Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2


axedice

Öne çıkan mesajlar

3 saat önce, Sam dedi ki:

yok 2007'de filan çıktı vista'nın reklamını yapmak için, oynamıştım net hatırlıyorum. çok eskimişti. şimdi hele düşünemiyorum ne kadar antik kalmıştır.

ı ıh lisede oynadığımı iyi hatırlıyorum açtım baktım, 2001de konsola 2003te pcye çıkmış. 2007de portlanan halo 2. ondan sonra port yok hiç.

goldbären tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PC Settings/Optimization: Halo: The Master Chief Collection is now optimized for PC with mouse and keyboard support, native PC features, up to 4K UHD and at least 60 FPS**. Many games in the collection will include other setting options like ultrawide support, uncapped frame rate, adaptive sync support, FOV customization and more.

 

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.halowaypoint.com/en-us/forums/243780d3b80b4bb6ac7917a8942286db/topics/mcc-development-flighting-updates/3e3252e1-297a-4590-a7ab-67c133b3d37d/posts?page=1#post12

 

Şu an ciddi problemler varmış mouse ve keyboard için.Yüksek input lag gibi. Ve o şekilde çıkarılacagı düşünülüyo. Ve 60 fps locked olcakmış release. Geri vites yapmışlar yok efendim unlocked fps quality standartlarını meet edememiş de falan da filan, releaseden sonra sorunu çözersek unlock etcez demişler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

VR oyunlarında beklenen atlama yapılamadı, bu oyunlar için de birincil pazar Steam. Eğer norm belirleyici bir oyun üretebilirlerse Half-life adını piç etmeden kendi açılarından mantıklı bir şey yaparlar. Kötü bir oyun çıkarsa topa tutulurlar, ama VR için beklentilerin daha düşük olması bir avantaj.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...