Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ortak Guildler Başlığı


Mithat

Öne çıkan mesajlar

slyvanasa gectiğime memnunum normalde bl de adam kalmadı ally da demin hordelar nalak için toplanmış 10-15 kişi varlar bizimkiler yeni summon yapıyorlardı.Merdivenlerin dibinden başladık nalaka kadar kestik hordeları,nalak keserken geldiler nalak ı kestik ustune hordeları kestik.Bl de olsaydı reskill yer dururduk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olur fransuxa yapalım bişeyler, bir iki türk guildi görmüştüm ama içerisinden bir iki adam tanıdım, hoşuma gitmedi pek, guild isimlerini yazmıyorum haksızlık olmasın 1-2 adam yüzünden diye..Ama girişimin olacaksa, ciddiysen, karar verelim ve başlayalım bir an önce derim ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Wow oynamak demek 90 olmak demek set dizmek demek hemen raid yapmak progress bitirmek mount kasmak pet kasm.... yahu sanane , istersem 1 level adam alırım tüm amacım bakalım 1 level adam ile bütün kalimdoru gezebilicem mi ölmeden denerim , illa herkesin yaptığını yapmak zorunda mıyım? ben böyle memnunum , demin auction house içinde gözüme takılanlara whisper atıp burdan ürün alma bizim goblin slum AH var orda herşey daha ucuz diye ugrasıyodum , mantığı var mı? yok , sırf gırgır olsun diye , böyle eglenıyorum , senin 'wow mantıgı' ndan banane?


Level 90 olmadan whisper spamin tadı çıkmaz. Asıl whisper spam lvl 90 da başlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

selamın aleyküm mithat kardeş twisting netherda catastrophe diye bir guild var çok arkadaş canlısı. gmleri de şeker gibi adam dünyanın en mülayim adamı. Elemanlar falan full geyik, muhabbet hoş sohbet gırla. Ramazanda pilavlı maklube sohbeti yapıyoruz abileri de çağırıp. Gir oyun içinden twistingde whisper at abi de böyle böyle takılmalık guild arıyorum açta açıkta komazlar seni. Gm in adı karandin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...