Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Desert


sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

Black Desert Online is very important to us, and we want BDO to last for another 20-30 years. We will continue to improve the gameplay environment, as we accumulate knowledge, and our technology improves. Recently, we released information on the graphic remastering we are currently working on, and hope to release next year. This is only one of the tasks we will use to improve the gameplay environment.
Big changes will be coming to Class Balance, something that is considered an ongoing long-term process. Players will be informed through detailed patch notes about nerfs or buffs coming to classes throughout the process. The first three on the docket are the Musa, Berserker and the Ranger.

Other notable changes will be coming to the Militia System, Damage Numbers, and Game Client optimizations. Improvements will also be made to ensure that players do not feel that information is omitted from patch notes.

Lastly, players will also receive a free maide through the Black Spirit. You will need to be a level 52 to receive it.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çalmak ya da PK gibi bir hareket yaparsanız karma iner ve bir canavarı öldürürseniz yükselir.

PVP etkinleştirilirken saldırıya uğradıysanız ve siz de saldırırsanız ve onları öldürdüyseniz, bu kendinizi savunma olarak kabul edilir, böylece karmanızı etkilemez. Fakat değilse, PK olarak kabul edilir ve azalan karma cezası olur.while PVP is activated and ed

PVP'niz aktif hale getirip, birisine saldırırsanız, karma 10.000 azaltılır ve eğer o kişiyi öldürürseniz 200.000 karma azalır. Dolayısıyla, size saldırmayan birisini öldürürseniz, 210.000 karma azalır ama size saldıran bir kişiye karşı saldırırsanız, karmanız üzerinde hiçbir ceza uygulanmaz.

Karmanızı 300.000'in üzerine çıkaramazsın, bu yüzden 2 kişiyi sürekli öldürürsen, karman 0'a düşer ve büyük cezalar alabilirsiniz.

Karmanız sürekli düşer ve kötü karma olur (Kaotik karma), sıfırın altına düşer ve o zamandan beri birçok ceza uygulanır.

Güvenli bölgede sadırmak

Kaotik bir karma olan bir maceraperest, güvenli bölge (köy) içinde saldırıya uğrayabilir ve ölünce ölüm cezası alır.

Yoğun Ölüm cezası

Kaotik bir karma olan bir karakter ölürse, daha fazla EXP düşecektir.

Dirilme alanları

Kaotik bir karma karakteri dirileceği zaman ve “en yakın keşif bağlantı noktasını” seçtiğinde, keşfedilmiş olsun veya olmasın, en yakın üç keşif bağlantı noktasından birinden rasgele canlandırıyor.

NPC tarafından saldırılmak

Gardiyan NPC, yakında geldiğinde kaotik bir karma karakterine derhal saldırır. Gardiyanlar kasaba sınırında olduğu kadar içeride dolaşıyorlar, bu nedenle kasabayı normal şekilde kullanmak zor olacak.

Ama gardiyanlar Muiquun’de saldırmazlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

shop kısmına gelince

Your country is restricted from accessing our service.
Please check the Terms of Service for the details about our Service Territory. If you live within our Service Territory but you are blocked, please contact our Customer Support. Thank you for your understanding.

diyor. nereden alıp indiriyoruz bu oyunu? TR serveriyle işim olmaz bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...