Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twitter


cantug

Öne çıkan mesajlar

axedice, 12.09.2023 11:13 tarihinde dedi ki:

Tau'nun olayı ne WH40K'da? Yani tamam bi tarafta imperium un makina tanrısı diğer tarafta protosslar var. Bunun harici kaçırdığım bişey mi var? Ne olacak ki çocuğa böyle isim koyduysa?

Tau lar imperium onları ilk bulduğunda az gelişmiş Kabile tarzı yaşam süren bir ırk. Ancak çok çabuk gelişip evrimleşiyorlar ve 10.000 yıl sonra pulse/plasma teknolojisi ve warsuit teknolojisi ile gelişkin bir ırklar. Dogmaları da Greater Good. Yani çoğunluğun iyiliği için savaşıyorlar 40k daki diğer ırkların aksine biraz daha barışçıllar (nispeten) bu arada teknolojileri ile üstün bir atış gücü (fireower) a sahip olsalar da yakın dövüşte iyi değiller ve warsuitleri olmazsa aslında 1-1,5 metre boyunda mavi balıktan gelme kırılgan varlıklar. Spacemarinlerin 2,5-3 M lik bulkları ile yakın dövüşte balık gibi eziliyorlar. warsuit teknolojileri ile kafa tutabiliyorlar

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Mesaj görünürlüğünü bilmiyordum ama Musk aldığından beri bazı hesapların görünürlüğünü azaltıyorlar, takip etsen bile anasayfana düşmeyebiliyor mesajları, hesabına gidip görebiliyorsun.  

Gazete de uyduruk bir şey değil anladığım kadarıyla 200 yıllık, İskandinav ülkelerinin en yüksek tirajlı gazetelerindenmiş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...