Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kariyer Kararsızlığı


Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Sawer said:

22 senede 7 şirket oldukça normal, gerçi işe göre değişir ama bilişim sektöründeyse bir şirkette max 3 yıl şeklinde gidiyor sektör



Ne hedeflediğine bağlı. Çeto gibi olduğun yerden memnun olacaksan normal ama en tepeye oynuyorsan zor.


bak bu da ayrı bir tartışma konusu...
en tepeye gelen adamları en azından kendi sektörümde ve kardeşimin sektöründe(elektrik-elektronik imalat ve ihracatı kardeşimin sektörü)iyi biliyorum. diğer sektörleri bilmiyorum ama sanırım benzer şekilde işliyordur.yanlışsam düzeltin yanlışımı lütfen.

bu yukarıda bahsettiğim 2 sektörde yani kimyasal ve elektrik-elektronik sektörlerinde en tepeye oynayan adam/kadın eğer

a)musevi,
b)sabetay,
c)mason-rotaryen-rotarakt,
d)cemaat üyesi,
e)patronun her tarafını ama her tarafını yalama becerisi olan birisi değilse
çok özel istisnai durumlar haricinde(kimsede olmayan yetenek,beceri,kendi geliştirdiği bir proje-yöntem,vs. gibi)ağzı ile kuş tutsa bile bir yere gelemez.
idealist arkadaşlar mutlaka vardır bu forumda, yaş ortalamamız gerçekten 20 li yaşların başı,bu belli. onların da şevklerini kırmak istemem ama bizim ülkemizde özel sektörün durumu bu.

aksi takdirde hedefleri düşük tutsunlar, mümkün olduğu kadar işlerini iyi öğrenmeye baksınlar ve doğru olduğuna inandıkları an kendi işlerini yapmaya odaklansınlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sawer said:

Kesinlikle katılmıyorum. Türkiyede iş değiştirerek pozisyon atlanır, aynı işte kalarak değil (benim gözlemlediğim bu).




Haklısın bunun da çok örneği var ama benim son zamanlarda gördüğüm topexler hep en az 15 senesini vermiş adamlar. Ama dediğin gibi sektirerek kademe atlayan da çok, o yüzden kesin bir şey söylemek çok doğru değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

KuddusiMavra said:

18 yaşından beri çalışarak hayatını kazanan, 22 senelik sigortalı, dünyanın 40 küsür ülkesini defalarca ve hem de iş nedeniyle ziyaret etmiş olan, binbir çeşit kültürle halvet olmuş olan, siyasetin kıyısında-kenarında-bazen göbeğinde olmuş olan, kitap yazmış, bugüne kadar ufak tefekler sayılmazsa 7inci işyerinde çalışan, 14 senelik evli ve çocuk sahibi olan, şu hayatta inişli-çıkışlı bir çok olay yaşamış olan, "lenf kanserisin"diyerek bundan 10 sene önce hastahaneye yatırılıp feleğin çemberinden de geçmiş olan, evi,2 arabası,bankada nakit her zaman 250 bin lirası olan, hali hazırda ihracat müdürlüğü görevi yapan teknik üniversite mezunu olan ben yazmıyorum anasını satayım...
:)-D



Ay bu ne


http://www.youtube.com/watch?v=OcUhgWUryP4
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Denildi mi bilmiyorum ama

Şamanizme yönel bir şamanın yanında bulun bir süre boyunca tip de müsait zaten sonra dans la karışık böyle şaman ayini yaptırıyorum şeklinde spiritüel hizmetlerini paraya dönüştür. Davul filan çalmayı öğren o işin raconunu kap.

Bence sana en uygun şey bu.
Profesyonel şamanlık hizmeti veriyorum de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...