Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2


axedice

Öne çıkan mesajlar

https://www.cnet.com/news/meet-the-angry-gaming-youtubers-who-turn-outrage-into-views/

ben de sevmiyorum jim'i zaten. negativite cultivate edip, harvestlıyor. eleştirdiğiniz kotaku türevlerinin başka bi varyantı, oyuncuyu gaming'ten soğutmayı iş bilemiş gibi tik kazanmak için. zararlı pc gaming cemiyetlerinden dsdsf

16681937_10154596223128271_5193471849934122443_n.jpg

zaten baitlemek birde bilgi için koydum. lootbox regule edilmeli evet ama micro transaction'a da takmış. oynamayın abi m-tx olan oyunu, zorlama yok. ucuz bir hobi + ziyadesiyle entitled bir kitleye hizmet + kompetitif alan + artan costlar + sikko endüstri koşulları. epic'ten kaynak sağlayan adamlar, rüşvet aldı vadan hayini diye bashleniyor. bu adamların işi zor bi anlatamadık. aralardaki gamer commentleri baya cringy. aynı ayakkabıyı farklı renkleriyle alan manyak hatunlar gibi.

bu arada dünya gaben'dan büyüktür karşim............

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

optimizasyon üzerine

Alıntı

The developers of Dying Light fixed complaints of "poor optimization" by reducing what the "maximum" settings actually did. People are less concerned with how a game looks, than whether or not they can play with settings "maxed out"

https://www.pcgamer.com/what-optimization-really-means-in-games/

aç paradox bizim oyunlar daha çok oynanıyor, bizim payımız daha büyük olmalı demiş.

Alıntı

Game Pass Is A Decent Business Model, But We’re Not Getting Paid Enough – Former Paradox Interactive CEO

https://gamingbolt.com/game-pass-is-a-decent-business-model-but-were-not-getting-paid-enough-former-paradox-interactive-ceo

Xenus tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman kalitesiz içerik, filler content ile doldururlar gameplay süresini uzatmak için. daily saçmalığı gibi şeyler MMO'yu bitirdi. beğenmiyorsan gelmezsin sisteme abi. gamepass'ın mantığı zaten geniş oyun katalogu. payda haksızlık yaparsa katalogu geniş tutamazsın. hardcore adam 1k saat gömecekse direkt oyunu satın alsın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu game musicten dem vuran video güzel savlar sunmuş ama çok kısıtlı bir örneklem var. herkes kendi vakit geçirdiği oyunları hatırlar, sinema için de geçerli. her sene 20 tane ost almazdık ki eskiden de. 80 yıldır ses içeren kamyonla film üretiliyor kaç tanesinin memorable soundtracki var, oyunlar için de geçerli bence aynısı. memorable olmak isteyen veya eti budu yeten senede birkaç örnek yine oluyor. marvel filmlerindeki standart üretime bakarsak seyircinin görselden dikkatini kaçırmayan yormayan klon filler müzikler, konsolda da sadece settingi değişik aynı safe premise'lerde gezen AAA macera / aksiyon oyunlarının müzikleri benzer. ama bu ürünler yaygın olsa da istisnalar çıkıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Xenus dedi ki:

şu ana kadar beni en çok dumur eden optimizasyon rdr2'deydi. ps4 gibi bir sistemde o oyunun çalışması mucize, yapanlar da god tier. adamların yaptıları zaten aşırı zor ve bunu ps4'te yapmış olmaları resmen dibimi düşürmüştü. benzer şeyi yine ps3'te çalışan gtav'te yaşamıştım. crunch mrunch, adamlar çalışanlarının suyunu çıkarmayı iyi beceriyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.vg247.com/2019/07/12/game-developers-time-stop-listening-fans/

Gamer Status: TRIGGERED

bu xenus ne biçim adammış her yerde bağlantısı mı var dediğinizi duyar gibiyim. daha dün söylediğim şeye makale yazmışlar. ödeme almıyorum merak etmeyin ?

edit: Xenus HAARP

Xenus tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi bi şekilde oyun oynayıp, objektif kritik yapan gaming kanalı kalmadı zaten. geçen oturdum saatlerce aradım yok, TB'e alternatif. bi insanın her oyunu objektif reviewlemesi için zaten taste'i olması mümkün değil. ama olay direkt oyun oynamaktan ziyade, sürekli drama aramaca, hedef bulup sallama, yıkıcı eleştirel rantlerle gamer girl water satan kız gibi internette prim peşine döndü. youtuberlar sallayıp duruyor, jurnaller de bunlara sallıyor. danışıklı dövüş, internet çok toxic bi hal aldı. hani pub/devlerin sikinde değil zaten, feedback, tepki falan. senelerce bunu anlamamış olunması üzücü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ACG'i takip etmeye başladım aynen. kaliteli indieler için SplatterCatGaming iyi. GmanLives ve Boomstick Gaming de fena değillermiş. gelişmekte olan kanallar. okazyonel ranting sorun değil ama bu işten para kazanan gamer adamların oyun oynayıp yorumlamaması komik. meta, gaming'in önüne geçti iyice. kötü tarafı birde para yapan kısım meta ve memelemek. gaming magazini işte.

?

Xenus tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...