Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division


Khiran

Öne çıkan mesajlar

abi bright düzen olarak betayla alakası olmayacak release'de oynayacağın şeyin. adamlar gameplay'i gör dz'ye de ucundan bi bak diye yapmış oldukları test düzeninde oynadın oyunu. lütfen beta'da görmedim, beta'da yoktu, beta'da öyle olmuyordu, beta öyle değildi gibi cevaplar verme artık herşeye

kizillelma said:

aente den alıntı

To those worried the DZ is the only viable way to get the best gear,

equivalent and better gear can also be earned through PvE activities such as missions, encounters, events, etc.

And some of the best gear in the game will only be acquired through the crafting system.

:D


evet, carebear olarak, pvp zone'da gear farmlarken elli bin tane riski göze alan adamla aynı gear'a sahip olursan bayağı eğlenceli olur oyun, doğru.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=-VAlM3kUvj4
lmg'nin esprisi ilginç olmuş, o yüzden işe yaramaz hissettim betada demek ki. ilginç ama iyi diyemeyeceğim, pve-only silah gibi olmuş. çantada taşınabilen mermi sayısı olarak da ar'lardan fazla değildi, öyle takır takır sıkılacak durumu yok geniş geniş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Oyunun 2 farklı Beta'sının Release'iyle alakası olmayacak, yav he he


ya abi hiçbir fikrin yok, betada oynadığın şeyin tamamıyla oyunda varolacağını zannediyosun. arka sayfa'da dz'de moblardan item düşse iyi olur falan da yazdın. bi oku araştır da öyle yaz.

beta sen oynanışı gör adamlar da yapay bi düzende sistemlerinin bi kısmını denesin diye vardı, content'i gör diye değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zaman konuşup ne zaman susacağımı senin gibi andavala sormayacağımdan sorun yok.

PvP Tank spec verelim o zaman:
2x Skill:
Ballistic Shield - kalkanı hafifleten ve attack verenlere pulse'layan mod(bunun adını girmemişler şu calc'e)
First Aid - Overdose
Signature Skill - Survivor Link

4x Talent:
Adrenaline
On the Move
Evasive Action
Critical Save

Silah:
SMG - Tercihen Converted SMG9 veya Beta'da olmayan iyi hipfire'lı/hipfire mod'lanmış bir SMG. +Crit, +Crit damage, +%Damage mod'lanabilir Hipfire'ın yanında.
Shotgun - M870 veya benzer pump-action, yüksek base damage'lı ama reload etmeden 2 adam öldürmeye yetecek kadar mermisi olan shotty. Accuracy, Mag Size, Weapon damage mod'lanabilir.
AR/BA&DMR - Bunlar sadece açık alanda kullanılacağı için Beta'daki testler sonucu M1A gibi fire rate'i çok düşük olmayan ve 2 merminin kısa sürede ardı ardına ateşlenebildiği bir DMR, M44 gibi en yüksek base dmg'lı BA veya yüksek damage/düşük fire rate/az recoil'li bir AR tercih edilebilir en az bir adet initial bullet stability mod'uyla. Hem AR hem BA/DMR Crit Damage, Headshot Damage, Weapon Damage mod'lanabilir.

Armor-
Hepsi primary stat olarak Stamina'lı olacak health regen açısından. Buna karşın secondary stat olarak Skill Power en iyi seçim herhalde skill'lerin etkisini arttırabilmek için Electronics düşükken. Secondary stat olarak +Health baya kötüydü, oranları değişmesse onun yerine Armor, Exotic Damage Resistance tercih edilebilir.
Burn/Blind/Deaf/Disorient... Resistance'lıları pek incelemedim, end-game item'lardakilerin miktarına ve PvP metasına göre tercih edilebilirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...