Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DFUW: Warrior


Mosquito

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

classlara ait bilgileri toplamak için her class için ayrı bir konu olsa daha iyi olacak, tek konu üzerinden mesajları bulmak zor oluyor.

5k pp var anca ama warrior oynadığım için warrior ile tecrübe ettiğim konulardan bahsedeyim.

Pvp pek yapma fırsatım olmadı ama GA ile başlamıştım, herkes GS kullanıyor diye bende GS'ye döndüm. kestiğim adamlardan lootladığım silahları da kullanayım diye yoksa başka bi sebebi yok :p
skirmisher sinir bozucu oluyor yakalamak stampede olsa bile zor, ayrıca kaçmak da pek mümkün değil win or die gibi bi durum var.
elementalist ile kapışamadım ama skirmisherdan daha kolay gibi geliyor.

PP harcamak için aşağıdaki yol bana baya uygun geldi tavsiye ederim. 6k PP'den sonra 1000kill featlerini almak mantıklı ona göre

50 Skinning (ben 100 yaptım ama bi halta yaramıo kesinlikle 75 sonrasını tavsiye etmiyorum.)
1st and 2nd STR booster
+10 fln str
weapon skill 50
Third booster
Stampede
Forth Booster
weapon skill 75
... (şimdilik bu kadar kastım)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de warrior'ım. PP'em daha 3.9K

Ben de Great Axe başladım 70'e getirdim(320 PP fln harcayıp) ama great axe in reachi biraz rahatsız etti sanki great sword ile daha iyi oturtuyorum gibi bi de dediğin gibi herkes GS kullanıyor dedim acaba ben de mi GS ye geçsem ve tahminen geçecem de.

Onun dışında ben de

50 Skinning verdim
50 Self heal verdim
50 Mana to Stamina verdim
3 STR booster aldım.

Diğer PPlerim duruyor..

dediğim gibi 70 Great sword falan yapıp. diğer warrior abilitylerine geçecem.


PVP olarak bir kez warrior ve skirmishlerlı bi grupla 2v3 pvp yaptık Hypnotize ile. Onlar da tahminen r0 dı. Sonunda stam bitti overwhelm olduk skirmisher sürekli okluodu vs öldük ama uzun sürdü öle bir ezilme durumu olmadı.

Fakat bi kere de bir elementalist ile karşılaştık 2 v 1 daldık adama. Adam lightning ile kör etti fireballar ile havaya uçurdu vs. Adamın yanına gidene kadar zaten yarıdan az canım kalmıştı. Kaçtım bir şekilde ama dier arkadaşlar yattı. Herif ezdi biraz :)

Bir de bir kaç sorum var:

hangi abilityleri kullanıosunuz warriorın kapışırken onu da söyleyin. Sıralama ne olmalı sizce skill vermede, General skiller de dahil(stam,mana transfer, self heal vs.)

Dex'e stat veriyor musunuz stamina arttırmak için ?

Ok kullanıyor musunuz? buna da skill point vermek gerekir mi?

Skilleri şimdilik hiç 100 yapmayalım mı çok PP götürüyor diye hep böle 50-70 seviyesinde mi bırakalaım bir süre?

Şu an 1600 PP duruyor başta, Stampede alam mı direkt?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

Bir de bir kaç sorum var:

hangi abilityleri kullanıosunuz warriorın kapışırken onu da söyleyin. Sıralama ne olmalı sizce skill vermede, General skiller de dahil(stam,mana transfer, self heal vs.) sürekli bitmesini beklemeden başlamazsan yalan olursun

Dex'e stat veriyor musunuz stamina arttırmak için ? evet bir noktada vermek zorundasın fakat oyun başı uygun değil. benim düşüncem temel şeyleri dizip ondan sonra 70 base str'den sonra olabilir.

Ok kullanıyor musunuz? buna da skill point vermek gerekir mi? bow kullanırsın fakat rank'i yüksek olması gerek ki damage vursun (dexin olmadığını düşünürsek) yüksek rank silahlar dex req. sahibi olacaği için yatırım yapmadan kullanamazsın. rank 10-20 (40 dex sanırım) için yatırım yapabilirsin kaçan adamı dövmek için çok vurmaz ama poposunu izlemekten iyidir.

Skilleri şimdilik hiç 100 yapmayalım mı çok PP götürüyor diye hep böle 50-70 seviyesinde mi bırakalaım bir süre?

aynen 75 üzerine çıkma birikmedikce çok.

Şu an 1600 PP duruyor başta, Stampede alam mı direkt? pvp'e gireceğin noktada stampede yoksa adam yakalamayızsın, e bow da olmayacağı için kaçanı izlersin sadece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de warrior açtım çok bir pp yok (3,2),bıngıldağın dediklerine katılıyorum.Karşına gelecek mage averaj bir elemantalist bile olsa nuke'ler ile ve özellikle fireball magma ile seni bi havaya atar o arada mutlak 1h sword/shield kombinasyonu gerekecek ki ben gs ile 1hs/shield ve parry de kullanacağım yanına biraz da ok tabi,skirmisher gibi ok atamayacağım ama kombine ederim o işi...Elde sadece gs ile çok sıkıntı olur mageler..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warrior için polearm baya dezavantajlıymış o ysüden değiştir bence arcane

"do not waste any more points on Polearms as a warrior. the knockback will make it impossible for you to stickyback someone. if they jump while you backhit them they go flying out of melee reach

switch to either Greatsword Greataxe or Greatclub"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana warrior ile ilgili bilgi bulabileceğim bir link atabilir misiniz? iş yerinde çok araştıramıyorum. direk girip okuyayım boş zamanlarımda.

nasıl silah filan kullanmalıyım. hangi statlar önemli. ilk puanlarımı nerelere vermeliyim gibi. siz de yazabilirsiniz üşenmezseniz.

tşk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...