Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeljko Obradovic


souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

geçen seneki pianigiani ve diğer transferlerden sonra baya bi gaza gelmiştim aslında fener avrupada öttürür diye, ama şimdi olay obradovic bile olsa temkinli yaklaşıyorum.
ligi bilmiyorum doğrusu, hani ortama hakim koçlar falan varken net bi şey diyemiyorum. onu geçtim, eurolige direk gittikleri için çok da önemli değil lig şampiyonluğu fener veya efes'e.
ama oyuncu transferleriyle gerisi gelirse (ki kadro iyi zaten) avrupada artık bi f4 gelmeli. böyle de olmuyosa daha da öyle para basıp adam getirmekle olmaz zaten.

ayrıca ağzı bozuk, sert olması falan bi sıkıntı yaratmaz bence. koçlar arasında çok var diye biliyorum kenef ağızlı olan. avrupa basketbolunda da obradovici dinlemeyecek adam gitsin kumda oynasın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pianigiani olayı bundan biraz daha farklı bana kalırsa,

o da kendini kanıtlamış bir antrenördü ama ilk defa dışarı da, ilk defa baskı altında çalışması gerekti. Baskı hem taraftardan gelirse hemde yönetimden gelirse altından kalkması güç olur. Kalkamadı, sürekli geriye gitti.

Üstüne üstlük aşırı derece kötü hamleleri, bir türlü kemik rotasyon uygulayamaması ve çoğu adamı verimli dönemlerinde kesmesi vs. vs. hatalarla dolu bir yıldı. Onun parlak başlayan kariyerine baltayı vurdu.

Obradovic öyle değil ama, başarı geleceği her şekilde garanti. Ha F4 olmaz, lig kesin olur. İşine karışılmasını sevmez, sözleşme imzalarken karışırsanız sizi yok ederim bile demiştir.

Baskı umurunda değil, dünyanın en iyi basketbol taraftarı önünde kaç yıldır çalışıyor. FB veya TSL'deki kıçı kırık futbol taraftarları mı onu baskıya alacak?

Adam her şekilde istikrarı yakalarsa başarılı olur. Ha Aziz ne yapar eder yine baltalarsa bunu da zaten yok olup gitsin.

Geç FB'yi bir Türk takımının başına gelen en güzel şey oldu bu koç transferi, Türk basketbolu adına diyelim. Bunun değerini herkesin bilmesi gerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla nasıl olacak sonu bilmiyorum da, Fener oyuncularının üstüne bayağı bayağı kabus gibi çökecek bence Obradovic. Ha, takımın ihtiyacı olan da bu gibi duruyor.
O geçen seneki umursamaz savunmayla devam etmeye kalkarlarsa, bu yaşından sonra Yılmaz Vural'a bağlayıp kafa göz girebilir oyunculara Obradovic ahah. Alışık değil adam.
Muhtemelen o disiplini sağlayana kadar bayağı zorlanır Fenerbahçe, ama sonra toparlar hem de çok iyi toparlar gibi geliyor. Bir f4 görsek artık Euroleague'de ya, takım farketmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kurabileceği en iyi kadroyu geçen sene kurdu, getirebileceği en iyi hocayı bu sene getirdi adamlar. Bizim Rijkaard gittikten sonra orta saha oyuncusu almamız gibi bir durum.

Geçen seneki kadro kalitesi tutulursa Obradovic estirir. Fakat çok fazla oyuncu ayrılacak gibi duruyor. Sato,Andersen vs alayı yine de gönderilsin koçtan bağımsız zaten. Emir ve Bojan ekseninde bir kadro kurulsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...