Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2


axedice

Öne çıkan mesajlar

mantıklı hareket olmuş, hayvani store hariç steam'in en büyük avantajı refund sistemi. hele ki ign'dir gamespot'tur metacritic'tir, review'ların bi anlamı kalmadığı zamanda.

hades'e 70 lira atmıştım, 32'ye inmiş. 8-10 saat oynamışımdır. refund'ı bi deniyim, ne diyecekler bakalım. (ben olsam vermem :P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
ben bir de gift olarak yüzde 20 indirimli almıştım voidu mu durmaplay'den mi ne, 98 TL vermişim resmen gold edition'a. bedeva.

yalnız steam'in triple a oyunlardaki saltanatı bildiğin bitti. büyük firmaların çoğu oyunu koymuyor bile. koysa bile resident evil örneği gibi fiyatı istediği gibi artırıyor, yerel fiyatlandırma bitti resmen. sadece indie'lerde yerel fiyatlandırma devam ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

fortnite parasi yedigi icin onu acik. oyle degil boyle para basilir diyip microsoft epic'i alirsa o zaman ilginc olur :P


Epic games in en buyuk hissedari Tencent Games, yuzde 40 ile. Ayrica Fortnite in çin deki dsgitimcisi da tencent. Ayni tencent pubg nin guney koreli yapimcisi bluehole un da yuzde 11.5 hissedari, ikinci buyuk hissedar. Tencent ayni zamanda puubg mobile in yapimcisi ve isketmecisi.

Microsofttan once cinliler mali goturdu yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

asıl valve bu zamana kadar yediği paralarla ne yapıyor onu merak ediyorum. biraz daha rahatı kaçtığında bakalım sonunda işimize yarar hamleler görecek miyiz.


düşünsene rakibin yok( tu) ve tek başına sadece oyun satışına aracılık ederek dünya para kazanıyordun. Şimdi neden durduk yere kendi kendine kaşınarak milyon $$ dökerek AAA oyun yapıp satış endişesine düşesin ki. Böyle devam ederiz işte dediler..

O yüzden bu Epic Game Store falan alternatifler iyi oldu biraz. Kendi oyunlarını o storeye koyduğun zaman, oyunda iyi ise eğer her şekilde o clienti yüklettiriyor sana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her şekilde satılacağını bilen oyunlar (cyberpunk güzel örnek) hangi storeye çıkardığının hiç bir önemi yok. Osman store olsun, cyberpunk çıkınca hepimiz osman store yükleriz. E firma da steam benden %10 kesiyor, epic %4 kesiyor. %6 kar daha fazla dediği anda kim daha fazla veriyorsa ona çıkarır oyununu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...