Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2


axedice

Öne çıkan mesajlar

15 saat önce, goldbären dedi ki:

rockstar yapmaz bir daha, max payne online yapıp herkese kostüm satamayacağı için. fazla lineer masraflı oyun onlar için.

işte avanak adamlar rockstar'a verdiler, gittiler mahsun wake yaptılar ne diyim. dayaklıksın remedy.

vr işinin benim içi geleceği yok ama neden kontroller. ya da brain-machine interface gelecek. el kol sallamakla gimmick ötesi oyun çıkmaz. o işin geleceği olsa gamepad-fare-klavye değil, nişan alma tüfekleri filan popüler olurdu. hepimiz oynadık arcade oyunları, o tarz arabirimler tutmuyor. çok hareketle az iş yapılabilmek tercih edilse, kalem yerine fırça kullanırdık.

hareket ekonomisi çok gözardı ediliyor bütün bu gimmick aletlerde.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

stadia patlayadursun,

Alıntı

Nov 20, 2019 -- After roughly one month in beta, Steam Remote Play Together is now released to all Steam users. With this feature, local multiplayer gaming is now extended to iOS and Android devices. Remote Play Together enables cross-platform play among friends across Windows, Linux, macOS, iOS, and Android.

Up to four players, or even more in ideal conditions, can instantly join in the fun. Only the host needs to own and install the game, while additional players connect through Steam Remote Play streaming technology using their PC or the Steam Chat and Steam Link mobile apps.

In celebration of the release, Steam is hosting a Remote Play Together Streaming Event featuring streamers from around the world sharing games using Remote Play Together.

For more information, please visit steampowered.com/together.

aylık ücret 0$.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, LethE dedi ki:

stadia hem aylık sub + oyunu satın alıyorsun değil mi?

aylık ücret yok diyor işte?

Alıntı

Google Stadia will launch on November 19th, in 14 different territories including the US, UK and Canada, with at least 22 games at launch, for an initial price of $130 for a hardware starter kit with three months of premium service, and $10 a month afterwards. There’s a separate free tier coming in 2020, and 42 confirmed games in total so far.

bi konsol parası atıyosun 130$, sonrası sub. 2020'de de free tier gelecek demiş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunlar parayla. proysan (aylık sub) oyunları indirimli alıyorsun. sublara her ay beleş oyun geliyor dior. bu oyun bir ay mı kalıyor yoksa daima senin mi kalıyor veyahut daha önce verilen oyunlara sonradan erişebiliyor musun meçhul

freede sadece satın aldığın oyunları para ödemeden 1080pye kadar oynayabiliyosun.

starter kit dediğin chromecast ve stadia gamepad. pc için gerekli değil yazıyordu ama telefon/tv için zorunlu mu bilmiyorum.

çok farklı anlaşımız olayı her türlü google pazarlama ekibi bu işi becerememiş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, razzRaziel dedi ki:

steam bedavaya oynatıyor gibi demişsin

lethe anlatmış işte. stadia önden ödemeli + sonradan aylık abonelik + oyunlar tek tek ödemeli + iyi bağlantı aylık. camianın en pahalı metodu oyun oynamak için şu anda. steam oyun için bir kere para alıyor o kadar, bedavaya yani buna kıyasla evet.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iste onu diyoruz o yuzden cok sacma su anki sistem, hedef kitle bilincsiz kullanici gibi asd.

seneye amazon benzer bir hizmet ile gelecek diyorlar, oyun sayisi vs cok olursa bunu ezer gecer daha tutamadan.

hem aylik ucret alip hemde full price oyun satmak yerine game pass vs benzeri bir sistem olmasi makul yada ayni sekilde full price oyun satmak yerine Steam vs ile entegre olacak Steam'den aldigin oyun burda calisacak direk, anca oyle populer olur.

Norak tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...