Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hırslı nooblar için guild kurduk [dota2]


Pingu

Öne çıkan mesajlar

Oyunun çıkması ile birlikte benim gibi üst seviye maçlara yetemeyen veya yeni başlayanlar ile bir grup oluşturalım. Grup içerisinde birbirimize invite atar birlikte oyunlara gireriz.

Katılmak isteyenlerin bilmesi gereken şeyler:

Amaç kazanmak: Bu yüzden laylaylom oynarım, kimseyi takmam diyen arkadaşlar lütfen grubumuza katılmasın. Öğrenmeye çalışarak oynamak için bu şekilde grup kuruyoruz. Oynamadığınız sürede, vaktiniz varsa 1-2 satır araştırıp öğrenmeniz çok iyi olur. Sizin fazladan bildiğiniz şeyler, grubun öğrenme hızını arttırır.

Amaç eğlenmek: Kazanacağız diye eğlenceden kendimizi mahrum etmeyeceğiz. Yani "stunı niye geç attın" kavgaları olmasın! Sonuçta bu reflex işi oyun bilgisi ile eşdeğer oluyor. Oyunu öğrendikçe, arkadaşlarının reflexleri güçlenecek.

Özel bir rica. Diğer arkadaşlara karşı biraz daha tölerans gösterirsek çok iyi olur. Bu sayede grubun geçinememesi için bir neden yok.
Samimiyet arttıkça fikir ayrılıkları vs. elbette çıkacak. Ama bunu kavgaya çevirmemeyi başarabilirsek eğlenceli bir grubumuz olur. Size sihirli cümleyi söylüyorum "Ruslardan kurtuluruz"

Ayrıca grubumuza bilgili kişilerde katılmak isterse seve seve kabul ederiz. Birazcık dişlerini sıkabilirse bu bilen arkadaşlar, zamanla onların seviyelerine yaklaşacağımız için herkes kazanır. Bu arkadaşlar unutmasın, kurmaya çalıştığımız bu grup cidden öğrenmeye çalışanları içeriyor.

steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198090272989/ / ö.m
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
İlgi yok sanırım bu gruba. Grup yerine bir kanal mı kursak ne yapsak. Kanal içindekiler birbirini invite eder. Yani pati kanalı felan olmaz. Sırf bu iş için ayrı kanal olursa, kim grup bakınıyor anlarız.

hikayeler

150 winli adamla girdim, 3 carry varken randoma bastı 4 üncüyü aldı. Support olarak midi bana bıraktılar (templar assassin gelmişti buna) . 20 dakikada 20 kez ölerek oyunu verdik.

türkiye kanalından 200 lük bir tane invite geldi. Karşıdan 2 kişi çıktı fakat oyunu bitirmek yerine farmda takılıyordu. Ben yine supportum tabi haliyle tek başıma adamların mekana giremiyorum :P

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...