Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division


Khiran

Öne çıkan mesajlar

division'ı ben takip ettim sadece ya, hypelanacak bir şey görmüyorum tbh. almadım zaten. alırsam ps4'e alırım, o da olursa releaseden 1-2 ay sonra olur. content'i görelim ne kadar dolu, endgame nasıl, pvp nasıl gidiyor falan ondan sonra. betada eğlendim ama çok çabuk bayacak gibi geldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DZ nin tüm olayı koşma ok de, Rogue falan olursan. Yoksa öyle her zaman topukluk bir durum yok. Ha duvar arkası, speedhack vs olursa topuklayacak zaman bile olmaz :D

Abi şunu savunmayın. CS 1,4 zamanı vestel serverlarında, sağlam adminlerle oynadık. Speedhack, wallhack yapan adamların anında banlandığı. Yoksa o servera kimse girmezdi. Adminlerin çoğu onlinedı. Sonra VAC vs ama, permanent ban gelşene kadar süreçte, oyunun keyfine eden adamla oyun oynanırmı. İstediğin kadam adama lamer de, skill olarak üstünüm de, e sen her seferinde vurdun, ben vuramadım, acı çekiyorum. Böyle mantık yok. Ubi süper bi IP ile geliyo. Oyunda çok nefis görünüyo. Hileyi çözemezlerse, DZ de 4-5 kişi görürsünüz max. Onlarda muhtemel hilecidir. Zaten pro adam hile kullandığı belli etmez agfsgsgs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar, yani biz bir defa biz bu tür fpslerde, tpslerde bu hackleri lütfen, bu tür olaylar olmaz diye yorumlamayalım. bunlar olağan şeylerdir... bakın literatürde hacking sektörü diye bir oluşum vardır. bu sadece divisionda olur diye bir şey yok. başka oyunlarda da oluyor. hack, divisionda da da olur. bunun yapısında, fıtratında bu var. hack olmayacak diye bir şey yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hileci fobiniz varsa konsolda oynayın, onun harici çıkmamış oyunda olmamış şey için bık bık konuşmayın artık.

2 senedir zaten yok downgrade yok yubisoft muhabbeti dönüyor, öne sürülenlerin hepsi yalan/yanlış çıktı, hile muhabbetinde de aynısı olacak gibi. Ubisoft'tan önce Massive oyunu ama davul zurna bile yetersiz kalıyor şu noktada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...