Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2


axedice

Öne çıkan mesajlar

Red Dead Redemption 2 looks gorgeous on PC

Exploring in first-person

is much better on PC thanks simply to well implemented mouselook.

Pad controls are borderline sluggish, seemingly to give your actions a sense of heft that fits Red Dead Redemption 2's methodical pacing.

It's great to be able to quickly look where I want to without dragging my view around with a stick.

It also means you can play the game as a legitimate FPS

https://www.pcgamer.com/red-dead-redemption-2-looks-gorgeous-on-pc-but-its-mouse-controls-that-make-it-special/

?

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7 dakika önce, Sam dedi ki:

tek satış ve oynama modunu bu yapmadıkları sürece bizi etkilemeyebilir

 

Hiç zannetmiyorum böyle yapacaklarını, hem ciddi PR sıkıntısı yaşarlar hem de steamin kimyasına aykırı bu tür sivri hareketler. Aquilanın dediği gibi libraryndeki oyunlara streamingle başlarlar işte, şimdi bile var iş yerinden ev bilgisayarını streamlemek falan (korkunç tabi kalitesi asd) ama ben bunun üstüne steam gamepass gibi bişiler bile bekliyorum. Geçmişte sanırım yarım ağızla yok mok falan çekmişler ama piyasa oraya doğru giderse steam de bu işlere girer.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Outer worldsden sonra tescillendi zaten ya eski kıymeti kalmadı artık obsidianın. Bethesdanın bi seviye üstü oyunlar yapıyorlar en fazla.

 

 

 

Bu oyunu da microsoft acquisitiondan önce ufak bi ekiple başlayıp satış sırasında sunmuşlar işte böyle böyle procemiz var diye, MS yürü ya kulum demiş zaten çeşitlilik katmak istiyor storeuna. Ekip hala küçük anladığım kadarıyla, outer worlds hariç bi RPGleri daha var geliştirdikleri ama konusu vs. hakkında bilgi yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün 280'e Durmaplay'den aldım, anında geliyor kod. Daha ucuzu yok sanırım. Pre-order bonus'ları gelecek mi bilmiyorum ama gelmiyorsa da büyük sıkıntı değil. Preload ettim, akşam damlıyorum. 

Review'lar gayet iyi, Respawn baya SW ruhunu yakalamış deniliyor. Jedi'lığı Force Unleashed'deki gibi tek push ile 20 tane Stormtrooper ya da AT-ST one shot'lamak gibi yapmak yerine zor bir hayat gibi göstermişler, özellikle de ana karakterin içinde bulunduğu dönem dikkate alınınca çok yerinde bir karar.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...