Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2


axedice

Öne çıkan mesajlar

NBA'de de benzer bir şey oldu bu ara, Houston Rockets'in yöneticisi Hong Kong'u destekleyen tweet attı, sonra sildi. Rockets'in Çin'deki maçlarını iptal ettiler. Tabii milyar dolarlık Çin yayın anlaşmasını iptalle de tehdit ediyorlar alttan.

ABD-Çin rekabeti Soğuk savaştaki gibi kültürel bir çatışmaya dönerse ilginç olur. Şu ana kadar öyle bir şey yoktu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet arka arkaya geldi bunlar. hong kong, uygur meselesi filan da derken tuz biber oldu.

çin artık kendi kültürel ekosistemini kurabilecek hale geldi aşağı yukarı, daha üstelerlerse ticaret savaşı da devam ederken çat diye soyutlayabilirler kendilerini. rakiplerinin bütün nüfusunu toplamda geçip, üstüne de ekonomik olarak aynı seviyeye gelince dayılanabiliyorsun, apple da tayvan ?? emojisini yasaklayabiliyor.

hani suçlayamıyorum çinli gözünden çünkü batı çok iyi silahlandırıyor kültürü. çocuğun mesajı da gördüğüm kadarıyla sosyal haklar değil, bağımsızlık zira.

çin yapımı wandering earth filmi vardı mesela, çinliler dünyayı kurtarmaya giderken yardım istiyorlar, bazı ülkeler sallamıyor bencillik yapıyor mesela. sonra son anda bazıları yardım ediyor ehu. dedim tamam artık anglosaksonların kötü olduğu filmler de artar.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten çinlilerin kötü adam olduğu holivut filmi bu saatten sonra çıkmaz, artık öyle red corner gibi film gelmez yani. ancak tamamen indie filan olması lazım. en alakasız anda bile çinli karakter geliyor katılıyor iyi adama yardımcı olarak.

sen bütün fabrikalarını kar için komünist ülkeye taşı, 20 yıl sonra da ağla neden konuşma özgürlüğü kısıtlanıyor. harbi 21. yy başı okullarda okutulacak ileride nasıl batı uygarlığı kapitalizm uğruna kendini batırdı diye.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kapitalizm ugruna kendini batirmak ; kendi vatandasina haksiz hukuksuz maden cikarttirmakla oluyo abi.

 

boyle sikko isleri 3. Dunya ulkesine yollayip tatava yapmiyosun. Cin sattigi mal kadar dunyadan da mal alan bi ulke oldugu icin kendini soyutlama veya dunyanin cini soyutlamasi gibi bi ihtimal de yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alıntı

“In the tournament itself blitzchung *played* fair. We now believe he should receive his prizing. We understand that for some this is not about the prize, and perhaps for others it is disrespectful to even discuss it. That is not our intention. But playing fair also includes appropriate pre-and post-match conduct, especially when a player accepts recognition for winning in a broadcast. When we think about the suspension, six months for blitzchung is more appropriate, after which time he can compete in the Hearthstone pro circuit again if he so chooses. There is a consequence for taking the conversation away from the purpose of the event and disrupting or derailing the broadcast. With regard to the casters, remember their purpose is to keep the event focused on the tournament. That didn’t happen here, and we are setting their suspension to six months as well. Moving forward, we will continue to apply tournament rules to ensure our official broadcasts remain focused on the game and are not a platform for divisive social or political views.”

https://news.blizzard.com/en-us/blizzard/23185888/regarding-last-weekend-s-hearthstone-grandmasters-tournament

https://massivelyop.com/2019/10/11/blizzard-finally-speaks-up-on-the-hong-kong-ban-fiasco-lowering-bans-to-six-months-and-reinstating-prize-money/

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...