Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atıcı takımına adam aranıyor işaret parmağı ile tek gözü olsun yeter


Lithran

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar eskişehirde kurduğumuz havalı tüfek atıcı takımına ,hobiye destek verecek hafta sonu 1 gün 3 5 saatini bizlere ayırabilecek arkadaşlar arıyoruz.Bu takım sadece atış yapalım eğlenelim takımı değildir.Türkiye genelinde her sene düzenlenen field target yarışmalarına katılmak için dostlar aranmaktadır.Yarışma sonuçlarına göre kupa ,sponsorların verdiği tüfekler ve donanımlar kazanma şanşımızda var tabiki.Ayrıca türkiye atıcılar federasyonu kimlik kartları sayesinde sadece yurt içi değil yurt dışı turnuvalara bile sıkıntısız erişim hakkımız ,poligonları ücretsiz kullanma imkanızmızda mevcuttur.

Ekipmanlarımız tamamen profesyonel ithal tüfek ve malzemelerden oluşmaktadır.Scuba dolum tüplerimiz mevcuttur.Tüm teknik bilgiye sahip ağabeylerimiz takımda bulunmaktadır.Size kalan sadece tüfeğinizi temin edip gelmeniz.Tüfeğinizmi yok hiç önemli değil bizim envanterimizi istediğiniz zaman istediğiniz şekilde kullanmakta özgürsünüz.

Kendi logomuz ,tsörtlerimiz,şapkalarımız sıcakdan korunmak için gerekli çadır,çardak ,atış yastıkları ,atış masalarımız mevcuttur hatta yedek sandalyelerimiz var.

Amerikadan getittirdiğimiz özel cihazlar, profesyonel atıcılık için hedefliklerden tutun ragefinder gibi lazerli mesafe ölçerler envanterde vardır.

Arabanız mı yok atış sahasına nasıl ulaşırım diye düşünmeyin,direk evinizden arkadaşlar özel araçlarımız ile alınıp tüm istekleri yerine getiriliyor.Hafta sonları eşlerimiz çocuklarımız da oluyor tamamen erkek işi değil ailecek de gelebileceğiniz güzel bir uğraş.

Saygı sevgi konusunda hertürlü şeye kefilim takımda olan herkez çalışan ,evli barklı işi gücü olan insanlar.

Dediğim gibi size kalan sadece benim ile irtibata geçmek,tüfeğiniz olmasa bile bize katılabilirsiniz,tüfek almak isterseniz en ucuz bir seti sizlere ikinci el sitemizden tamamen güvenilir yollardan teminde ediyoruz.







Bu linkden atış videolarımızı izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/user/TheEsEsTeam?feature=watch

Herhangi bir soru hakkında pm atabilirsiniz .Bilgi için sitelerimizi ziyaret edebilir ,gerekli bütün bilgileri tüm yerli yabancı tüfek dürbün aksesur bilgilerini alabilirsiniz.

www.hobisilah.com
www.airgunturk.com

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trollere sıkıyoruz direk :)

Bilmeyenler için bunuda belirteyeyim tabiki

Türkiye av ve atıcılık kanuna göre havalı tüfekler av amaçlı kullanılamaz kesinlikle cezaya tabi ve yasakdır.Bizde a suraya kuş konmus bi vurayım diyen tiplerden değiliz emin ol yerdeki izmarite kadar gittiğimiz alanı temizliyoruz yaşama ve doğaya saygı sonsuz reyiz.

Attığımız şeyler metal hedeflikler ,metal sincaplar kargalar vs
[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3ZvqT03ez9g#!?feature=oembed" width="459">



[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R1a7-T1o3lE?feature=oembed" width="459">

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

He birde arkadaşlar ciddi katılmak isteyen varsa .

İstanbul Filintalar takımı

İzmir Efeler Takımı

Ankara Takımı

Bursa Çaylaklar takımları bulunmaktadır .Onlarada bulundugunuz ilden katılım sağlayabilirsiniz.


An itibariyle en profesyonel ve kalabalık grup İsanbul filintalar grubudur.Youtubeden filintalar yazarak videolarını izleyebilirsiniz.


Takımlar için irtibata foruma üye olarak kendinizi tanıtarak giriş yapabilirsiniz.Gerisi size kalmış insanlarla kaynasın gidin takılın stres atın.

www.airgunturk.com
www.hobisilah.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...