Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni başlayanın noob soruları


Loex

Öne çıkan mesajlar

ne seviyorsun pvp? pve?


world pvp, ve pve seviyorsan. günlük ve aylık görevleri yap (pvp veya pve farketmez, herhangi birisi olur)

Guild görevlerini yapan bir guild bulup, görev saati onların guilde geç.

meslekler için para lazım.

Kısaca : ascended set yapacaksın (exotic setin tamamsa). Guild görevlerinden alabildiğini guild görevinden al 2 tanesi beleşe geliyordu yanılmıyorsam.

Pve seviyorsan fractalı araştır.
hızlı para kasmak istiyorsan dungeon farmı araştır.

spvp seviyorsan birşeye ihtiyacın yok git takıl.
uğraşacak zorlu birşeyler istiyorsan, legendary kasabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
selam kararsızlığımdan ötürü yardıma ihtiyacım var.
Caster olmayan ranged dps oynamak istiyorum, rifle warrior ile longbow ranger arasına sıkışıp kaldım. warrioru 80 yaptım rifle/gs fena değil fakat etrafda pipini sallasan warriora denk geliyor bu biraz rahatsız etti beni. Ranger 65 deyim ranger için herkes beş para etmez diyor forumlarda. Warriorlarda armorlar görsel olarak daha hoş duruyor, rangerın longbowu rifledan daha iyi sanki. Birisine odaklanıp world explore vs yapıcam ama ciddi anlamda kararsızım yardım pls teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
bende yeni başladımda şu an lvl 19 falanım ya bu banka kapasitesini artırmak için falan gerçek para ilemi yoksa altınla falan oluyormu bu işler?

birde bu waypointler haricinde ulaşım yok sanırım binek falan?birde oyundaki bazı karakterlerin movement speedi yüksek benden nasıl oluyorda oluyor?

teşekkürler..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Altını gem'e çevirip öyle alabilirsin; ama gold/gem ratio çok abes bir şekilde yükseliyor. Her gün 10g'u gem'e çevirebilecek kadar altın farmlayabilirsem az biraz kurtarabilirsin.

Binek yok WP var. Classların kendi movement speed arttıran skilleri/traitleri var+1 saatlik +%25 speed veren gem storedan alınan ya da black lion chest'ten düşen buff var+30 dakikalık +%25 veren guild banner var(bunu eğer bir guild ortalığa koyduysa bulabilirsin; genelde Lion's Arch'ta konur)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
rangerın neyi sarmadı? twitch de maini ranger olan bir streamer var. Baya baya eğlenceli buildleri var (power ranger oynuyorsan sıkması normal).

Thief zevkli de arkadaş o da çabuk sıkıyor. initiative hataları çok bağışlıyor. Zaten stealth avantajı var. Bir süre sonra sıkıyor. Açıkcası ben thief i dagger/pistol yaptım. Fakat o kadar bayıkki... Sworda çevireceğim şimdi (dungeon yapıyordum şuan para için.. Netde gezmeyi bırakırsam 1 saate bitecek para kasması :P )

Rangerdaki güzellik her ortama adapte olabilmesi. Condi buildide baya op. Melee buildide zevkli. Survival/condi de fena değil.. Bir anda 25 stack bleeding bırakıp fearı veriyorsun ne olduğunu anlamadan ölüyorlar. Bir ara niyetlenip ranger kasıyordum ama grupta rangera çok denk geldiğinden mesmer öğrenmeye başladım. Gerçi 700 saat ile denemediğin build kalmamıştır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ranger benim main karakterim şuan. Eskisine göre çok çok iyi durumda. Pve'de hala ön yargıyla yaklaşıyorlar ama iyi oynayanda değil "doğru" oynayan bir ranger güzel işler yapabiliyor. En azından necro ve mesmerden daha yararlı. PvP'de şuan çok çok iyi. Git gide metaya bile girmeye başlamış. Turnuvada aktif ranger oynayan bir kaç takım var artık. Hatta offical forumda thieflerin nerf ranger longbow ağlamalarını görmekten bıkkınlık geldi diyebilirim. WvW'de solo roamda çok kullanışlı bir karakter. Özellikle trapper buildi inanılmaz iyi. Karşısında tek zorlandığım karakter hammer warrior. En kolay aldığım karakter ise thief. Zergde ise malesef aoe yetersizliği var. Kullanışsız kalıyor. Rangerın en önemli eksikliği support ve aoe. Support eksikliğinin staff ile düzeltileceğini umuyorum ek pakette ancak aoe konusunda ne yapabilirler bilemiyorum.

Yinede eski haliyle karşılaştırınca. Her önüne gelenin oynayamadığı ancak oynamayı becerenin harikalar yarattığı bir karakter halini aldı ranger artık. Ben şahsen rangerla open world pve ve WvW solo roam yapıyorum. Warriorla WvW zerg ve dungeon. PvP'de ise elementalist yada warrior kullanmayı planlıyorum bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zweisamkeit said:

ek pakette WvWvW haritalarını map completiondan kaldırıyorlar. illa yapıcam diyorsan o harita senin serverina geçene kadar bekle.

Ek pakete bırakmadılar, direk kaldırdılar wvw maplerini bir ay oldu galiba. Sadece pve mapleri yetiyor, Saol genede :)

İhtiyaç duyan olursa alttaki dosyada explore için gereken mapleri en kısa zamanda tamamlamak için gidilmesi gereken yolun çizilmiş halleri var çok kullanışlı.

https://www.dropbox.com/s/f35qor804rrg2cg/GW2%20Exploration.rar
Kaynakta bu:http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/2aoeuf/guide_on_optimized_exploration/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...