Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lin Kuei


Ninja

Öne çıkan mesajlar

Kiz cocugu elindeki su sisesini kenara koyup iphone undaki youtube videosunu izliyordu sessiz sekilde. Video da Rihanna nin oldugu haberini anlatan spiker donuk bir tonda konusmasini surduruyordu. Kiz cocugu elindeki iphone u kenara birakip odasindaki yataga uzanip lap top ini yavasca acti. Bir sure daha lap top in acilim sureci surerken iphone undaki haberi goz ucu ile izleyip dinleyisini surduruyordu. Spiker bir an duraksayip elini kulagina goturdu. Surati bembeyaz olmustu. Hafif sendeleyip konusmasini surdurmek istedi ama yayin kesildi. Kiz cocugu iphone u kapayip tekrar lap top ina kafasini cevirdiginde lap top i acilmis fakat internet baglantisinin saglanilamadigini gordu. Kisa bir sure etrafina bakindi iki gun once aldigi Magi nin yeni sayisi olan mangaya biraz goz gezdirdi ve ardindan tekrar lap top ina baktiginda halen internetin olmadigini gordu. Kisa bir sure odasinda durduktan sonra yavasca dogrulup odasina kisa bir sure bakti. Odasinda hic oynamadigi oyuncaklari ve hemen kosede asili duran dunya haritasi ve hemen yaninda yiginlarca asili olan Koreli Erkek Pop Starlarin posterlerine bir sure bakip odasinin kapisini araladi.

Kapisini araladiginda Annesinin yine babasindan habersiz sekilde babasinin cep telefonunda bir aldatmaya ait mesaji yakalamak icin nasil sessizce bir sekilde telefonu inceledigini izledi bir sure daha sonra bundan hafif bunaldigini hissedip annesinin arkasindan yavas adimlarla babasinin uzanip belkide ruyasinda annesini aldattigi anlarda olduguna aldirmadan babasini hizlica sarsti. Kizin babasi yavasca gozlerini aralayip:

Baba-Ne istiyorsun Saya?
Saya- Duydunuz mu bilmiyorum ama Rihanna olmus.
Baba- Hmm.. Arkadasin mi ?
Saya- off Baba...

Kiz babasi ile ettigi sohbettende zevk almamis bir halde yavas adimlarla sokak kapisinin onune geldi. Sokak kapisinin onunde titizlikle yapilmis dortgen halde olusturulmus ayakkabi dizilerini ozenle bozup kapiyi acip disari cikti. Disarisi inanilmaz derecede sicak ve nemli bir haldeydi. Bisikletinin demirinin neredeyse alev alacagina inanmis sekilde urkerek golgede kalan yerlerinden tutup bisikletine bindi. Icinde bir ses artik ozgursun tum sokaklar tum sehir artik senin haydi artik git diye fisildadi. Sesi dinlermiscesine pedallara hizla basti. Ama ardindan dakikalar gecmeden bedeninin katilastigini hissetti. Korku dolu gozlerle etrafina bakmaya basladiginda herkes urkek gozlerle ona baktigini gordu. Anlayamiyordu herkes ona ilgi gosteriyordu ruyalarinda gordugu gibi herkes artik onunla ilgileniyordu. Konusmak ve tesekkur etmek istedi ama agzinin kipirdayamadigini hissetti. Ardindan da gozleri birer asansor kapisi gibi hizla kapandi.


Yolda bisikletinin hemen yanindaki kiz cocugu cesetini olay yeri inceleme ekipleri itina ile incelerken. Polislerin bir kaci takim elbiseli kisilerle konusuyorlardi.


Gece karanliginda olen cocugun haberini okuyordu Raizou. Ilk defa bu denli buyuk habere yer verilmisti okudugu gazete servisinde. Onundeki insan toplulugunu sessizce bir sure bakti.
Kebakura club a gelen bayanlar gecmislerindeki yada gundemlerindeki
yalnizliklari Kebakura club in uyeleri ile paylasiyorlardi ve kimse
elindeki haberi gormemisti bile. Raizou hafifce dogruldu yerinden yanindaki acilmamis ve hediye olarak masasinda duran whisky sisesini yan masadaki Kebakura ile ilgilenen arkadasinin masasina koyup yavas adimlarla bir bir kebakura uyelerinin ve onlarla birlikte guzel zaman gecirmek isteyen baylari arkasinda birakarak neon light duzenin oldugu wc ye dogru ilerledi. WC nin kapisini acip icerideki buyuk aynanin onunde kendine bir sure bakti. Final Fantasy karakterleri gibi daginik ve uzun bir perukla sabitlenmisti ve koyu mavi idi. Gozlerinde ise lens vardi ve lensler buz mavisi renkteydi. Hemen asagida top olarak giydigi ceket ve karnina dogru acik parlak gomlek ve parlak pantolonuna ve parlak ayakkabilarina dogru oylece bakti. Hersey guzeldi kebakura bayanlar ve bos konusmalar ama birsey hep eksikti. WC nin kapisi hizla acilip topuklu ayakkabilariyla bir sarkiciyi andiran kebakura kizi guzel yuzu ile aynanin ardindan bakiyordu Raizou ya. Kebakura kizi en tatli ses denemesini basarili gecmis olucak ki ozguven ile konusmaya basladi.
-Raizou kun sizi bekliyoruz. Yoksa cok mu zenginsiniz?
Raizou tebessum edip
-Mi chan hemen gelecegim masada bekleyiniz.
Diyerek ayni incelikte karsilik verdi. Kebakura kizi duzgun yuruyusu ile WC yi terk etti. Raizou yavasca aynadan yuzunu tuvalete neden geldigini hatirlamayarak cikisa dogru yururken bir fisiltili ses isitti ardinda
-Yardim et...

Devamedebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

minna kiotsuketene jaaa sayounara minnnaaa^-^


http://forum.paticik.com/thumbnails/dac/b14/e5b/03d/a19/12b/865/25d/da9/379/7f_450xNULL.gif





http://www.youtube.com/watch?v=tBxWwwwkWZ0

sevimlikitsune^-^


http://forum.paticik.com/thumbnails/dac/b14/e5b/03d/a19/12b/865/25d/da9/379/7f_450xNULL.gif
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...