Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division


Khiran

Öne çıkan mesajlar

Yıllara gerek yok o iş için, düzinelerce örnek var adamların önlerinde. Bu kadar güzel bir oyunu basit fix lerle, banwave lerle düzelteceklerine devamlı çuvallıyorlar. End game content zayıf olduğundan exploitlere resmen göz yumuyorlar işte.

Compare olayına gelene kadar tonlarca düzeltilmesi gereken şey var oyunda. Game play harika, ordan yırtıyo. Ama o da bir yere kadar işte.

* 20 dakikadır Lex. yapmaya çalışıyorum, bug dan dolayı devamlı yeni matchmaking.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

scope ile ilgili değil. yerdeki loot un ışığı içinde küçük dikdörtgen var ona çift tıklayınca alıyorsun loot u. alt tuşuna basılı tutunca mouse çıkıyor onla tıkla. scope sadece çok uzaksa ve dikdörtgen küçükse onu büyük görmek için gerekiyor. zoom yap sonra alt a basılı tut o dikdörtgen e çift tıkla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun guzel tmm exploitler havada ucusuyo su ara, diablo 3 te ilk cikista bu tarz seyler cok yasadi onuda bilioz ama anlamadigim nokta arkadas hicmi diablonun neler yasadigini gormedin yada incelemedin ona gore onlemlerini niye almadin. Bile bile lades yapiosun ben olsam mantik nerdeyse diablo fps versiyonu gibi diablonun yasadigi sikintilari yasamamak icin onlemlerimi alirim ama yok illa milletten olumsuz yorum almak icin ugrasiolar. Bu exploitleri fixlemek zor deildir herhalde cat cikarbi hotfix fixle iste.

Ama buyuk ihtimal onumuzdeki buyuk patchte köklü degisiklikler olacak ve suan yapilan bu exploitler bir ise yaramayacak gibimede gelio. Diabloyu hatirlayin legendary drop rateleri bir arttirildi buyuk degisimler oldu ama ben yinede set itemlerden umutluyum. yeni buildler ciksin ortaya, oyuncular arasinda build farkliliklari cogalsin. Su atmosfer ve oynanabilirlik ilgisizlikten heba olmaz insallah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

exploit ilk duyulduğunda sadece mission area'yı 5dk da range dışına kadar büyütüp hotfix yapabilirdi. adam akıllı çözümü de daha sonra yaparlardı. yani illa en temiz çözümü değil hızlı olanı yapman gerekiyor bu gibi durumda. baya sınıfta kaldılar o yönden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...