Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlamayı düşünmekteyim ama?


Netcafe

Öne çıkan mesajlar

O kadar çok konu varki hani sormak istediklerimi sorarken aklıma yenileri ekleniyor oku oku bitiremedim dedim tmm bende bi konu açayım bu böyle olmayacak :D

İlk olarak oyunun CD-key uzuca alabileceğim yer varmı? Boşuna bayılmayım lönk diye..

Oyuncu sayısı ne durumda, baya baya bir düşmüştü şimdi toparladımı ve toparlamasının yanı sıra kalıcı bir kitle olurmu nedir durum?

Prowless diye bir kasma mantığı gelmiş, nasıl karakteri kasması zormu? kolaymı? Hani girdik başladık söyle adam akıllı pvp yapmak istesek durumumuz ne olacak? İşte 5 günde karakter full tmm go go yoksa 1 aya anca pvp yapacak düzeye gelirsin şeklindemidir durum?

SWGden sonra hiç bir oyundan tat almaz modda iken kısaca oyuna başlıyımmı napıyım? :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben burda yazılanlardan gaza gelip aldım, sonra ilk girişimde guard zone dışında 25 kere kestiler.. O günden beri girmiyorum.. Adamla aynı görevimiz var belli, dışarda yaratık kesiyoruz, canım yarıya indiği an bana dalıyor herifler :). UO'da da böyleydi de kardeşim el insaf hareket edemedim 2 3 gün, sonra kaldı öyle :). Tek kişilik değil oyun onu anladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu ucuza alabilecegin bir yer yok ya steamdan ya sitesinden alcan sitesinden alirsan anerikaya kayitli bir kartla alman lazim yada paypalin amerikan adresi olmasi lazim yoksa 40 euro verirsin steamdan almak mantikli.
Bilgisayarin iyi degilse zaten hic bulasma ben low da 30-40 fps ile oynuyorum sehire girince 20 ye dusuyor
Suan oyundaki kalabalik bir sandboxa gore iyi ama birkac aya ne olur bilinmez,
Karakter kasmak cok zor degil ama 2. Gun de pvp yapabilmen zor bi kac hafta kasman gerekebilir
Oyunda suan tek basina gezen adam cok az solo takilman zor millet 3-5 kisilik gang ekipleriyle geziyor slot basiyor, gemi savaslarida yogunmus ki ben daha hic gemiye binmedim

Ins istedigin cevaplar olmustur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bingildak baska bir konu altinda uzun sure once sunlari yazmis .

''bu adamların genel tutumu böyle abi. ilk günü mahsus bir durum değil. müşteriye saygıları yok genel olarak. o kadar çok yalan dolan var ki şu geçtiğimiz yıllarda. en basitinden sana şunu verebilirim yakın tarih, oyun 12/12/12'de release oluyordu. millete release oluyor diye oyunu sattılar. 12/12/12 akşamı açıklama geldi, "release etmiyoruz, beta başlıyor". release tarihinden sonra oyun düne kadar 5 ay betada kaldı.

ha diyeceksin 5 ayda oyun release edilebilecek hale geldi mi? hayır. dün release ettikleri de beta seviyesinde. dungeonlar yok, 4 school'dan sadece 2'si mevcut vb. vb. temel eksikler. pre-mature release ettiler 5 ay betaya rağmen. sen oyunun 12/12/12'deki halini düşün... ''

sagolsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Netcafe said:

abi gösterdim, launcherı acıyor, ordan login var, nonsteam product gözüküyor, steam product gözüken dalgada update diyo
non stream ekledim, register göremiyorum ztn :S play diyincede direk launcher iste
hayır ekle derken dosyaları steam kutusu altında oyunlar nerde duruyosa oraya at sonra integrity check mi ne var onu yap oyunu updatelesin steamde calısır desin sonra gir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...