Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

neden bir Konsol bolumu yok?

BlacKDagger

Öne çıkan mesajlar

said:
Simofle, 28 May 2003 14:38 tarihinde demiş ki:
Naturel selection bolumu bıle var, esas bunları oyunlar bolumunde tartısmamız lazım.Konsol bır oyun degıl,oyun makınasıdır.O yuzden oyunlar bolumunu ornek gostermenız sacma geldı.[hline]Simofle

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

bölümün adı bilgisayar oyunları değil mi?
yoksa ben mi yanlış görüyorum "burası sırf pc oyunları içindir" diye mi yazıyor?

yahu dediğim gibi, konsollar da bilgisayardır, pcler de bilgisayardır.
ve konsol oyunları tartışmak istersen git aç bilgisayar oyunları bölümüne.

natural selection, day of defeat gibi oyunlar, multiplayerda severek oynanan oyunlardır.
Ha onlar gibi multiplayer konsol oyun göster, onun da forumunu koysunlar.[hline]You want a piece of me, boy?
Sosyal ağlarda paylaş

Bone'a bu konuda kesinlikle katılıyorum zaten bir Bilgisayar Oyunları bölümü var bde bunu kendi içinde 2 bölüme ayırmak oldukça saçma olacaktır.Zaten site açılması içinde oldukça gereksiz bir konu diye düşünüyorum.Nedeni ise zate bu konuda bir dolu örneğin olması ve bir ojinalliğinin olmayacak olması.[hline]Thief of Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

Nedemek ıstedıgımı neden anlamıyorsunuz,konsol bır oyun degıldır kı,konsol oyunlarını zaten sımdılık oyunlar kısmında tartısıyoruz,ama konsol bır oyun degıldır.Ap ayrı bır makınadır.Ozaman konu dısı ve garbage ne oluyor?
Yanı burda baya bır konsol sever var, cokmu geldı sana bır oda acılmasını ıstememız?
Konsolla ılgılı gerek oyun olsun gerek sıstemle olsun tartısabılecegımız ayrı bır yer ıstıyorum.[hline]Simofle
Limonum
Sosyal ağlarda paylaş

neden bana kızıyorsunki ben sadece düşüncemi söyledim konsol bir oyun makinası sonuçtada tartışabileceğin tekşey oyunlar onun içinde zaten ayrı bir bölüm var daha ne istiyorsun oyun tartışma bölümü işte sana istediğini tartış ister pc oyunu olsun ister ps2 ister game cube hede hödö[hline]Thief of Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KARAMURAT, 30 May 2003 14:43 tarihinde demiş ki:
neden bana kızıyorsunki ben sadece düşüncemi söyledim konsol bir oyun makinası sonuçtada tartışabileceğin tekşey oyunlar onun içinde zaten ayrı bir bölüm var daha ne istiyorsun oyun tartışma bölümü işte sana istediğini tartış ister pc oyunu olsun ister ps2 ister game cube hede hödö[hline]Thief of Paticik

Konsollarla ılgılı tartısabılecegım tek sey oyunlarımı ?
Bu sozden sonra tartısmanın gereksız oldugunu dusunuyor ve susuyorum.[hline]Simofle
Limonum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 30 May 2003 18:45 tarihinde demiş ki:
Karakedini yada vastikas birazdan gelip şöle dicek:

Çalışın çabalayın yeterli community oluşturun. Sayınız yeterli olursa açılır.

Zahmet olmasın die şeettim :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)

kedi ya da vestii konsollanmış herhal ki bir torpil geçildi.. :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...