Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazaar of the Four Winds — 9 Temmuz İçerik Yaması


yazuach

Öne çıkan mesajlar




The Bazaar of the Four Winds kuruluyor, Tyria'nın dört bir yanından tüccarlar mallarını satmak için geliyorlar. Fakat bu sefer olay hilebaz tiplerden ve riskli takaslardan ibaret değil; bu sene, mistik ve uçabilen Zephyr Sanctum, sihirli kristallerini ve inanılmaz hareket yeteneklerini bilgili tüccar ve maceraperestlere getirerek karaya kondu! Takasların heyecanını ve yarışları tecrübe etmek büyük bir neşe kaynağı olacak!


Eventler

Oyun Geliştiricilerinin Canlı Yayını – Temmuz 8
8 Temmuz Pazartesi günü Türkiye saati ile 22:00'da ArenaNet geliştiricileri ile beraber Bazaar of the Four Winds içeriğinin önizlenimine katılın. (Guild Wars 2 Resmi Twitch Kanalı)



Yeni Mini-game: Belcher’s Bluff – Temmuz 9'da başlıyor
Omnomberry Suyu içmedeki kabiliyetinizi bu yeni ve tamamen kalıcı mini-game'de teste tabi tutun. Size meydan okuyan oyuncuları arayın, onların da özel yeteneklerini gözlemleyin ve PvP modunda arkadaşlarınıza meydan okuyun!

Sanctum Koşusu – Temmuz 9'da başlıyor
Sizi engellerin üstünden atlamaya ve havada uçmaya gönderecek, rekabetin tavan yaptığı bir yarış olan Sanctum Koşusu'nda yer alın! Bu baş döndürücü ve engel dolu bölgede yolunuzu bulabilmek için kurnazlık, çeviklik ve özel yeteneklerinize ihtiyacınız oalcak.

Lessons from the Sky – Temmuz 9'da başlıyor
Gök Kristalleri arayışında Labyrinthine Cliff'lerini keşfedin. Ulaşması zor olan bu bölgelere gidiş yolunuzu bulurken Rüzgar, Güneş ve Yıldırım üzerindeki ustalığınızı gösterin.


Ödüller

Aspect Back Item'ları
Rüzgar, Güneş ve Yıldırım'ın özelliklerini temsil eden bu üç özel back item'ından birini kazanabilmek için Sanctum Koşusu'nda yarışın.



Kişisel Quartz Nodu
Bu içerikteki meta achievement'ı bitirdiğinizde home instance'ınızda istediğiniz zaman toplayabileceğiniz günlük bir Quartz nodu belirecek. Quartz bu içerik ile beraber oyuna eklediğimiz yeni bir materyal türü ve yeni crafting tariflerinde kullanılabiliyor olacak.

Zephyr Sanctum Modeli
Lessons from the Sky achievementını bitirmeniz ile beraber Zephyr Sanctum'un minyatür bir modeli ile ödüllendirileceksiniz ve bu modeli kullanarak gemiyi kalktıktan sonra bile görebileceksiniz.




Oyuna Gelen Yeni Özellikler - Önbakış

Yeni PvP Haritası: Skyhammer
Yüksek Asura teknolojisi ile donatılmış bir laboratuvar olan ve içinde zıplama platformları, kırılgan zemin panelleri ve bir devasa mega cannon bulunan bu yeni PvP haritasına giriş yapın. Üç capture point'in kontrolü için savaşın, mega cannon'un gücünü rakiplerinize karşı kullanın ve adım attığınız yere dikkat edin! (Tanıtım videosunu hemen aşağıda bulabilirsiniz)


http://www.youtube.com/watch?v=EMyahJZuRCQ&feature=youtu.be


Achievement Ödül Sistemi
Oyun hesabınızdaki achievement puanlarınız artık güzel bir işe yarayacak. Bundan sonra, hesabınızda achievement puanları kazandıkça; özel armor skinleri, silah skinleri ve kalıcı hesap bonusları gibi ödülleri açabileceksiniz. Ayrıca achievement skorunuz yükseldikçe laureller, gemler, oyun-içi para, güçlü itemlar ve PvP/WvW ödülleri kazanacaksınız. Güzel haber ise, bu ödüller halihazırda hesabınızda bulunan geriye dönük achievement seviyelerine göre de kazanılabilecek. (Yani şu ana kadar kazandığınız puanlar boşa gitmiyor.)

Yeni ve Geliştirilmiş Achievement Paneli Kullanıcı Arayüzü
Achievementlarınız hakkında bilgi almak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Yeni düzenlediğimiz arayüz istediğiniz achievement ve ödülleri takip edebilmenizde büyük bir kolaylık sağlayacak. Ayrıca achievementlarınıza teker teker bakıp, detaylı bölümlerini ve ödüllerini görüp, yardımcı ipuçlarını okuyabileceksiniz.

World vs World Yetenekleri Listesine "Build and Repair Mastery" Ekleniyor
Build Mastery kullanarak siege silahlarını daha çabuk kurabileceksiniz veya Repair Mastery kullanarak daha az supply harcayarak geçitleri ve duvarları tamir edebileceksiniz.












Alıntı : http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=3782
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Spin

Aynen bende hissetmedim bir kere bile eksikliğini.OYunun populasyonu gayet yerinde.Çok rahat party bulabiliyorsun her dungeona gerek oyun içi gerek gw2lfg.com ile.

@Seru

Her patchi mümkünatı yok yazamam.Bir kere yazmıştım Gw2Tr'de yoruldum resmen.Ama şöyle özetlersem..;

-Her 2 haftada bir contenet patchi geliyor.
-Çok sık aralıklarla pvp map ekliyorlar.
-Bunun dışında fractal dungeonları geldi,
-Yeni bir harita geldi.
-Guild content eklendi.
-Matchmaking, rating ve leaderboardlar eklendi.
-WvW'e rank ve ödül sistemi getirildi.
-Daily sistemi geliştirilip laureller geldi.
-Ascended itemlar eklendi.
-WvW fuisonları eklendi.
-Pvpye custom arenalar ve spectator mode eklendi.
-Yeni achievement sistemi ve ödüller ekleniyor şimdi.
-Yığınla yeni item geldi.
-Traitler vs. baştan aşağı düzenlendi.
-Torment adında yeni bir condition damage eklendi.

Oyuna ara vermiş olsamda şuan ArenaNet'i cidden hayranlıkla izliyorum.Her 2 haftada bir content patchi getiyorlar herifler.Ne ara yetiştiriyorlar aklım almıyor.Son patchten sonra mmorpg.com'daki yorumları okuyun anlarsınız..; http://www.mmorpg.com/newsroom.cfm/read/27967/Guild-Wars-2-Bazaar-of-the-Four-Winds-Revealed-Coming-July-9th.html#comments
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Seru

Culing sorunu filan giderildi.Hala sıra beklemek zorunda kalabiliyorsun özellikle Eternal'de.Ancak eskisi kadar uzun değil.Diğer haritalara ise en geç 3-5dk içinde girersin.Şuan WvW'de tek bir sorun var.Oda skill lag dediğimiz bir sorun.Bazen aşırı kalabalık savaşlar olduğunda skillerde bir donma oluyor nedensiz.Ancak ArenaNet üzerinede çaışıyoruz dedi.Büyük ihtimalle önümüzdeki bir kaç patch içinde düzeltirler gibi geliyor bana.

Bu arada yeni Achievement sistemi..;

Yeni gelecek güncellemelerde oyuncuları ödüllendiren bir achievement sistemi getirilecek. Bir achievement kategorisinin puanını arttırdığımızda yada tamamladığımızda bize özel hediyeleri kazanabileceğiz. Geriye dönük bir sistem olacak. Yani önceden tamamladığımız, edindiğimiz puanları kullanabileceğiz.



Ödüller:

Silah ve Zırh skinleri: Radiant, Hellfire armor setleri ve Zenith weapon setleri gibi.

Kalıcı account bonusları: Kalıcı olarak Magic find, Experience, Karma bonusları. Kazanımlarımızı yüzdesel olarak arttıracak bu bonuslar hesabımızdaki tüm karakterlere etkili olacak.

Maddi ödüller: Gold, Gem, Karma, Lauirel.

PvP ödülleri: PvP skinleri ve Glory Boosterlar.

WvW ödülleri: Badges of honor ve WvW Blueprintleri.

Faydalı itemler: Instant Repair Canisterlar, Revive Orbları, boosterlar vs.

Seçkin titlelar.

Yeni Achievement Paneli
Ödül sisteminin haricinde maddelere kolay ulaşım için achievement penceresinde büyük değişiklikler yapılacak.

Summary Penceresi: Önceden tamamladığımız maddeler yada kazandığımız ödülleri özetleyip kolay ulaşım sağlayan bir pencere olacak.

Details penceresi: Achievement maddeleri ile ilgili detaylı bilgileri, faydalı önerileri, önerilen mevkileri içeren bir detay penceresi eklenecek.

Watch list: Dailylerde olduğu gibi 20 achievement maddesini seçili duruma getirerek en son güncellenmiş 6 maddeyi sağ üst köşede görebileceğiz.

Kategori gruplandırma: Achievement maddeleri gruplandırılabilir (?) olacak. Bilgilere daha hızlı ve kolay ulaşmada yardımcı olacak.



Alıntı : http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=3785

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...