Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2


axedice

Öne çıkan mesajlar

çok saçma bir spekülasyon bu ya. kendi stream servisini kurmak öyle kolay bir şey değil. koca microsoft'un arkasında olduğu mixer kapatılıyor beceremediler diye. 

koca teknoloji devi facebook dersin ama REZALET ötesi bir streaming servisleri var. youtube gaming vardı bir ara, komple kapattı youtube bunu. beceremediler hiçbiri. 3 yayıncı kafa kafaya verdi diye platform kurulmaz.

he kuranlar bunlar değildir de google/spotify dır. o zaman da doc gidip diğer yayıncılarla konuşmaz bi kere. kendi alacağı parasına bakar geçer.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doc'un bu tip bir oluşuma sıcak baktığını düşünmüyorum. Shroud ve Ninja'nın Mixer'a geçtikten sonra izlenme oranlarının düşüşünü görmüş; bunun üstüne Twitch ile multi-year deal yapmış, kendini sağlama almış. Muhtemelen 5-10 milyon dolardan fazla Twitch'ten alıyor, üstüne sub'lar, sponsorlar ve tip'ler... "Twitch'in yüzü" sıfatına sahip. Bunlar olmuşken başka platforma geçeyim mi acaba demez. Fakat şu Brime denen yeni oluşumu Ninja, Shroud ve Dr takip ediyor:

6t3qie0hrl751.jpg

 

Hani, mantıklı olabilecek teorilerden biri şu: Deniyor ki, bu yeni streaming servis ve Dr bu oluşumun kurucularından. İlk başta Stream yapmayacak ama Twitch sonrası oraya transfer olabilir. Fakat Twitch'in bundan haberi yok ve breach of contract olarak gördü falan.

Öte yandan Razer'ın Doc sponsorluk sayfası bir gidiyor bir geliyor. Roccat ile anlaşmalı şuan ama sayfaların gidip gelmesi bir garip. Oyuncağı var doc'un, onlar bile oyuncağı siteden silmiş. Bu kadar çabuk nasıl organize yayılıyor, ne oluyor anlayamıyorum. Bu gece birşeyler çıkar ortaya, pazartesi olduğundan herhangi bir dava açılırsa ortaya çıkar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yayıncı muhabbetleri burada geçti diye buraya koyayım madem. belki bilenler vardır twitch'in ilk büyük streamerlarından biri olan reckful intihar etmiş diyorlar...

 yayıncılar için çok ilginç bir sene. hatta her türlü açıdan çok ilginç bir sene oldu 2020

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok üzüldüm ya, japonya ırl streamleri özellikle sabahlara kadar izlediydim depresif olduğum zamanlar baya eğleniyodum hayatı unutuyodum oyalanıyodum. Az çok yaşadıklarını biliyorum. keşke yanında birileri olsaydı şu adamı toparlayacak. Şu yapmacık amerikalılar ve bireysellik kültürü yüzünden hayattan soğuyor bu insanlar halihazırda mental sorunları varsa, üzücü.

RIP brother.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

..

the alleged incident was at a 2014 party celebrating the launch of Far Cry 4, which Ubisoft Toronto helped on. According to the former employee, while she was talking with Béland at the party, he said “Do you know what she likes?” then put his hands around her neck and squeezed, which she likened to a “creepy demonstration.”
..

Maxime Béland, Vice President Editorial, has resigned from his role at Ubisoft, effective immediately,” Ubisoft confirmed in a statement

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Three more Ubisoft executives step down due to toxic culture

Chief Creative Officer Serge Hascoët and Ubisoft Canadian studios head Yannis Mallat leave the company

as global head of HR Cécile Cornet leaves her role

https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-07-12-three-more-ubisoft-executives-step-down-over-toxic-culture

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...