Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2


axedice

Öne çıkan mesajlar

Ben organizasyonlar nasıl patlıyor anlamıyorum. Bizim 4chan grubumuz vardı beraber streamsnipeladıgımız, aramızda beta değil omega bi cocuk vardı. Hatta salak bir kere kız kardeşinin iç çamaşırlarını kokladıgını söylemişti birine gruptaki, meme olmustu *SNIFF* diye.

Sonra bi yok oldu, ogrendik ki geri zekalı sahte bb gun'la bi kızı esir alıyo, ormana götürüyor, götürdügü yerde bi döşek atmış, kız delikanlı cıkıyo agzını kuruyo bunun sonra polise gidiyo hapse atıyolar bunu.

Ha biz bu gerzek yüzünden shitposting'i bırakıyor muyuz, hayır? Ben bunu anlayamadım, var mı sebebini bilen? GM piç çıktı, gitti, giuild niye dagılyıo abi?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

33 dakika önce, xunn dedi ki:

Ha biz bu gerzek yüzünden shitposting'i bırakıyor muyuz, hayır? Ben bunu anlayamadım, var mı sebebini bilen? GM piç çıktı, gitti, giuild niye dagılyıo abi?

Pedofililiği yapan method'un ortağı. Bu muhabbetleri method yönetimi biliyormuş ama hiç bir oyuncusuyla paylaşmamış. Sonra ortaya çıkınca, çocuğu olan oyuncular "lan bizim de çoluğumuz çocuğumuz var bu pis sapıkla aynı ortama sokuyonuz tehlikeye atıyonuz bu yavrucaklarımı, allah sizin belanızı versin" diyerek ayrılmaya başladılar. Bu yönetim şeklini sevmeyen diğer tüm oyuncular da teker teker ilişkisini kesmeye başladılar. Üstüne sponsorlar da çekilmeye başladı. ve doğal olarak e-spor kuruluşu olan method çöp oldu.

sadece guild değil çünkü method. çoğu oyunda takımları olan bir kuruluş

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben adamın evine ateş açıldığında da, aldatma mevzusu çıktığında da aktif olarak izliyordum. Eve polis gelse oturup bekleyecek bir adam değil bence. Kolay heyecanlanan bir adam çünkü. Eşi var, çocuğu var. Yayında beklemez bile bile.

Anladığım kadarıyla geçen hafta boyunca büyük çaplı metoo accusation'ları yapılmış. Görüyoruz işte CS camiasından, ubisoft'tan, hollywood'dan haberler doldu bir anda.

Cidden merak ediyorum ne oldu be...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 saat önce, Black-ice dedi ki:

noluyor burda merak ettim lan

çok uzağım bu topicde adı geçen insanlara falan. hiç birini tanımıyorum bu adamı da bir iki kere gördüm apex oynarken o kadar. mevzu nedir biri özetleyebilir mi anlamadım liste dışı video fln.

genel olarak yasi buyuk olan pro gamer ve ceo'lar falan herkesi harasslamislar (sexual, fiziksel, psikolojik), tr'de olsa dayisi/amcasi falan vurmustu bunlari cogu cocugun...

(bazilari ozellikle "predator" olarak aniliyor su an)

- daha onceden de sesini duyurmaya calisanlar olmus, tutuklanan streamer'lar olmus ama su an bir akim gibi daha once harassment falan yiyen herkes ortaya cikip "ifsa" yapiyor.

*su falan var gecen senelerden buyuk olay: https://www.techspot.com/news/78604-twitch-streamer-hi-rez-employee-arrested-child-sex.html

Goering tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toplayan sayılmaz pre-built aldığı için ama dogmeat yeni kasa aldıydı geçenlerde. amerika'da yaşıyor gerçi, fyi

bi de donanım/yazılım bölümünde TOPLA başlıkları var sticky. oraya da girişebilirsin.

ya da diskorda gel en iyisi ;))))))

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...