Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dawngate


kthxbye

Öne çıkan mesajlar

https://www.waystonegames.com/betaSignup/intro oyun baya baya iyi duruyor closed betaları oluyor şuan youtubedan falanda gameplaye bakabilirsiniz, mobayı 1 adım ilerleticek kaliteli bir yapım gibi duruyor mercek altına alın derim.

Bide gameplay vid atayım http://m.youtube.com/#/watch?v=_or1WUT-BFo&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D_or1WUT-BFo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mapte 2 lane var ama dikkat ederseniz bu lanelere müdahale yolları baya çeşitli ki 2 lane güzel alternatif olmuş. Sonra bu laneler dışında 4 tane control noktası var bunları ele geçirerek supply ve yardımcı birlikler alıyorsunuz. Base patlatma düz binaya taşa vur değil bildiğin baron gibi takıma saldıran bir basei patlatmak gerektirdiğinden bu kontrol noktaları önemli.

İtem olayı biraz daha evolve şeklinde yani 4 tane kılıç taşıyan ashe iden ziyade işte keskin gözlerle daha fazla critliyen ashe yapıyorsunuz gibi.

4 + 3 =7 skill kullanıyorsunuz her heroda +3 skill her on levelda geliyormuş sabırım 1 1.

Gene red blue buff türevleri ve şuanki mobalara nazaran çok daha zengin bir jungle kısmı olacak. Denildiği gibi biraz rts öğeleride olacak.

Engine görünüşte süper akıcı duruyor herolarıda oturturlars oyun akar gider.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

çünkü moba kötü, aptal ve giderek daha da aptallaşan bi tür
boku çıktı artık yapmasınlar. dotayı da yılların oyunu diye oynuyoruz işte


Neye göre kötü kime göre kötü moba tür olarak ? Senelerce ve halen insanlar street fighter tekken mortal combat vs 5-6 major isim altında dövüş oyunu oynadı. Tür ana hatlarını koruyarak ufak ufak hep gelişti. İçerik olarak yaptığın şey belli yani 1v1 max 5-6 tuş kombinasyonuyla ağız burun kırıp hp barı sıfırlama. 15-20 sene dövüş oyunları hep oldu insanlar baydı artık mı dedi ?

Okadar saçma sapan argümanlarla geliyorsunuz ki. Ya dar kafalı yüksek egolu adam gelir mehhhh too bad /facepalm der hiç bi b.ktan haberi olmadan ya da bi bilmiş çıkar moba baydı der bildiğini sanarak. Sonra oyunlar hep klon hiç yenilik yapılmıyor diye qq lanır.

Bazen oturduğum yerle gülüyorum pati communtysine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla daha geçenlerde twitch 20k+ kişinin izlediği dövüş oyunlarının turnuvaları vardı hardcore olsun casual olsun dünya kadar insan oynuyor sana bayabilir. İlla dövüş oyununada takılma ayrıca stratejide olur fpsde. Moba da 20 sene gider belki hiç belli olmaz ve bana ve 10 milyonlarca insana göre baymadı kthxbye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...