Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twisting Nether - The Noob


Kunduz

Öne çıkan mesajlar

Herkese selamlar
Adım Alper. Buraya Twisting Nether'in horde kesiminden 'The Noob' guildinin daimi bir üyesi olarak gelmiş bulunmaktayım.
Guildimiz 2007 yılından beri faaliyettedir.
Halen Mists of Pandaria contentinde 'progress' yapma çalışmalarımız devam etmektedir.
İyi de şimdi 'farkınız nedir?' diyeceksiniz. Aslında temelde bir farkımız yok. Sadece birbirini çok eskiden beri tanıyan ve birbirine güçlü, sıkı bağlarla bağlanmış olan bir oyuncu kadro yapımız mevcut. Nişanlısından, ortaokul veya çocukluk arkadaşından tutun, kaba tabirle 'kanka' olarak tabir edebileceğimiz, birbirimizle normal hayattan da görüşen ve tanıyan kişilerden oluşuyoruz. Yaş ortalamamız 30+'dır. 'Dede' olarak tabir edebileceğimiz, hatta dinazor olan arkadaşlar da aramızda mevcut :)
Ama bu gözünüzü korkutmasın. Kapımız; seviyeli, eğlenmesini ve kendini bilen; bunu bir dengeye oturtmuş ve her şeyden önemlisi yeteri kadar sabretmesini bilen herkese açıktır. Guild chatimizde seviyesiz, kötü bir Türkçeyle yazılmış gereksiz mesajlar istemeyiz. Türkçeyi mümkün olduğunca güzel ve yeterli kullanmaya gayret ediyoruz. Çünkü bir kişinin karakter yazısının buradan belli olduğunu ve o ekranın arkasında bir birey, bir fert olduğunu, sadece onun oyunculuğuyla veya oyun ahlakıyla değil, kişiliği ve karakteriyle de ilgili olduğumuzu unutmak istemiyoruz... Hayatın ayrıntılarda gizli olduğunu düşünüyoruz o yüzden lütfen bana pm atacaksanız veya guildimize katılmak isterseniz bunları iyice düşünün, tartın.
Guildimize alımları forumumuza başvuruyla yapmakta ve değerlendirmeye tabi tutmaktayız. Site ismini buradan vermem doğru mu emin değilim, ama yine de linki ekleyeyim. http://www.thenoob.info/forum/index.php?action=forum
Guildimize illa ki raider olarak katılmak zorunda da değilsiniz. Sosyal oyuncu olarak da gelebilir, pvp yapabilir, kafanıza göre de takılabilirsiniz. Ama asıl hedefimiz raid kadromuza düzenli olarak iştirak edebilecek tank ve healer alımları yapmaktır. Realmimiz Twisting Nether, oldukça kalabalık ve yüksek popülasyonlu bir oyuncu kitlesine sahip. Özellikle horde tarafı tam bir guild cenneti. Yani migrate yoluyla buraya gelirseniz ve raid yapmak konusunda yüksek hedefleriniz var ise pişman olmazsınız.
Progress seviyemizden de bahsedeyim; Throne of thunder'da 'twin consorts' bossunu denemekteyiz. Raid günlerimiz haftada 3 gündür (çarşamba-perşembe-pazartesi), pazar günü de raid yapma çalışmalarımız var. Eğer yeteri kadar talep olursa bu günü de aktif hale geçirmeyi hedefliyoruz.
Eğer ki bu başlık dikkatinizi çektiyse ve aradığım guild bu diyebiliyorsanız oyun içerisinden bana veya herhangi bir officer arkadaşa ulaşıp iletişime geçebilirsiniz. Oyunda da aynı nicki kullanmaktayım. Ve genellikle saat 19:00-24:00 arası oyunda online'ım.
Gelecekte görüşmek üzere, güç sizinle olsun :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...