Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en ucuz uzaktan eğitim yükseklisans


senko

Öne çıkan mesajlar

tiLi said:

abi ne guzel seyler ogreniyorum


"26.11.2014 tarihinde yayınlanan 6569. kanunun 32. maddesiyle 2547. Yüksek Öğrenim Kanunu'na eklenen 67. geçici madde gereğince sevk tehir tarihinin 26.11.2017 olarak ertelenmesini arz ederiz" diye okul öğrenci işlerinden askeralmaya dilekçe yollat senin için. senle ilgili bilgileri falan da yazsınlar, standart tecil teklifi şeklinde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de askerlik tecili hakkinda bir maruzatim olacak, isin icinden cikamadim. Bilmeyene de karisik bir is..

E-devletteki sorgulamamda 26 Haziran 2016`a kadar askerlik ile iliskisi yoktur yaziyor. Iki senelik uzatma hakkimi da doldurmus bulunuyorum.

Benim bu tarihten once bir yere kayit olmam mi gerekiyor yoksa celpten oturu Eylul ayi sonuna kadar bir surem var mi? Birkac universite ile gorusuyorum, bir tanesi Haziran`da beni ogrenci olacak gosterebilecek sekilde kayit aliyor. Malum tezsiz yuksek lisanslarda 3 yari yilda bitecek seklinde duzenlendi. Haziran - Eylul ayi arasinda hakkim varsa bos yere o tecilimi yakmayayim, uc ay uc aydir diye dusunuyorum :)

Var midir tecrube eden birileri buralarda? Haziran`da tecili bitip, Eylul`de kayit olan yoksa hic riske girmeyip direkt Haziran kayitlarina mi dahil olmaliyim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...