Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division


Khiran

Öne çıkan mesajlar

mascio said:

eğer skill power'ın 42-43k değilse chain reaction olsa bile sticky ile öyle iki kişiyi bir anda bayıltamazsın. dünyanın en ekmek adamları olması gerek.

electronics artı firearms buildi yapmak da kolay iş değil. 43k'da sticky'nin dmg cap'leniyor ve chain reaction olsa bile 2 kişiyi aynı anda bayıltamıyor. tam içlerinde dursalar dahi çok az health sahibi olmaları gerek.

kısacası biraz başınıza gelen olayı tersten anlatmışsınız gibi geldi bana.

karakterini görmek de isterim tabii. belki cap'lemişsindir skill power'ı ama pek sanmıyorum ya.


Yahu manyak mısın? Manyak mıyım? niye çarpıtayım tersten anlatayım. Zaten bir öyle bir böyle. Bugün bana yarın sana DZ mekaniği.

Böbürlenmek için anlatmadım, öyle olsa M1A düştü falan diye sıkardım. Kendim aldım derdim. Adamlar dediğin gibi ekmeklerdi ayrıca. Ben Damage/Stamina oynuyorum skill power'ım düşük, ama modlu sticky ile gayet güzel açılış yapıp erittik adamları.

Inanmak zorunda da değilsin zaten. Ne acayip bir tepki yahu. Bir ara vaktim olursa dün nasıl kafama çaktılar onu da anlatırım istersen.


_____


@mascio: Çok içerlediğim için senin için hikayemi düzenledim;


Bir ajan, evvelsi gün yeni 30 olan bir arkadaşını boostlayabilmek adına bir-iki hard-mode yaptıktan sonra artistlik yaparak gel seni DZ'ye sokayım orada daha çok item düşürebiliriz diyerek DZ'ye gelmiş.

Girmişler ve başlamışlar 30, 31, 32 boss ve mobları kesmeye. Güzel loot alıyorlar falan. Arkadaşı toplamış 7/7 esas eleman toplamış 9/9 purple loot.

Sonra gelmişler Bryant Park'a. Biri diğerine sürekli direktif veriyor, proximity chatten duyuyoruz. Gel buraya git buraya bak şuraya falan diyor. Ortada bekleyen mobları almaya başlarlarken Pulse'larına ben ve 2 arkadaşım takıldık. Hemen parkın kuzey tarafındaki küçük medical baraklara çekildiler. Gel demiş burada pusalım, boss'u tagleyelim bekleyelim. Biz zaten çağıracaktık extraction'ı ne de olsa. Biz mal gibi başladık ortalığı temizlemeye, bir yandan da helikopteri çağırdık.

Adamlar başlamışlar bizi balkondan izlemeye. Over-Heal skillini Sticky ile değiştirmiş adam. 15 saniye kala balkondan atladılar, kutuların arkasında beklediler ve ben de bu kadar farkındalıkla yine de mal gibi helikoptere yanaştım. Moblara rağmen lootumu takmaya karar verdim ve bunlar da bize dalmaya karar verdiler.

En büyük hata. 2 kişi aynı anda loot çıkarmaya çalıştığımız için cezalandırıldık. EEEW ikimiz birden yerdeyiz (üç kişi olmamız gerekiyordu gerçi hikayeye göre)! Gömdü dipçiği yerden göklere SARI ışıklar saçtım. Adamın arkadaşı o sırada kendi loot'unu taktı, sonrada yerdekileri alıp onları da taktı. Olmayan 3. arkadaşımızı da kovaladılar ve hakladılar. Sonra karma tecelli etti, bir elemanda bunları kesti ama mallar onlarda kaldı.

Sonuç, 31 ilevel backpack gitti. Çok kaliteli olmasa da düşmanın boostladığı kankisi için olabilecek en iyi sonuç.

Kaybedilen DZ xp bilemiyoruz zira adamın ekranına o kadar nail olamadık.

Mikildik yahu.



Tekrar düzenlerken iki konu aklıma takıldı. Öncelikle, bu kadar birinci ağızdan detay verebilecek kadar sıkıyor olmam için mitomanyak olmam gerekiyor.

Bir diğer konu ise, eğer senin dediğin gibi bu olayı gerçekleştirmeyip yaşadıysak, o adamlar nasıl sticky ile 2'mizi birden alabiliyor. Senin saçma argümanına göre onlar da bunu beceremez gibi anlıyorum.

Öyle veya böyle, bu hikaye DZ'nin daha önce dendiği gibi ibneliğe nasıl müsaade ettiğini ve ikilemde bırakarak eğlendirdiğini anlatıyor. Konu çalınan veya kaybedilen HE item değil. Farkındaysan statlarını falan da yazmadım. Okuma yapma yetini geliştirmelisin bro.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

silent said:

Yeni gelecek olan crafting nerfleri ile iyice sıvama aşamasına geçtiler. Millet ne derse tersini yapıo adamlar inatla...

10 Standard (Green) materials instead of 5 to craft 1 Specialized (Blue) material
15 Specialized (Blue) materials instead of 5 to craft 1 High-End (Gold) material
10 High-End (Gold) materials instead of 8 to craft 1 lvl 31 High-End (Gold) item


ahahah lol uzun zamandir bu kadar gerizekali bir yapimci gormemistim, nasil insanlari dahada sogutup kaciririz diye hesap yapiyorlar heralde

exploitler yuzunden millet bokunu cikardi item ve matin, yeteri kadar hizli mudehale edemediniz simdi sivamak icin zaten exploit kasmamis veya kasamayan oyunculari cezalandiriyorsunuz

aynen devam bu kafa ile :D 2-3 sene sonra toplarlar oyunu belki lol

http://i.imgur.com/aAaQoUo.png
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla dün baya koştum da ama deneyim yazıyoruz buraya "inanmadım ben şimdi buna pek yaw" gibi tepki.

Kızmadım zaten içerledim. Yalancılıkla falan suçlanmış da hissetmedim, resmen rasyonel değil yazılan cevap. Sabah mindfuck'a dönüştüm resmen okuyunca asfhlpoğdfhkad

Biz tanışmıyoruz benim infomda yazar ismim. Zaten devlet de saldı bütün detayları artık torpil falan yok herkes herkesi tanıyor :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de adım sercan bir an bana dedi sandım ya.
akşam çok güzel aktım intenretimdeki sorunu çözdükten sonra. tam olarak build mantığını oturtamadım hala oyunda kafama ama dmg + stamina kasıyorum. daha esaslı damage abanıyorum.

bir soru, 120k damage 50k stamina var bende bok gii electronics var. daha iyi item nasıl kasabilirim? crafting den mi zorlıyım mat falan alıp yoksa dz de yardırayım mı? veya damage den kısıp stam electronics mi vereyim zira electronics benim bok gibi. 9k mı ne.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Electronics zor kasılıyo zaten. Direk craftla uğraş derdim ama, önümüzdeki salı yeni patch le yeni itemlar vs gelecek. Şu an craftladıklarının çöp olma ihtimali yüksek. Farm yap mat biriktir bence. DZ kas, en azında bir DZ lvl 50 rank ol. Sonra daily-challenge vs işte.

Electronics e takılma, silahında elec. isteyen iyi bir talent yoksa tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KaRa_DaVuT said:

Benim de adım sercan bir an bana dedi sandım ya.
akşam çok güzel aktım intenretimdeki sorunu çözdükten sonra. tam olarak build mantığını oturtamadım hala oyunda kafama ama dmg + stamina kasıyorum. daha esaslı damage abanıyorum.

bir soru, 120k damage 50k stamina var bende bok gii electronics var. daha iyi item nasıl kasabilirim? crafting den mi zorlıyım mat falan alıp yoksa dz de yardırayım mı? veya damage den kısıp stam electronics mi vereyim zira electronics benim bok gibi. 9k mı ne.


Bu dediklerin bana tam bir sıkış gibi geldi. Kasamazsın daha da item. Craft'ı da nerflettik daha bir yol alamayacaksın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konn sana sc göndereyim. Yalan borcum yok dostum sana sıkış falan bence gereksiz yere kabalaşman biraz ergence olmuş ama neyse.

Matları hiç bozmadım tutuyorum hepsini. DZ rank kasıyorum. stamina 50k civarında yeterli mi bilemedim. aslında 30k ya düşürüp damage i 123 üzerine çıkartabiliyorum ama o zaman da can baya azalıyor galiba.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bana gösterilen tepkiye bir parodi olarak yazdım dostum.

O statlar normal zaten. Benim gördüğüm skill power için bonus skill power olan armor parçaları kullanmak. Direk electronics stackleyerek yaptığında diğer statlardan epey kaybediyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle normal;

30 olduktan sonra Hard ve Challenging daily'leri yapmaya başladığın zaman yavaş yavaş artmaya başlıyor statların. Eğer full HE değilse itemlerin o statlar normal gözüküyor.

DZ için firearms buildlerinde genelde stamina da oluyor ağırlıklı olarak. Stamina DZ oynarken 65-80k arası ayarlanacak şekilde bir build yapmalısın. Zira Firearms-Electronics gibi bir buildin 1 M44 headshot'ıyla ölmesi gibi durumlar söz konusu olabilir düşük Health oynarsan.

Eğer tıkandım diyorsan kabaca önereceğim şey crafting olurdu ama 12'sinde craftingle ilgili değişiklikler gelecek. Bu sebepten ötürü beklemek mi lazım yoksa craft mı etmek lazım henüz kesin bir bilgi edinemedim. Bugün içerisinde konuyu biraz daha açıklayacak bir iki bilgi gelecek Massive'den.

Gelen bilgi ışığında millet Phoenix Credit'lerini ve biriktirdikleri materyelleri harcayıp harcamama konusunda karar verecek gibi gözüküyor.

Akşam unutmazsam overall ekran görüntüsü atarım karakter için.

Öte yandan bilinmesi gereken bir diğer önemli husus da bir noktadan sonra saf stat ile dps/health/skill power artışı yakalanmıyor olması. 200-250k dps buildleri çok iyi weapon mod ve gear bonuslarıyla olabiliyor. Bir noktadan sonra firearms stacklemek çok az dps artışı sağlıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...