Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Desert


sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

ne zaman çıkıyo şimdi bu meret? f2p değil heralde, buy2play? minimum paket kaç kuruş, avantajları dezavantajları neler bi de? şöyle arada takılmalık bi mmo'ya girişebilirim sanırım.


Minimum paket 30 lira ama 50 lik olanı avantajlı. buy2play sub yok. şu sıralar oynanabilecek en iyi takılmalık mmo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yav ne yapsınlar, 5 10 milyon dolar gömüp hiç para kazanmayacak şekilde oyuncunun keyfine göre oyun mu açsınlar :D bi 50tl de ver gir oyna ne kaybedeceksin, gidip 20tlye iskender yiyosun 1 öğün, bunda 1 ay 50tl. Hastasıyım şu triplerin. Aaa oyun paralı mı.. Keyif veriyorsa, beklentiyi karşılıyorsa ver abi 50tl.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi facebook sayfasında bir muhabbet dönüyor ondan yazdım yorumu. İşte P2W ile alakalı oyuncular bir şeyler başlatmış felan filan bir taş varmış sanırım para ile satacaklarmış söz vermişler parasız olacak oyun içi parayla felan alınacak diye de yalan olmuş sanırsam. KO mantalitesine dönmesin de ne olursa olsun bana kalırsa. Parayı veren düdüğü çalar mantalitesi saçma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle b2p al gir değil işte. oyun KR'de f2p, ona göre dizayn edilen bi cash shop'u var. oyun girişte 50 tl, içeride 400 tl baymadan keyif almaya başlayamıyorsun. 2 senedir EU'da oynuyorum. bizdeki hali bile p2w, KR'de archeage/KO seviyesinde p2w. bence TR'de de KR seviyesinde olur. bu sebepten zaten ilk tutamı beleş yapmaları lazımdı uyuşturucu gibi :P

fabulosoguy said:

cagrus said:

pet var en mühim olan, yerden item gold falan topluyo, o olmadı mı uğraşılmaz her şeyi toplamakla.


35 lvl olana kadar 3 pet alıcak parayı kasıyosun zaten?


bol şans pet almada. 1000 tane pet'e bid atmışımdır. 2 kere falan aldım 2 sene içerisinde. pet upgrade edilebildiğinden 1012345 tane peti olan adam dahil herkes pet'e bid atar.

edit: muhabbete baktım valk's cry'ı oyuna koymuşlar. ahahah oyun direk KR versiyon üstüne b2p lol. birde cash shop itemlarını AH'da satış değeri yüzdesi EU'da kontrollü. atıyorum eu publisher'ı bunu 1$ = 1m silverda sabitlenmişse, bu rate KR'de 1$ = 5m falan serbest piyasa olduğundan. p2w olmaması için kontrollü bi yüzde var EU'da. KR'da saldım çayıra. TR de de aynısı olur. zaten trading olmadığı için, goldselling yok oyunda. büyük etkisi var o yüzden bunun. yeni trend b2p yapıp üstüne p2w yapmak zaten asdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arka sayfalarda yazdım abi. ha oyunu alıp oynayın, vanitysini yitirene kadar 1 ay hayvan gibi eğlendirir.

professionlar, crafting, pve, lore, dünya falan okyanus genişliğinde ama su birikintisi derinliğinde. guild pvpsi dışında elle tutulur yanı yok. ha yönü baya iyi ama o alanda competitive olmak için 2. bi iş gibi bakmak gerekiyor oyuna.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

50 tl aldıktan sonra ödeme yapmamı gerektirecek ne var daha? p2w'lik kısmını bi net açıklar mısınız bilenler? misal 50 tl'lik pakette olan 30 günlük premiumumsu zıkkım ne veriyor bonus olarak? cash harcayarak neler alınabiliyor oyunda?


bu adama bişi açıklamayın her oyunda p2w kovalıyor. böylelerine prim vermeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anlamıyosam değil anlıyorum gayet, parayı basan düdüğü çalıyor diyorsun, ne çalıyor? adam gelip beni kesip itemlerimi mi alıyor napıyor hayır takılsın kendi kafasında. illa guildim 1. olsun yok bilmem ne dövüşlerinde 1. olayım vs vs gibi bi isteği olmayan herkes oynayabilir, çok hırslı kişiler senin gibi lol dota csgo oynayabilir. ben hiç para veripte düdüğü çalınamayan bir mmo görmedim. ultima dahil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neyse demek ki pay2win lel


oyunun bir öğesi olan PvP'de para basmış bebenin bana üstünlük sağlaması benim oyundan aldığım zevki azaltacaktır. illa 1. olmak demek değil bu. yenilsem bile GG diyebilmeliyim nice p2w yerine.

Bir de p2w illa pvp bazlı olmak zorunda değil pve'yi de etkileyebilir pek ala.


ha herşeyi geçtim, p2w oyuna para kazandırmak niye istiyim? böyle böyle senin mantığınla çoğalıyorlar işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...