Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division


Khiran

Öne çıkan mesajlar

Bugün 2 kişi bizi topaç etti. Öldürmekten değil, kaçmaktan. Yeter lan safehouse girme yok bişi yok manhunt olmuşlar, tara tara ölmüyor herifler. Canları iniyor bir seviyeye sonra fulleniyor. Hadi skill bastın, pack bastın eee? Hiç mi bitmez lan bu packler skiller. İşin garibi bu iki manyağı sabahtan beri kovalıyoruz, bizden başka kimse kovalamıyordu. Biz rogue olunca 1 milyon adam toplanır.

Neyse adamlar atlattılar, sonra yine karşılaştık sorduk nasıl olur, adamın 2.3 firearms, 3.3 staminası var. Bu mudur yani. Benim yanımdaki adam da böyle hatta buglı maske kullanıyor can basan ama yok abi adamları haklayamadık.

Böyle PVP olmaz abi ben sinir oldum. Gerçi böylesi de nadir geliyor. Ama gelince de tam sinir ediyor.

Ne alaka diyeceksiniz de Conan'da kafa kafaya kılıç sallayıp estiğimiz günler aklıma geldi de benim eğlendiğim PVP bu değilmiş onu anladım. Ya da adamları altedememenin verdiği sinir de olabilir :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün ben de hibnelik yaptım ateş eden adamın önüne geçtim rogue yaptık adamları, 3v3. Direk verdim bombayı birinin altına, taradım üzerine, yattı. Kaldı mı 2. Diğerini de kestik, öbürü de yarım hp. Bu arada bizden biri düştü adam tek kaldı. Sonra o tek kalan yarım hp li adam ikimizi de kesti. Sarı item lootlamıştım kestiğimiz ilk adamdan, herif onu da geri aldı. Hüzünlü bir dz hikayesi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün yeni 30 olan bir arkadaşımı boostlayabilmek adına bir-iki hard-mode yaptıktan sonra artistlik yaparak gel seni DZ'ye sokayım orada daha çok item düşürürüz sana dedim.

Girdik ve başladık 30, 31, 32 boss ve mobları kesmeye. Güzel loot alıyoruz falan. Arkadaş topladı 7/7 ben topladım 9/9 purple loot.

Sonra geldik Bryant Park'a. Sürekli direktif veriyorum, gel buraya git buraya bak şuraya falan diyerek. Ortada bekleyen mobları almaya başlarken Pulse'a 3 kişilik bir grup takıldı. Hemen parkın kuzey tarafındaki küçük medical baraklara çektim arkadaşı. Gel dedim burda pusalım, boss'u tagleyelim bekleyelim. Adamlar çağıracak extraction'ı ne de olsa. Bu güzel grup temizliğe başladı, bir yandan da extraction'ı çağırdılar.

Biz başladık adamları balkondan izlemeye. Over-Heal skillini Sticky ile değiştirdim. 15 saniye kala balkondan atladık, kutuların arkasında bekledik ve adamlar helikopterin ipine doğru yöneldi. Moblara rağmen loot çıkarmaya karar verdiler ve yürü dedim adamları kesiyoruz.

En büyük hata. 2 kişi aynı anda loot çıkarmaya çalıştıkları için cezalandırıldılar. BUM ikisi birden yerde! Gömdüm dipçiği yerden göklere SARI ışıklar saçıldı. Benim arkadaş o sırada kendi loot'unu taktı, sonrada yerdekileri alıp onları taktı. 3. adamı kovaladım hakladım ve sonra karma tecelli etti, bir elemanda bizi kesti ama mallar bize kaldı.

Sonuç, 31 ilevel backpack. Çok kaliteli olmasa da boost edilecek birisi için olabilecek en iyi sonuç.

Kaybedilen DZ xp 4k.

Eğlendik yahu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer skill power'ın 42-43k değilse chain reaction olsa bile sticky ile öyle iki kişiyi bir anda bayıltamazsın. dünyanın en ekmek adamları olması gerek.

electronics artı firearms buildi yapmak da kolay iş değil. 43k'da sticky'nin dmg cap'leniyor ve chain reaction olsa bile 2 kişiyi aynı anda bayıltamıyor. tam içlerinde dursalar dahi çok az health sahibi olmaları gerek.

kısacası biraz başınıza gelen olayı tersten anlatmışsınız gibi geldi bana.

karakterini görmek de isterim tabii. belki cap'lemişsindir skill power'ı ama pek sanmıyorum ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni gelecek olan crafting nerfleri ile iyice sıvama aşamasına geçtiler. Millet ne derse tersini yapıo adamlar inatla...

10 Standard (Green) materials instead of 5 to craft 1 Specialized (Blue) material
15 Specialized (Blue) materials instead of 5 to craft 1 High-End (Gold) material
10 High-End (Gold) materials instead of 8 to craft 1 lvl 31 High-End (Gold) item
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

exploit'leri fixleyeceklerine iyice kasınç hale getirmişler, cidden beyinsizlik başka birşey değil. bir de gear score'a göre dz bracket ayırınca artık beraber giremeyeceğiz gearını düzeltmemişlerle. bayağı saçmasapan bir yama geliyor, yarın girip bari bütün matları birleştireyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...