Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1


Gangren

Öne çıkan mesajlar

Şimdi

A- Her iki elemeyi geçmeniz halinde:

1- CAS cezayı tamamen kaldırırsa HİÇ PROBLEM YOK, aynen gruplara devam
2- CAS cezaları onarsa: BURSA ELEME OYNAMADAN gruplara mı kalacak??? Olmaz öyle saçma şey bence, UEFA bu durumda Türkiyeden takım çağırmaz.

B- İki eleme aşamasından birisinde Fenerbahçe elenirse

1- CAS cezayı tamamen kaldırırsa GENE PROBLEM YOK, aynen uefa'ya devam
2- CAS cezaları onarsa: BURSA C/L HAKKIMIZDIR laga luga yapr mı? e yapar...

nedir yorumlar bununla ilgili? Radyoda falan dinleyen var mı hiç Avrupa teammüllerini bilen birisini?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle kesinlikle avrupadan elenmemiz gerekmekte, elenirsek otamatik olarak hakkimizi kaybetmis oluyoruz, herhangi bir ceza onanmasinda bu senemiz sayilmayacak yani en kotu senaryo, avrupa ligine kalmaliyiz, ceza alirsak zaten direk atiyorlar bizi sadece soru, biz ceza aldigimizda yerimize kim gidecek, biz ceza alirsak bjk aklanirsa bizim yerimize clye bjk gidiyor, bizde bjkda ceza alirsa bizim yerimize yine kim gidecek belli degil, yani biz yine bjkya gore biraz daha sansliyiz, bjkninda bizimde kesinlikle avrupada cl veya uefa liginden elenmemiz gerekmekte, aksi takdirde elenip birde ustune herhangi bir ceza alirsak bu senemiz gidecek cezalarimiz gelecek sezondan itibaren basliyacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe ön eleme maçlarına çıktıktan sonra kazansa da kaybetse de turu/turları, Bursa'nın CL hayali yalan.Fener tur atladı diyelim ki Arsenal, Milan, Schalke 04, Real Sociedad ve Paços de Ferreira beşlisinden biriyle eşleşiyor otomatik olarak. Fenerbahçe örnek veriyorum Arsenal ile eşleşti ve eledi, 1 gun sonra da CAS'tan ban geldi. Gerçekten Arsenal yerine Bursa'nın alınacagına inanan var mı CL Group Stage'e? Ya da diyelim ki Fenerbahçe elendi Arsenal'e play-off turunda napıcaklar Arsenal'e kusura bakma kardeş biz malız banlanma ihtimali olan takımla sizi oynattık hadi bi de Bursa ile oynayın? Ki bu 2 ihtimal Fenerbahçe Salzburg'u elerse üzerine kurulu, daha Salzburg'un ağlaması var bu işin sonunda...

Bu işin sonunda ne olur? Fenerbahçe ve Beşiktaş banlanmazsa, güzel puan toplarız 3 büyükler biraz da Bursa ve Trabzon'dan destek gelebilirse hele gruplara kalırlarsa Uefa Avrua Ligi'nde. Sıkıntı şurada Fenerbahçe ve Beşiktaş banlanırsa artık lig 5 ve 6.sının alınma ihtimali kalmıyor ön elemeler bitince totalde topladığımız puan 3 e bölünmesi gerekirken 5 e bölünebilir ve uzun vadede acayip baltalanırız ülke puanında. Lan öyle saçma şey olur mu diyenler için de Fenerbahçe'nin gönderilmediği sezon 4 takımla katıldık yine 5 e bölündü.

Ayrıca diğer başlıkta şöyle bir şey var artık ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum;

NTV Spor'a telefonla bağlanan Abdullah Kiğılı "Fenerbahçe'nin Avrupa’dan elenmesi durumunda yerine Bursaspor’un alınacağı konuşuluyor. Böyle bir şey yok. CAS’tan olumsuz bir karar çıksa dahi Fenerbahçe bu sezon Avrupa’da sonuna yoluna devam edecek. CAS kararı bu seneyi etkilemeyecek." dedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alves Bekir Yobo ve Serdar dan bir gömlek yukarıda. Alper dikine çok iyi oynuyor ama oyun sıkıştı mı dar alanda kayboluyor. Eğer Stoch ve Krasiç iyi olursa Ersun Yanal kanatlarda Kuyt'ı oynatmaz. Çünkü bu ikisi tam Ersun hocanın sevdiği tipte oyuncular.

Kadlec defansın ortası ve solunda oynayabiliyor. Bir maç ölçü olmaz ama bence defansın ortasında daha verimli olabilecek bir oyuncu. Bek olarak atletik değil. Topla bindirme yapamadı bugün hiç. Sağlam bir stoper havası daha çok ön plana çıkıyor bence.

Son olarak Baroni dahil Fenerin her yabancısı katkı verebilecek kalitede. Şu yabancı sınırını neden destekliyor FB anlamıyorum. Sırf Alper'e 2-3 milyon fazla verdim diye bu kadar saçma bir karar desteklenmemeli. Şu yabancı sınırlaması yüzünden Stoch ve Krasiç'in form tutatacağı varsa da tutamaz tribünde oturmaktan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aziz gitmedikçe fener niye şöyle yapıyor,böyle yapıyor demeye gerek yok hacı,fener yapmıyor aziz yapıyor.rte gibi düşünün yani.

bi de bu karar geçen yıl verilmişti zaten,diğer klüpler de transferlerini ona göre yapmalıydı bence,bu konuda suç fenere atılmamalı bence.kararı tasarlayan federasyon değil mi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"1907 ÜNİFEB" said:

~ 2013 FSE Kongresindeki Gelişmeler ~

Amsterdam'daki FSE Kongresi'nde dün UEFA yaptırımları üzerine, bir UEFA Disiplin Kurulu üyesinin de katıldığı bir oturum gerçekleşti. Bu oturumda görüşlerimizi ifade ettik ve Infantino'nun TFF'ye gönderdiği mektuptan, uzaklaştırmanın 1 yıl olacağına dair bölümü alıntıladık. Devamında açılan yeni soruşturmanın ve verilen 3 yıllık ek cezanın, resmi mektupla yarattığı çelişkiyi sorguladık. Sorumuz salonda alkış aldı ve UEFA disiplin kurulu üyesi, bir süre sessiz kalıp CAS sürecindeki dava hakkında yorum yapamayacağını söyledi. Soru ve yaklaşımımızı beğenen FSE yetkilileri, UEFA Genel Sekreteri Infantino ile kısa bir görüşme ayarlamaya çalışacaklarını söylediler. Bugün Amsterdam Arena'daki oturumların açılışında, Infantino bir konuşma yaptı ve sonrasında kendisiyle tanışıp, görüşme fırsatımız oldu. UEFA kararları arasındaki çelişkilere ilişkin sorularımızı içeren mektubu elden teslim ettik. Kendisi mektubu cevaplayacağının, FSE yetkilileri de bunun takipçisi olacaklarının sözünü verdiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...