Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division


Khiran

Öne çıkan mesajlar

Sadece karlı olacak çünkü oyun Black Friday sonrası yayılan virüs yüzüden sistemin çökmesini konu alıyor. Ama normal daily cycle ve weather conditions var. Gece gündüz oluyor, sis, kar, yağmur ve açık gibi hava durumları var. En son açıklamaları "karlı ve çökmüş bir NY hissiyatı için çok uğraştık, şu an için farklı bir tema düşünmüyoruz" şeklinde oldu.

Başka bölge/şehir de şu an için olmayacak. DLC'ler ile Manhattan çevresinde yeni bölgeler gelebilir, örneğin son DLC'nin resminde Lady of Liberty olmasından dolayı Liberty Island'da geçecek diye düşünülüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DeviantSun said:

12:01AM EST, 8th is release time for USA & Canada, all platforms! Making it 09:01PM PST, 7th for those who happen to live in that timezone!
XBO
Preload: Now [if preloaded before Ubi's blogpost you are still good-to-go]
Play: The game will be available March 8 at 12:01AM local time in each country timezone (12:01AM EST for the USA and Canada). Means 12:01AM CET for central Europe, 12:01AM EST for NA etc.
PS4
Preload: March 6th at 12:01AM local time
Play: The game will be available March 8 at 12:01AM local time in each country timezone (12:01AM EST for the USA and Canada) - except Japan where it will be available on March 10 at 12:01AM. Means 12:01AM CET for central Europe, 12:01AM EST for NA etc.
PC
Preload: Now
Play: The game will be available from March 8 at 06:01AM CET (12:01AM EST) for both Steam, Uplay. Means PC release is tied to 12:01AM EST and you can't play before that no matter where you live. This makes it 6AM CET for Europe.
Physical copies
Console version: Can try to play early copies, may work. No official word
PC version: No early play even remotely possible with early copy, 100% digital ftw!


evet gördüm abi ya bunu. neden yapıyolar ki bunu sunucuyu global olarak açıp physical copyler oynarken digerlerine oyunu 1 gün sonra unlock etmek niye emenike
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

kizillelma said:

1.96 GB
Yama iniyor..


steamden preload etmiştim önceden. şuan yama bişi indirmiyor ama manage download kısmında da update required diyor ama played yazıyor sadece. ona tıklayınca da daha açılmadı oyun diyor. Bunu önceden update etmek mümkün mü?


Steam için yama oyun açılınca yüklenecek.
Steam sisteminden kaynaklanıyormuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...