Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dying Light


Xenus

Öne çıkan mesajlar

5 saat oynadım. karakterin ayda zıplaması harici parkur kısmı daha yavaş ama daha zevkli. bunda yakın döğüşe odaklanmışlar, doyurucu da olmuş, ateşli silah çok nadir bi şeymiş. iğrenç bir mekanik gelmiş ama spoiler olduğu için söylemiyorum. hikayenin başı çok cheesy. kıyafetler özellik veriyor o güzel. ui biraz tırt gibi. bir de harita çok aşırı dolu ve oynak. yoruyor beni.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir 3-4 saat oynadım dün DL1 hastası olan biri olarak diyorum oyun şahane upgradelenmiş. Önceki pozitif yönleri daha iyi ele alınıp geliştirilmiş,

Örneğin nigt explore atmosferi güzel ve korkutucuydu ama çok opsiyoneldi ve risk rewardı çok azdı. Şimdi night zone lara gündüz girmek çok zor ve en iyi lootlar orda. Gündüz tüm zombiler içerde uyuyor ve girdiğin anda ordunun içine atlamış gibi oluyorsun, gece ise güneşten zarar görmeyip dışarı çıkabildikleri için boş oluyor ama bu seferde tabi major zombielere dikkat etmek gerekiyor.

Survival ve consumable olayı daha polishlenmiş ve aktif olmuş sürekli daha zevkli bir şekilde hp regen gerektiren itemlar, infectionu azaltan consumablelar, vendorlardaki itemlar bile daha mantıklı.

Ben çok beğendim ama tabi başlardayım tek problem teknik olarak azcık daha polish lazım. 

Sonuç olarak DL1 i sevdiyseniz bu oyunu çok seversiniz gibi duruyor. Hatta sevmediğiniz yönler bile varsa onlarda daha güzel sistemlerle geliştirilmiş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...