Jump to content
di

Sevgili mangalcilar

Öne çıkan mesajlar

§ 10 Tem 2013, 22:01
acıktım :(

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 10 Tem 2013, 22:06
Buranin iftari oranin saatiyle 23:20'ta olunca vakit azcik ters olmus tabi. =)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 10 Tem 2013, 22:07
sen nasıl bi insansın ya :/

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 10 Tem 2013, 22:09
Yetenekli bi insanim bence. Firinda yaptim diyom la daha nolsun.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 10 Tem 2013, 22:09
ulan acıktım, evde güllaçtan başka bişey yok.
tavsiye mavsiye vardır diye girdik zart kaburgalar vs

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 10 Tem 2013, 22:11
di said:

Yetenekli bi insanim bence. Firinda yaptim diyom la daha nolsun.


bak bide fırında yaptım diyi ya. bu saatte mümkünatı yok onu bulmamın


EN İYSİ Bİ İŞKEMBE ÇORBASI İÇİYİM

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 10 Tem 2013, 22:15
Guzel pişmiş eline saglık aksam aksam mavi yeşil lightlara saldırttın


Pen çingene mangalı kullanıyorum sırkecıde 30-40 lira, tefalin o janjanlı aletınden daha ıyı bence, ev arkadısımın vardı, çingene mangalınyla tanısınca sallayıp attık

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 11 Tem 2013, 07:14
12 saat boyunca pişirilen yemeğin ne vitamini kalır ne başka yararlı birşeyi sırf lezzeti için yersin

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 11 Tem 2013, 07:46
konuyla alakasız ama illakı aranızda sahile inip de mangal yapan vardır, çok pis küfür yiyorsunuz abi sahile paten kaymaya spor yapmaya iniyoruz üstümüz başımız leş gibi is kokuyor et kokuyor elimden geldiğince uyarıyorum insanları da nereye kadar. iyice dibine girmeyin bari yolun. şimdi konudan devam edin

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 11 Tem 2013, 07:48
get la değşik

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 11 Tem 2013, 07:50
heh geldi atletiyle insanları is kokutarak mangal yapan adam sfsdsfd

hay sayfa başı gibi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 11 Tem 2013, 08:21
Ayıptır Günahtır be mübarek :(

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 11 Tem 2013, 08:37
Liebe said:

konuyla alakasız ama illakı aranızda sahile inip de mangal yapan vardır, çok pis küfür yiyorsunuz abi sahile paten kaymaya spor yapmaya iniyoruz üstümüz başımız leş gibi is kokuyor et kokuyor elimden geldiğince uyarıyorum insanları da nereye kadar. iyice dibine girmeyin bari yolun. şimdi konudan devam edin


Küçükyalı'dan Pendik'e kesintisiz mangal var sahilde haftasonları. Sen kimi uyarıyorsun hacı, eceline mi susadın ?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 11 Tem 2013, 08:44
haftaiçleri söylüyorum tek tük olanlara zaten, haftasonu zaten çıkmıyorum nefes alınamadığı için. tırsmıyor da değilim açıkçası çünkü geçen sene kadının teki üstüme yürüdü arkadan kocası ayaklandı falan ne diyoğn lan falan diyerekten fena topuklamıştım :D bu hafta uyardıklarımdan bir kaç tanesi haklısın bi dahakine daha ötede yaparız falan dedi ilginç biçimde.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 11 Tem 2013, 08:47
Kapakli ve ustten rezistansli al pisen herneyse yaginin isiyla temasi duman yapiyor. Eger yag temasi olmazsa dumanda olmaz. Bende bu dedigimden var cok rahat

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 11 Tem 2013, 09:30
denmiştir ama,

dökme demir tava alsanıza. ha duman deli gibi oluyor ama tadı süper yapıyor etin.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 11 Tem 2013, 10:37
ızgara etin olayı zaten sızan yagın atese düşüp dumanının ete tekrar nüfus etmesi.ızgaranın olayı o.duman vs den rahatsız olacaklar var diye düşünmeyin.
tava ızgara fırın hepsinin verdiği lezzet ayrı.hangisinden maksimum fayda alıp tadını seviyorsanız onu yapın.
balık vs pişirirken yapışmasının sebebi de ızgaranın yeterince ısınmamış olması,fazla ısınmış olması,yeterince yağlanmamış olması veya kullandıgınız ızgaranın yeni olup üzerinde eski seferlerden bi tabaka kalmamış olması olabilir.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 16 Tem 2013, 08:39


Dökme demirle ilk hamburger deneyimim.
Fena olmadı. Eti gevşek, sulu, az pişmiş ve lezzetliydi. Yavaş yavaş season da oluyor tava.

İsteyen olursa tarifi paylaşırım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 16 Tem 2013, 08:53
di said:

Firinin ust izgarasiyla sis ve pirzola pisirdim bugun, mangalin yerini tutmasa da baya guzel oldu. Altina da su dolu tepsi koyunca ne duman ne koku, hic bisey cikmadi.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/891845_10151604497913859_1720450562_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1016746_10151604498263859_1648891273_n.jpg

Haliyle yarin obur gun hatuna caktirmadan siparisini vereyim ben su link'teki izgaranin. hehe


nasil yaptin bunlari firinda? ozellikle pirzola gayet sulu gorunuyo. sadece su dolu tepsi yetti mi? arada kontrol edip tekrar su falan ekledin mi?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 16 Tem 2013, 10:09
Abi zor biseyi yok. Su dolu tepsi tamamen yagin yanmamasi, koku ve duman yapmamasi icin.

Firin icinde ki dizilis soyle oluyor herseyi yerlestirdiginde;



__________FIRIN____________
|----- FIRIN IZGARASI ----|
|---------- ET -----------|
|------ TEL IZGARA -------|
|----- SU DOLU TEPSI -----|
|_________________________|


Bu sekilde diziyosun en ustteki izgaraya mumkun merkete yakin sekilde. Sonra sadece izgara kismini aciyosun, firin kapagi kapanirsa ne ala, kapanmazsa da acik birakiyosun, basinda bekliyosun kizarinca cevirmek icin.

Budur tum olay.

Yalniz firini guzel cizdim simdi.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 16 Tem 2013, 10:14
mangal üstüne mermer kullanın gençler.

suyunu kaybedip kurumaz
kömürün üsütne akıtıp duman/kokuyu coşturmaz
kömürü söndürmez


hem de pişirdikten sonra kaldırıp (yanmayacak) masanın üzerine atıp direk fajita kafası mermerin üsütnde yersiniz.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 16 Tem 2013, 10:17
mermer kokar yahu

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
§ 16 Tem 2013, 10:18
ciktisini alip magazaya gidicem simdi bana boyle bi firin lazim diye.

firini gorunce, etleri bi tepside falan koydun sandim. aklimin ucuna bile gelmedi mangal tarzi dizmek. denerim bunu bi ara

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Kayıt olun ve aramıza katılın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap



×
×
  • Yeni Oluştur...