Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Konusu - Annen vs. Lux Arcana


Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Ne yapacağımıza artık karar verelim ve herkes aynı çizgide ilerlesin. Annen gibi muhteşem bir oluşumda kalıp alliance mı yapmaya zorluyoruz, yoksa Annen gibi muhteşem bir oluşumu kapatıp gavurların yanına, sürekli bir eventlere katılma zorunluluğu olan, iş güç var katılamadık dedirtmeyen bir klana mı geçiyoruz?

Annen esprilerinin sonu da gelir böyle bir hareket yaparsak ama siz bilirsiniz, Annen demoktratik bir oluşum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şu şekilde düşünüyorum:

Artık oyunda belli bir seviyeye geldik, rank 30larla dolanıyoruz, pvp yapıyoruz, az çok karakterlere hakimiz. Şu noktada yapılan şey genelde etrafı gezip pvp aramak oluyor. Fakat bir de bunun end-game kısmı var, yani siegeler, eventler vs. Biz Ne yazık ki annende kaldığımız sürece bunlardan mahrum kalacağız, çünkü tek başımıza yeterli adama sahip değiliz.

Alliance düşünmüştük, fakat alliance düşündüğümüz zaman online sayımız 20 vs. idi. Şu an yaklaşık 7-8kişi olarak oynuyoruz. ki Karght, Ben, Floki Painkillersda(LA Allianceı) ve Bingildak LA'de

kısacası annende aktif olan adam sayısı 4 veya 5 bu aralar.

ÖLe olunca biz de dedik ki , madem sayımız böyle. biz de zaten alliancedayız. Annende kalıp aktif olan 4-5 kişi de ister painkillers a ister lux arcanaya başvursun, Aynı alliance da olalım ,yine aynı şekilde devam edelim, extradan da siegelere eventlere katılabilelim.

Biz çoğu zaman pvp aranıyoruz etrafta koştura koştura, alliance chati görmeyenler için söylüyorum, sürekli, Angfrost defense i adam aranıyor vs. gibi mesajlar geliyor. Aksiyon var yani oralarda. Biz yine oyunumuzu oynar aynı şekilde, istediğimiz zamanda bu aksiyonlara katılırız.

Bakın oyun başından beri ben Pain Killersdayım, Bingildak da Lux Arcanada, adamların herhangi bir yaptırımı yok bize, rahat rahat casual bi şekilde oynamamıza izin veriyorlar.

Alliance Mumble'ında da 10larca kanal var bomboş duran, gireriz bir kanala, yine anyı şekilde türkçe muhabbetimizi yaparız, gemi ile mi açılıoz, spawn spawn gezip gank mi yapıyoruz, takılırız. Arada da böle siegelere eventlere katılırız isteyenler tabi.

En mantıklı ve en eğlenceli çözüm buymuş gibi geliyor bana açıkcası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

Lux iyi gibi duruyor da girişte mülakat filan yapmıycaklar dimi? Öyle bir muhabbet dönmüştü TS'de zamanında.. Adamların abiidk gubidik abartı sorularına zaman ayırmak da zor geldi açıkcası..

Biri konuşsun mesela sonra hepimizi Lux'a alsalar ne temiz olur


abi mülakat falan olmaz ya

giriosun induction kısmı olur, sana anlatır adam böle böle böle böle kurallarımız var ıvır zıvr

sen de "yes, okay, " arada hangi classın diye sorar, I am a warrior dersin.

thank you dersin. bye dersin biter

öle 5 sene sonra kendini nerde görüosun, LA başvurma nedenlerini uzunca anlat gibi sorular olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ingilizce bilmiyorsanız problem çıkacağını sanmıyorum, ben konuşurum gireceksek adamla, zaten hep beraber login olup hep beraber takılıyoruz iletişim sıkıntısı olmaz diye. İngilizce bilmeyenin de hiç bir şey bilmediğini düşünmüyorum, anlıyorum ama konuşamıyorum durumu vardır herhalde. Adam şunu şunu yapmaya şuraya gidiyoruz dediğinde bön bön bakılmazsa hallederiz gerisini. Herkese yetecek kadar var bende.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...