Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar mühendisliği mi, CTIS mi?


Litminov

Öne çıkan mesajlar

bm100 ve 101 e giren kadın herşeye karışıyormuş yani. uğraşılmaz not arttırıcam diede.

gerge iyi söyledin, bisiklet alsam,merkezden doğuya onla gider gelirim böylece ulaşım problemi çözülür. okulda bırakırım bir dönem olma mı aslında olur. advisorla konuaşyım umarım izin verir bu dönem 7 , öbür dönem 6 ders planlıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bm100 ve bm101 dersleri ne için acaba? Klavyede 10 parmak ve hızlı yazmak için değil mi?

Mesela bu derslerin muafiyet sınavı varmış bu dersi verebilmek için ne gerekiyor? Mesela ben 10 parmak kurallı yazımda dakikada 50 kelime yazıyorum kuralsız olarak da 60 kelime ve üzeri yazabiliyorum. Bunlar yeter mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de aynen öyle yazıyorum zaten kurallı olarak eğer tek karıştığı şey buysa bana kalırsa anlatıldığı gibi kötü bir yanı yok. Serçe parmağınla o ya basıyorsan ya da yüzük parmağınla p ye basıyorsan elbette ki karışacak. Merak ettiğim nasıl bir hızda olması gerektiği dakikada kaç karakter mesela?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Deacon said:

Biliyorum artik memory constraint bile degil nerdeyse de gene de o konseptleri ilk gordugumde beynimde kelebekler ucmaya baslamisti. Onlari ogrenmek, yasamak gerekiyor bence :p

[evet sebnem hoca gazisiyim]


Memory her zaman göz önünde bulundurman gereken bir değer yazılım dünyasında. Heleki Garbage Collection (GC) bağımlılığı olan dillerde, memory olayını bir constraint olarak kabullenmiş takımların designları her zaman daha randımanlı çalışır. Memory nasıl olsa bol diyen zihniyetler, bir olasılıkla kendilerini bir consultant karşısında, JVM memory management stratejileri , Dominator Tree analizleri ( olası leak ve maximum memory işgal eden structure detection için) ve bunun gibi nice zevkli konuları dinler bulurlar .. tabi şanslı iseler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...