Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2012 - 2013 Playoff


Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Kaan Kural da söylüyordu zaten 20-25 senedir işim gücüm nba, böyle playoff serisi görmedim diye.

Zaten basketbolun değil profesyonelliğin zirvesi gibi birşey seri resmen. Duncan 37 yaşında şöyle oynuyor. Ginobili sezonsonunda garbage time dışında nerdeyse doğru düzgün oynamadan şu halde. Mike Miller basketbolu bırakacakken, bütün sezon rotasyonun dışındayken şu derece hazır. Kawhi Leonard çaylak sezonunun ertesinde şu olgunlukta.

Maç o kadar iyiydi ki ne spurs üzülmüştür böyle oynadıktan sonra şu maçı ucu ucuna kaybettiklerine, ne de seyirciler şu takımları 7. maçta bir kez daha izleyecekleri için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NBA finallerinin 7. maçında, hatta muhtemelen şu spursun görebileceği son finalin 7. maçında bu kadar vasat bir ginobili, parker, green, normal sezonda 10 level birden atlayıp artık duncanın yerini de doldurur mu acaba denilen splitter falan hayal kırıklığı aslında.

Parker sakat/formsuz bütün maç resmen decoy gibi, ginobilinin 2492347 tane hatası, 3lük rekoru kırmış cayır cayır yanarken geçen maç sönmeye başlamış greenin de 1/15 mi ne atması. Sophomore leonardla 37lik duncan da bir yere kadar artık karşında rüzgarı arkasına almış lebron-wade-bosh varken.

Bir de abi lebron jamese rajon rondo savunması mı yapılır 48 dakika ya, atar tabi leblebi gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...