Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Persona 5 (Best RPG of 2017)


Anelor

Öne çıkan mesajlar

  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...

150 kere her platformda 150 çeşidi çıkarıldı, ne kadar satar bilemem de ben alacağım kadar aldım. royale gelirse bakarım.

nihayet ama çok eski oyunları çok geç çıkarıyorlar, ondan sevinesim gelmedi.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...

persona 5 royal nihayet bugün pc'ye de çıktı, bugünleri de gördük hamdolsun sana gaben-sama. game pass'e de geldi zaten 2 aydır konuşuyorduk malum.

lakin 2 saattir boğuşmama rağmen daha ana menüde fps çakılmayan bir hale getiremedim oyunu tv'deki steam link app'e aktarırken. 4k'dan 1080p'ye de düşürsem yayını gene ileri geri zıplıyor, oynarken rahat ettirmez hani. wi-fi denedim olmadı, power adapter üstünden denedim olmadı. masaüstünü, videoları filan iyi yayınlıyorum aslında.

sonra @Goering'in geçen bahsettiği moonlight'ı denedim, sıfır sorunsuz maksimum kalite çalıştı tablette oyun. amma velakin tv'ye nasıl aktaracağımı bulamadım, app'i yok tizen'de gördüğüm. aratınca birileri android stick önermiş. masraf çıktı şimdi, ya da sandalyede monitörde oynamam lazım. ? neyse biraz daha kurcalayayım ama neden steam yarı yolda bıraktı anlamadım.

tableti tv'nin apple tv app'i üstünde tv'ye streamleyince o da oldu ama görüntüyü ekrana tam oturtma filan biraz daha uğraşmam lazım bakalım.

yok bu sefer de controller çalışmadı, sadece tabeltte moonlight app'in osd'si çalıştı. tv de streaming'i ısrarlı tam ekrana sığdırmıyor, devasa siyah çerçeveli bırakıyor. hay ben senin kafana tim cook ve satya nutella ya. gaben başgan sen de güncelle şu streaming'i, open source adamlar hevc'e geçmiş sen hala h264 encoding. herşeyi son model alıyoruz gene yetmiyor bu endüstriye ne diyeyim ben bunlara.

tadım kaçtı şimdi hiç oynayasım yok monitörde sandalyede.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben ilk çıktığında almıştım ama bozuldu sonra, çalışmıyor. 1080p max yayınlıyordu, yenilemedi gaben sonra sağolsun. gene eski apple tv vardı, elimin altında değil ama o da 1080p diye hatırlıyorum. şimdi döviz uçmuşken de tek oyun için almam 4klık stick vs ya, baktım fiyatlara da tam komedi. neyse artık tekrar birşeyler düşünürüm sonra. ps5’te royal olmayan persona da varken 1080p oynayasım gelmiyor koca ekranda artık.

daha evin içinde odadan odaya oyun oynamak bu kadar çetrefilliyken bir de yüzlerce km öteden stadia vs diyorlar lol. şu ev içini bir doğrultun hele.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...