Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Narsor'u kaybettik


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

hay allah yeni gördüm bu haberi. sticky konular bazen tam tersi sonuç veriyor.

allah rahmet etsin. çok üzüldüm okuyunca. rift'te çok kısa bir süre birlikte oynamışlığımız var. yalnızca ebedi yolculuğundan sonra değil, sağken de hep iyilikle anılan bir insandı. uzun veya kısa, bir insanın ömrünün bu şekilde dolmuş olması, insanların aklında güzellikle kalmış olması en önemli şey. darısı kalanlara.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Haberi ilk aldığımda ekrana dakikalarca bakakaldım.Yazacak hiçbirşey bulamadım.Yazmadan da yapamayacağımı bildiğim için kendimi hazır hissettiğim güne kadar bu başlık tarayıcımın yer imlerinde durdu...

Narsor-Ahmet ile Warhammer da tanışmıştık.Benim işsiz güçsüz sabahtan akşama akşamdan geceye Warhammer oynadığım zamanlarda Ex Parte'de tanışmış, kurduğum Exile adlı guildde senelerce devam etmiştik.Daha sonrasında bir çok oyunda da warhammer kadar olmasada beraberce start almıştık.

MMO dünyasındaki arkadaşlarıma baktığımda,Narsor diğer hepsinden farklı bir kişiliğe sahipti.Bu adam hem işini gücünü aksatmıyor,hem oynadığı oyunu hardcore oynuyor,hem dünyanın en kibar ve ekip çalışmasına yatkın oyuncusuydu.Bizlerin ventrilo'da bitmek bilmeyen küfürlü muhabbetlerimiz arasında ne kendisini dışlardı ne de ağzından bir argo duyardık.Çok olgun,çok profesyonel,yaşam sevinci dolu bir arkadaşımdı.

Şimdi iş-güç,çoluk çocuk derken eski gamerlığımız kalmadı ancak her yeni mmo çıktığında,patiye girip piyasasına bakarken; "ulan bu oyuna bizim ekiple başlasak ne güzel olur" dediğimin 5-6 kişilik ekipte ilk sıraları çekiyordu hep.

Herkes severdi,kimseyle bi alıp veremediği yoktu.Kaprisli değildi,kompleksli değildi.Bir adam düşünün ki 50 kere wipe yapsanız ses tonunda bir değişme olmadan yine motive eder baktık olmuyor yarın deneyelim diyor.

Eminim kendisi özel hayatında çok daha bambaşka,çok elit,çok insan gibi insan,adam gibi adamdı.Allah yakınlarına sabır versin.Anılarda hep olacaksın..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Hasiktir ya!
Olm dünyam başıma yıkıldı!
Ahmet...

MMO bölümüne hiç girmezdim. Ne güzel anılarımız gitti. Hastalığından bi haberdim. Rift'de hep beraber takılmıştık.
Şuan neler hissettiğimi anlatamam.

Nereye defnedildiğini bilen birileri lütfen mesaj atsın.
Allah mekanını cennet eylesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • DynamicK unpinned this konu
×
×
  • Yeni Oluştur...