Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 İsminin Gereksiz ya da Geyik olarak değiştirilmesini talep ediyorum çünkü bazen çöp olarak nitelendirilemeyecek konular atılıyor bu bölüme. Görüşleriniz?[hline]Neden anlamıyorsun denediğimi? Bütün gözyaşlarımı senin için akıttığımda... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 2. bi konu dışı olarak bakıyorum oraya yani gereksiz bence konu dış konu dışıdır çöp olarak değerlendirilemez topicler[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ewet Cöp Biraz agır kacıyor gibi...[hline]*arkanda* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Geyik olması gayet iyi[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ya bi de oraya gönderilen konuları yazan adamlara ezik muamelesi yapılıyor. Adamın belki canı sıkıldı, depresyonda, rahatlamak için gereksiz bişeyler yazıyor. neden adamın kişiliğine direk ''Sen çöpsün'' diyerek hakarette bulunuluyor?? Ha forumda flood, spam yapılır onlar çöptür de onlar için özel bölüm açılmaz direk silinir o mesajlar. Not:Adam demişim hep , aramızda bayanların olduğunu unutmuş değilim ama oraya gönderilen konuların %99.9'unu erkek kullanıcılar açmış.[hline]Neden anlamıyorsun denediğimi? Bütün gözyaşlarımı senin için akıttığımda... [Bu mesaj ReaperXS tarafından 30 May 2003 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 çöp demek hafif bile kalıyor son günlerde açılan bazı konulara bakarsınız, zaten türkçe anlamdaki çöp kelimesinden değil de başka bir forumdaki benzer bölümden esinlenilerek konuldu ismi benim bildiğim. gayet de yakışıyor.[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 abi o bölüme dumura uğradığın olayları yazsın milet Bölümün Adıda DumuriX olsun.Çok seviyom bu simi (: hee Bayramix den (: ya açıcaktım böle site baktıom etrafyta var bi kaçtane hayal kırıklığın auğradım bari açılsn burda[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bende mi bir anormallik var? tek ben miyim ordaki aptal saptal konularla eğlenmeyen anlamıyorum ki? çöp denmesi cuk diye oturmuş, hiç ağır değil.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konu dısı varken bencede cok gereksız,onun yerıne konsol bolumu acılabılır :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Niye rahatsız olunduğunu anlamıyorum ben. O bölüm olmasaydı oradaki pek çok konu başlğı da Paticik bünyesinde olamayacaktı, demek ki gereksiz değil. Ağır mı geldi, daha dikkatli konu açsın alınan o zaman. Benim hiçbir topicim gitmedi oraya şimdiye kadar, ve benim gibi pek çok insan da bu forumdan keyif alıyor; tıpkı o bölümdeki topiclerden keyif alanlar gibi. Orası bir ara bölüm; paticik yörüngesinin sınırı işte, zorlamayın o sınırı, dursun orada bence, isteyen iç bölgelerde, isteyen sınırlarda gezinsin eğlensin. Amaç hepimiz için eğlenmek değil mi? =] said: Sam, 30 May 2003 00:13 tarihinde demiş ki: çöp demek hafif bile kalıyor son günlerde açılan bazı konulara bakarsınız, Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 kendim için yazmadım zaten bunu, neyse... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 nefr ben bölüme karşı değilim, adının ağır olduğunu düşünenlere karşıyım. garbaj denmiş işte gayet uygun, "filozofun dergahı" falan olacak değil ya.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Son zamanlarda ben çok yapmaya başladım bunu; quote ile başlıyorum, sonra alakasız bi mesaj yazıyorum. Aslen orada senin mesaja katıldığımı belirtme amacıyla alıntılamıştım Sam, sonra ne olduysa o alıntı kel alaka kalmış orada, katılıyor muyum eleştiriyor muyum belli değil. Yani senin mesaja cevap gibi değil o ehe, yanlış anlama oldu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ben anladım zaten sen yazmadan aslında maksadı.. :) (cem yılmaz'ın amerika turnesi esprisine göndermedir, "adamlarda öyle bir zeka var ki, çıktım sahneye, 'çok komiksin abi tamam inebilirsin' dediler") :lol:[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Garbage yetkilisi olarak kendimi ortaya koyuyorum *!kendisini ortaya koyar*[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ne dumuru ne x i ne oluyor arkadaşlar? adı değişsin ama dumur falan olmasın komik bölümüne ekleeycek olan ekler sonuçta?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 cop sacma ama geyik saglam olur[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.