Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends


DoruK

Öne çıkan mesajlar

Fakkoo said:

oyunda rutin bir top bot mid saçmalığı var. Aşırı saçma bi sistem bu. Yok nidale top gitmezmiş yok Fiora bot olmazmış.v Karşı taraf kasıncada bu ne ara kastı feedlediniz O.che ler havada ucusuyor. Dotada Ezilen lane e pushçu yada Ani damage ci range ci gelirdi gayet güzel ezilirdi burda hiç o mantık yok. Fiora top gittiyse top kalacak. Hadi anladık Adc Bot gitti eyvallah o gelmesinde diğer 3 kişidenn biri rangese gelsin bi zahmet adamı rahatsız etsin kasamasın ya. Dota bazı yönlerde harbi lol'ü eziyor

line değişimi şuanlık oyunda yok. alternatif garip taktikler deneyen de yok acıkcası. sabit fikirli bir meta game dönüyor oyunda. belki ileri major patchlerle değişebilir bazı şeyler. misal jungle çok iyi hale getirildi eskiye oranla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

jax hakkaten ne kadar ezmeye çalışsan da lvl8-9'dan sonra bi hayvanlaşıyor,farm yapmasını engellemen lazım,istediğin kadar kill al,farmlamaya başladı mı bi şekilde tutunuyor oyuna.

lane phase'de 0-4 bıraktığım jax 0-6-1 ile oyun kazandı 2 gün önce,adam hiç bi fight gelmedi ve sadece creep kesti,pushladı,takımla da bi türlü organize olamadık,anlaşamadık,split push yapa yapa aldılar oyunu.

çok denemedim ama rumble jax karşısında çok iyi bir seçim olabilir çünkü uzak tutuyorsun creeplerden,gerçi ben ne kadar uzak tutsam da adamla ck farkımız çok azdı,sonrasında da biz pushlarken 20-30ck öne geçti ama aldık bu sefer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna girdim, oyun başladı. Yürüyoruz minyonlarla birlikte. Takımımdan yi dediki "Olm veigar mal mısın?"
cevap verdim "evet malım"

sonra gitti arkadaş 2 kez kule altında öldü. 2 sindede adamı öldürdüm. Bana bu arkadaş "ks" diye laflar etti :P. Adam a kombat sırasında vurmadım yanlışlık olmasın. Kule altından çıktıkdan sonra.

Daha sonra bu arkadaş ezik kalmasın diye 2-3 tane kill bıraktım. ilkini zaten tek oto attack ile aldı :P.
Daha sonra grup kombatında milleti stun ediyorum, hp si çok olana vuruyorum. Killeri alıyor haliyle.
Bunu ölümden kurtarıyorum..

Oyun boyunca arkadaşın hakaretlerini dinledikten sonra oyun sonu bana ne dedi tahmin edin?

"17/3 bence sus" dedi. Yaptığı frag için :D
Sevdim tr serverını.

Oyun geçmişimi izleyebilir miyim? yazıları felan dahil. Video yapmak istiyorum bazı şeyleri. Yukardaki olay iyiydi biraz :P


Birde şeyi çok sevdim (genel olarak)

oyun başı yazışırken hesap kitap yapıyorlar. Mid, ozaman bot a giderim ben. Oradan başkası diyorki bende junle a gireyim rahat oluruz.
Oyun bi başlıyor, adamlar neredeyse minyonlara ölecek. Yada karşıyı haraslamıyorlar felan :D

eğlenceli.. (ciddi söylüyorum. Lol e başlamış bir noob olarak, kendimi yetemez hissetmiyorum. O kadar rahatımki, karşıdaki heroları, bizim heroların yeteneklerine felan bakmıyorum bile :P )

soru: 30 da rune dizme işi ne kadara patlayacak?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çokmuş ya :(. Biraz hero felan alayım hesabı yapmıştım. Veigar ı pek sevmedim ya. Oyun başıda birşeyler yapabilen hero bakınayım diyodum emme... 13-15k da baya var. Maçlardan 100 e yakın geliyor.
15000 / 100 = 150 maç yapıp sırf rune dizeceğim ha.. vay yavrum vay.

en uzun 30 dakika sürse, hepsini kazansam 100 cebe atsam = 75 saat yapıyor. Gözüm korktu uğraşamam sanırım böyle birşeyle.

cevap için teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...