Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazıcı tavsiyesi


Litminov

Öne çıkan mesajlar

Tarayıcı, fotokopi ve yazıcı özellikleri olan printer arıyorum. Kartuşlarıyla birlikte en fazla 200 lira vermeyi düşünüyorum çok kullanmayacağım için pahalı birşey almaya gerek yok diye düşünüyorum. Yüksek çözünürlüklü, hızlı, zarf ve fotoğraf da basabilen bildiğiniz 200 lira ve altı kaliteli bu özelliklerde bir tarayıcı var mı? Benim bulduğum ürün şu sizce bunu alayım mı yoksa aradığım fiyata daha iyisi var mı?

Canon Pixma E514

http://www.bizdehesapli.com/canon-pixma-e514-yaz-tar-fot-usb?ref=akakce&v=1.54.3
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu senin verdiğin linkteki böyle mi bilmiyorum ama işte arada sırada kontrat çıkartıyorum diye linktekine benzer bir şey aldım 100 tl mi ne, renkli mürekkebi bitti 2 gün sonra, ben zaten renkli kullanmıyorum yanlışlıkla çıkardıklarımla bitti yani, neyse siyah beyaz kartuşu değiştirdim hala basmıyor, sordum sonra nedir olayı diye renkli mürekkebi doldurmadan siyah beyaz basmıyor aletler asdasdasd gittim renkli mürekkeplerini sordum en ufak boyuttakiler totalde 70 tl'e mi ne geliyordu, alet zaten o kadar arkadaş. neyse, çöpe attım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence hiç alma ya. şimdi neden diceksin ben de yazıcı almıştım 5 yıl önce bir kere kartuş bitirdim pixfsdfsd1500i idi. üniversitede hiç kullanmadım kartuşuna üşendiğim için. evi boşaltırken ikinci el gruplarında 30a gitmedi yani. çöpe attım.

ne işin varsa dışarıda üş beş lira verirsen uzun vadede aynı paraya gelir bence. hem de uğraşmazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lazerliler çok pahalı oluyor evde Samsung CLP300 lazerli yazıcı var ama kartuşu bitti kartuş da kendinden pahalı. Bu model kartuş tasarrufuna özel olarak üretilmiş kartuşları da 45 lira civarında ve dakikada 23 sayfa yazabiliyormuş. Çözünürlüğü falan da çok yüksek fena değil gibi geldi bana tarayıcı ve fotokopi çok lazım oluyor bazen zarf ve fotoğraf baskısı da varmış onları da kullanırım gibime geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi mürekkepli işi yalan artık eğer renkli fotograf filan çıkarmayacaksan. Hele ki fotokopi diyorsan hiç yanaşma.

Bir tane siyah beyaz allinone lazer al. Ben Samsung SCX-3405FW kullanıyorum ve çok memnunum. Ama fiyat tercihinin biraz üstünde. Ben de çok para vermiyim diyerek bugüne kadar heralde 4 tane yazıcı aldım ve hepsinin son adresi çöp oldu. Biraz iyi bir şey al ve alırken de toner dolumu yapılıyor mu veya yeni toner ucuz mu gibi şeyleri de dikkate alarak karar ver.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...