Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar



Diaz - Don't Clean Up This Blood

İtalya - Genova'da 2001 yılında yapılan G8 zirvesinde, polislerin genç protestoculara ve protesto harici insanlara yaptığı zulmü anlatıyor. Bir okula yapılan baskın ve orada heba olan onlarca insan.

Film, son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylara da empati yapmamızı ve daha da derinden hissetmemizi sağlıyor bir bakıma.

Puan vererek haksızlık yapmak istemiyorum ama şöyle kendi cümlelerimle bir şekilde bahsedeyim: Filmin müziklerinin kilit yerlerde kullanılması izleyiciyi filme bağlıyor ve cidden çok güzel müzikler kullanılmış. Bir kaç yerde aşırı drama edilmiş olsa da bazı sahneler, böyle bir vahşetin drama seviyesi zaten olmamalı.
Filmin zaten İtalya'da geçiyor olması ve yönetmenin çekim açıları ve bunun müzikle harmanlaması, olan gerçek bir olayı alıp bu şekilde işlemesi cidden süper bir kompozisyon yaratmış. Filmdeki en saçma şey de her İtalya'nın İngilizce biliyor olması.

Şiddetle tavsiye edilir izlenilmesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://turkdepo.biz/torrents/images/23139.jpg

bir terör örgütünün nasıl doğduğunu ve nasıl bittiğini anlatıyor. baader meinhof'la ilgili baya birşey sunmuş. hatta bittikten sonra keşke bunun pkk versiyonu olsa da izlesek dedim. gerilimli sahneleri vs fena değil ve gerçekteki saldırılardan görüntülerini iyi yedirmişler.

trailer

http://www.youtube.com/watch?v=WAyCi4cObmI

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.indirmedennfilmizle.net/wp-content/uploads/2013/08/sihirbazlar-cetesi-now_you_see_me-film-izle-afis-resim-picture-movie-poster.jpg
mantık aramadan boş vakit doldurmaç, eğlencelik.



http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTM4Mzk2MjA4NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDQzOTgxMQ@@._V1._SX337_SY475_.jpg

of çok gerdi bu film, damon'u hiç bu şekilde izlememiştim. özellikle ilk 1 saati acayip kasıyor izleyiciyi (kötü anlamında değil de hani bazı sahneler olur kanalı değiştiresin gelir o tip), sonrası crime/thriller tadında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

valla ben mr'ı izlemedim direk bunu izledim alakalılar mı bile bilmiyorum.
aratırken o çıktı release yeara baktım sadece.


o dediğin 2 film ve old boy intikam 3lemesi olarak geçiyor ama birbiriyle alakası yok filmlerin hepsi alakasız bi olayı anlatıyo. hiçbiride oldboy kalitesinde değil kötü de değilde biri baya sıkıcıydı ötekide meh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...