Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

Garbage Bölümü!

Sacros

Öne çıkan mesajlar

Ya bi de oraya gönderilen konuları yazan adamlara ezik muamelesi yapılıyor. Adamın belki canı sıkıldı, depresyonda, rahatlamak için gereksiz bişeyler yazıyor. neden adamın kişiliğine direk ''Sen çöpsün'' diyerek hakarette bulunuluyor??
Ha forumda flood, spam yapılır onlar çöptür de onlar için özel bölüm açılmaz direk silinir o mesajlar.

Not:Adam demişim hep , aramızda bayanların olduğunu unutmuş değilim ama oraya gönderilen konuların %99.9'unu erkek kullanıcılar açmış.[hline]Neden anlamıyorsun denediğimi?
Bütün gözyaşlarımı senin için akıttığımda...

[Bu mesaj ReaperXS tarafından 30 May 2003 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çöp demek hafif bile kalıyor son günlerde açılan bazı konulara bakarsınız, zaten türkçe anlamdaki çöp kelimesinden değil de başka bir forumdaki benzer bölümden esinlenilerek konuldu ismi benim bildiğim. gayet de yakışıyor.[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

abi o bölüme dumura uğradığın olayları yazsın milet
Bölümün Adıda DumuriX olsun.Çok seviyom bu simi (: hee Bayramix den (:
ya açıcaktım böle site baktıom etrafyta var bi kaçtane hayal kırıklığın auğradım bari açılsn burda[hline]IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Niye rahatsız olunduğunu anlamıyorum ben. O bölüm olmasaydı oradaki pek çok konu başlğı da Paticik bünyesinde olamayacaktı, demek ki gereksiz değil. Ağır mı geldi, daha dikkatli konu açsın alınan o zaman. Benim hiçbir topicim gitmedi oraya şimdiye kadar, ve benim gibi pek çok insan da bu forumdan keyif alıyor; tıpkı o bölümdeki topiclerden keyif alanlar gibi.
Orası bir ara bölüm; paticik yörüngesinin sınırı işte, zorlamayın o sınırı, dursun orada bence, isteyen iç bölgelerde, isteyen sınırlarda gezinsin eğlensin. Amaç hepimiz için eğlenmek değil mi? =]

said:
Sam, 30 May 2003 00:13 tarihinde demiş ki:
çöp demek hafif bile kalıyor son günlerde açılan bazı konulara bakarsınız,
Sosyal ağlarda paylaş

nefr ben bölüme karşı değilim, adının ağır olduğunu düşünenlere karşıyım. garbaj denmiş işte gayet uygun, "filozofun dergahı" falan olacak değil ya.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Son zamanlarda ben çok yapmaya başladım bunu; quote ile başlıyorum, sonra alakasız bi mesaj yazıyorum. Aslen orada senin mesaja katıldığımı belirtme amacıyla alıntılamıştım Sam, sonra ne olduysa o alıntı kel alaka kalmış orada, katılıyor muyum eleştiriyor muyum belli değil.

Yani senin mesaja cevap gibi değil o ehe, yanlış anlama oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

ben anladım zaten sen yazmadan aslında maksadı.. :)

(cem yılmaz'ın amerika turnesi esprisine göndermedir, "adamlarda öyle bir zeka var ki, çıktım sahneye, 'çok komiksin abi tamam inebilirsin' dediler") :lol:[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Garbage yetkilisi olarak kendimi ortaya koyuyorum *!kendisini ortaya koyar*[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us
the walls that lie between us

Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...