tişört vermişlerdi. Oradan Episode 1 tişörtü kazanmıştım. Delikli melikli hala durur 20 küsür senedir evde. Kargo falan da yok ha, Taksim'in arka sokaklarında bi depo adresi vermişlerdi, arkadaşı da almış gitmiştim öpmeseler bari diye, oradan aldıydım. Hayatta da yegane kazancım budur kuradan. Üniversite arkadaşım Ankara'da Cepa AVM çekilişinden araba kazandı ama. O çekilişler en azından büyük ödüller için kesin hileli diyodum, meğer kazanılabiliyomuş, orada gördüm.

Mayhem'e söylemeyin ha bu çekilişi, tutar yine kazanır.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Valvyn dedi ki:

araba cikinca vergileri sana iteliyorlar dimi nasıl yürüyor process. Porsche mercedes kazansak vergiyi verecek para yok.

 

 

 

genelde o vergileri veremeyecekler için, akbaba galericiler beliriyor orda satı veriyorsun adamlara kazandığın arabayı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...