Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends


DoruK

Öne çıkan mesajlar

Cok abartmisin. Sen lvl 20 olana kadar cogu rune suz yada dandik rune la oynayan insanlarla oyniycaksin yani esitlik var 20 de de asil onemli olan armor ve magic resist rune lari onlarda ucuz tanesi 170 ip mi neysi. 20-40 fazladan oyun atana kadar primal 3 ryne u da tier 1 al 3.5-4 eksik ad olsa bisey farketmez. Oyunu sevdiysen hicbir seyi kasmak külfet gelmiyor cunku herseyin kolayi var azcik mantigin yerinde olsun yeter. Minor %5lik falan perfirmans artirmak icin yapicagin upgradeler 50-60 saat gameplayini alicak ilerde oda farketmeden toplaniyorm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

20 den 30 olana kadar biriken yetecekse sorun yok. Birde abarttığım birşey yok. Sadece söylenen şeyler üzerinden hesap yaptım. 30 olduktan sonra hazır olmayacaksa, onlarla oturup kasmaya uğraşacaksam işime gelmez diye düşündüm.

Budur yani kızmanıza gerek yok :P

açıklamalar için teşekkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok kızma degil yavf, oyunda keyfini kaçırcak bir grind sistemi yok soyleyenler yanlis hesap yapmis. 20 den sonra hero almayi kesersen 30 a geldiginde 2 sayfa rune rahat rahat doldurursun doruk un dedigi gibi. Sonra gene devam hero almaya. Hatta 20-30 arasi hero almak istiyorsan mesala 20 tl gibi cüzi bir paraya 2 tane 6300 iplik hero alabilirsin. İndirimleri yakalarsan hele 4 hero.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha önceden hero önerisi istemiştim, veigar ile ilgili yazılan yorumlar hoşuma gitmişti. Ama oyun sonuna kadar kendimi etkisiz hissediyorum. Hani ufak ufak haraslıyorum, killde alıyorum. Rakipler zorlamıyor. Rahat rahat kaçabiliyorum. Yeri geliyor takımı kurtarıyorum ama... Takım oyun sonuna kadar biraz etkisiz hissettim kendimi. Zaten 30 dakikada oyunlar bitiyor. İlerde oyunlar uzayınca etkisi elbet artar.

Şimdi yeniden hero soruyorum. oyun başından sonuna kadar, kendimi etkisiz hissetmeyeceğim, burst yapabilen bir şey var mı? Hani biraz haraslamak hiç problem olmaz.

Öncelikle şunu sorayım. Böyle skilleri gecikmeli ama acıtan birşey var mı? Adamın gittiği yönü tutturmayı becerebilirim :P.


Daha önceden altdaki tavsiyeleri almıştım. Bugün bunları araştıracağım.

lux-leblanc , garen, katarina, hibrid teemo, akali, talon, rengar-riven, zed
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 farklı öneri hm. 3 ü de öncekilerle tutmamışım. İstediğim şey fazla değişmedi diye düşünüyordum, sanırım yanılmışım. Tamamdır onlarıda listeme ekledim. Teşekkürler.

Uyuz bir oyun oynadım az önce veigarla. Adamı haraslıyorum. 10 kez vurdum. Adam üstüme bi atladı 1 skill ile 1 tane vurdu. 2 mizinde hp si eşit. Ulan o kadar boşunamı vurdum ben ona :D. Stunın köşesini tam adama denk getiremesem ölmüştüm. Hani itemlara felan baktım adamda da birşey yok. Zaten oyun başı sayılır. Level 5 iz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...