Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2013 - 2014


sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

tarihin en kotu all-star yetenek ve ucluk yarismasi oldu.
bounce pass kalkmis, dogu-bati takim olarak ayrilmis, spinler yetenek gerektirmiyor. yetenekle alakasiz neredeyse.
marco belinelli ucluk yarismasini kazandi, finalde iyiydi performans. istedikleri bir istasyonda sadece money ball olmasi yenilik olmus.
smac yarismasinda sizmisim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Smaçta ben de sızdım. Gerek yokmuş izlemeye, sabah kalktığım gibi baktım yapılanlara eskisi gibi eğlenceli olmuyor. OUUWW yapıyorsun geçiyor bir iki smaca o kadar. Üçlük yarışması zevkliydi ya, favoriler sıçtı. Belinelli - Beal kapışması harikaydı. Hele Beal'in son istasyonda kaçırmayarak son anda berabere bitirmesi, uzatmaya götürmesi vs. vs.

yetenek yarışması zevksizdi. Goygoya dönüşmüş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yetenek yarışması bu kadar kötü olabilirdi ya. 1 pas 1 şut ve 20 saniye dribbling izliyorsun... bu yani.

değişikliği ilk duyduğumda dedim heralde dalga geçiyorlar falan. ama yok doğruymuş anasını satayım.

üçlük yarışması gayet güzeldi. 1 rack'teki topların hepsini renkli top yapma fikri güzel. ama diğer rekorlar ile kıyaslama yapılamayacak o kötü. yani aslında kasarsan yapılır, o rack'teki topların ilk 4'ünü 1 sayıp, sonuncuyu 2 sayarsın, yine eski stilde puanı bulursun da. kasış.

smaç yarışmasının başını izledim baktım herkes sırayla basıyor falan böle, bi bok anlaşılmıyor, dedim böle iş olmaz, uyudum. bu

zaten benim ezelden beri en çok sevdiğim 3'lüktür, o yüzden çok üzülmedim. ama resmen daha kötüye götürmüşler cumartesi gecesini.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Formalar ne iğrenç lan. Sene 2014, of.


Adamlar bayağı bayağı bu tip formaya geçmeyi kafaya taktılar. Noelde denediler ilk, satışları ve geri dönüşü bayağı büyük oldu. Ama işte temelli geçilirse tutulur mu uzun vadede kestirmek zor. O hani özel etkinlik tarzı bir şeydi.

NBA formalarını da büyük ihtimalle günlük yaşama adapte etmek istiyorlar. Kolsuz formaların günlük yaşamda yeri yok gibi bir şey, her şey yeşil için :(

BulletRide said:

Nasıl all-star lan bu? Doğu resmen maçı almak için abandı. Lebron-Melo-George-Irving 35 dk civarı oynamış her biri sjfsdjf


İki tarafta öyleydi ya, hadi Batı da rezil Brooks vardı da süre dağılımı çok kötüydü ama Doğu direkt istedi. Hani son 2 dakika da Harden ve Brooks sıçınca alabildiler ona rağmen de ayıp oldu diğerlerine.

Batı da Nowitzki 8, Davis 9 dakika falan oynadı yanılmıyorsam. Parker, Lillard falan hep 10-11 dakikaydı. Howard ve Aldridge 12'ydi galiba dün gece yatmadan bakmıştım.

Griffin ve Durant 38 de kaldılar ona üzüldüm. Rekor Wilt reyizin 42 sayısı ve sonra Jordan'ın 40'ıymış. İkisinden biri geçebilseydi keşke, son 2 dakika da Griffin 38'di üstelik keşke onun üzerinden oynasalardı. Durant 32'ydi galiba ona gittiler hep ki 2 tane de kaçırdı.

Neyse sağlık olsun.

BU arada Griffin ve Paul sağ olduğu sürece All-Star kontenjanlarına direkt katılmalılar. İnanılmaz adamlar ya asdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
OKC yönetiminde 3 gram beyin varsa ilk iş olarak Brooks'u yollar, ardından WB için güzel takas kovalarlar.

WB döndüğünden beri OKC yine sıradan bir Batı kafa takımı oldu. Şampiyonluk şansı vardı yokluğunda, şimdi tamamen bitti. Üstüne bir de Butler, Fisher'lara verilen süreler falan anam anam...

Durant'e yazık, itin uğursuzun yanında çürüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...