Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EVE Hikayeleri


Captain Logar

Öne çıkan mesajlar

Bizim corp'un isminin niye Turn Left olduğunun komik bir hikayesi var onu anlatayım ben de.

2 sene filan önce Muppets'da iken Branch taraflarına roam a gitmiştik 20 kişilik hac fleet ile. Branch a giderken VFK'e bakalım dedik. Local yaklaşık 1000 civarıydı. Dedim buradan kesin birşeyler çıkar.

Scout sisteme atladı bana dedi işte 1000 kişi var, artı 50-60 kişilik kitchen sink bir gate camp var. Dedim savaşıyoruz, o sırada scout 50 kişi daha gate'e warpladı dedi. Ben kararımdan vazgeçmedim, atladık sisteme. Biz sisteme atlarken bir 50 kişi daha gate e geldi. Neyse başladık 150 kişiyi kitelamaya. 100km boyunca tackler wreckleri uzanıyor gate'den ama adamlar çok feci gaza geldip dread carrier titan ne varsa gate'e warplamaya başladılar. Gate'de 300 e yakın gemi var ve patlattıkça da yenileri geliyor. Bir de sağımız solumuz her yanımız tackler dolmuş ve titanlar doomsday çalıştırıyor. Dedim bize yeni align point lazım, ama align edecek bir celestial bulamadım o yüzden TS'de "GUYS TURN LEFT, FOLLOW ME" dedim, tabi 3 boyutta sola dönmek göreceli bir kavram olduğu için fleet'in yarısı bana doğru yarısı diğer tarafa döndü ve TS'de bir kahkaha koptu. Ama işin komik tarafı Goon'lar bu manevra karşısında çok şaşırdılar ve toplamda 2 kayıp vererek sistemden kaçtık daha fazla goon gelmeden :D.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir gün scsx ve bir arkadaşla MQ da kamp yapmaya karar verdik. Scalar a yeni inmiştik ve açıkcası PvP konusunda çok da tecrübemiz yoktu.. Neyse işte MQ RQH gate Buble koyduk ki RZC den gelenleri yakalayalım. RQH da gözcümüz var tabe.. O sırada da hatırlayanlar bilirler TFA0 da Mostly in önemli bir moon posu var. Dalanları bilmiyorum ama birileri posa saldırmıştı. TFA0 da kıyamet kopuyor kısacası. Biz MQ da adam bekliyoruz.. Neyse işte RQH dan 50-100 kişilik CRY Havoc fleeti geldiğini görünce bizde poslara kaçtık. Adamlar gelince Buble i vurma emri vermişti FC leri. Bende o sırada adamlara lütfen patlatmayın diyorum zira elde başka buble yok.. Adamlar ya sen gel seni patlatalım ya da bunu patlatırız diyip patlatmış gitmişti.. Mostly e yardıma gelen başka bir NC üyesinin BS class gemilerini O dönem pek aktif olmayan bir fleet türü olan Bomber Fleet ile İndirmişlerdi ve savaşta sanırım bomber fleetlerin kurulmalarının ilk örneği olmuştu..

Scalar döneminde bir manyak vardı arada bir RQH a pos atmaya çalışırdı. Sabahın köründe pos atmaya çalışırken adamı yakalamıştık. Sonra neden yaptı bilmiyorum adam posu anchor etmeye çalışmıştı. ve Biz de bedavadan matar Large posa sahip olmuştuk..

Sonraa bir gün Morsus da iken gece geç saatte Kubric Plex bulmuştu ya da escale atmıştı. 10 a 10 olması lazım.. o sırada Bir fleet çıkarıyorlardı. Biz plex i yapacaz deyu fleete katılmamıştık. Sonra millet bişiler paylaşmaya başladı alliance de ..

http://www.youtube.com/watch?v=AG_9Itz7z7I

Bu ünlü ve geyik olay o gün olmuştu. Fakat biz "Hi" diyenlerin arasında değildik :(

Var daha aklıma geldikçe aktarırım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sene 2010 o zamanlar yaklaşık 20 kişilik ufak bir grubumuz var razorda ve roaminglere sürekli beraber çıkıyoruz
cobalta gitmeye karar verdik o aksam önden scout gidiyor ve adam işinde hakikaten 10 numara cobaltta 5E* diye bir sisteme girdi biz 1j arkasındayız scanda thanatos var demesi ile warplıyorum adama demesi arasında 3 ila 5 sn var neyse adam thantosu tacklladım dedi atladık içeri patara kütere girdik thanatosa bi anda local spike oldu thanatosdan 30-40 kmye bi bubblle attı bızım dıc adamlar fc orderı olmadan tek tek warplamıs neyse ilk dalgayı aldık aşşağı sonra bi grup daha geldi biraz daha biraz daha derken herkes mermı sormaya basladı hayatımda ilk defa roamnıgde mermım bıtmısdı =) cok fazla uzatmadan sonuc lınkını vereyım bu savas ıle evenews24'e de haber olmusduk

kills
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haldun (İngiliz/ustura kemal) abilere denk gelene kadar geçen süre zarfında bir ferox için bantam + osprey ile 30 saat mining yaptığımı hatırlarım... Sonrasın da ise 0,0 macerası başlamıştı 40 günlük bile değildim sanırım tam hatırlamıyorum oyunu açınca bakarım. Lakin implant olayını 6 ay sonra öğrenmiştim o çok koymuştu bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birde ben anlatıyım bari :)

Yine acayip sıkıcı NC. müttefikliği günlerinden biriydi, Fleet sayfasında bir link gördüm girdim baktım bizim bertturk falan roam yapıyolar, neredesiniz diye sordum 5-6 jump ötede bir yerdelermiş ares'e biniyim yetişirim dedim, sistemden 10-15 jump uzaklastık ben sallana sallana gidiyorum tabi verdikleri travel'e,onlara yetişmeme 2 jump kalmış jump komutuyla warplamıştım gateye düşünce gate flaş gördüm bir kırmızı girdi sisteme gemiyide durduramadım atlamış oldum,yaklaştım gateye tekrar atladım cloak bekliyorum, falcon muş açtı cloakını hemen bende arkasından tutmaya çalıştım falan ama cloak oldu biraz sonra gate de cloak'ı bozuldu atladı bende arkasından yine aynı olay tutamadım , geri atladı cloak bastı açtım bu sefer cloakını point falan derken bağırdım TS'den bizimkilere, boyna kafa atıyorum falcona tabi gateye gitmesin diye agro almamak için olsa gerek oda jamlemedi,jamledikten sonra agro alsa ne olacak anlamadım ama acemiydi heralde, önden bir kişi geldi hull a indirdik adam aceleyle patlamadan cyno açtı bi baktık Erabus o ara bertturk atladı hereticle gate'den. TS'den "Oh my gooooodddd!!" sesleri falan derken balonladı, bizden 30 kişilik roam fleetinin hepsi geldi vuruyoruz boyna, haber yayılmış cyno ile acele bi 50 kişi daha atladı yanımıza pata küte drake falan allah ne verdiyse girdik tabi :D Titan tam patlayacağında Razor geldi patlatıp fleet warp çekti FC tabanları yağladık bizde tabi. Ben hala olayın şokundaydım o falcon niye jamlemedi bu erebus nerden çıktı falan derken sonradan öğrendim titan aceleyle falcon patlamadan köprü kuracağına kendi atlamış ^^ O sıkıcı günlerin en iyi fleetiydi benim için :)

http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=14410945&nolimit

101st Space Marine Force - Astr0tek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
taze taze bi hikayede benden gelsin. dün akşam delve'de PL, goonlar, raiden, NC. falan baya bi şenlik vardı. biz de 4-5 bomber wing ile yola çıktık. sırayla bütün squadları warplıyor fc, PL talwarlarına bombaları bırakıp kaçıp tekrar toplanıyoruz yeni run için falan. neyse ilk 2 squad bombaladı. bizim 3.squad tam warptayız bi anda goon bomberları da talwarlara doğru bombaları bıraktı bizden hemen 1-2 sn önce. tesadüfen 1-2 sn arayla warplamışız asdfas. tabi bizim squad 3 gg direk :>

anlatması zor baya ya video ile daha güzel sanki

http://www.youtube.com/watch?v=7sZfaPGdbx4&t=47
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de şöyle bir konular aklımda yazayım dedim :)

Sıkıcı bir akşam dı s-e de bekliyordum ve fleet çıkması için bekliyordum, derken bir fleet çıktı.fc tanımadıgım bir fc idi gitsem mi ? gitmesem mi ? diye düşündüm.( Keşke o gün gitmeseydim diye kendime hala hayıplanırım) Neyse fleet çıktı bizim corp tan tek katılan bendım 30-40 kişilik bir fleet ti.İstasyon dan çıktı bir wh çıkışı bulmuşlar oraya warpladık fc ''save location'' demiş çıkarken de,girerkende tabi ben saat olmuş 11 gözler gidiyor ve müzik dinle fc nin dedigini duymamışım. wh den bi çıktı low sec teyiz s-e ye uzaklıgımız 39 jump aman allahım diye hayıflandım neyse dedim nede olsa geri getirecek gene.low sec te av bulamaya çalışıyoruz o kadar kişiyle saat oldu 12 hala ses yok.saat oldu 13 hala ses yok derken fc herkez kendi başına baksın dedi.o an dediginde ne oluyor. olay wh kapısının kapanmasıymış sıçtım dedim.altımda da bc var.Ve o an hatırlatıklarımdan birisi s-e ye 54 jump uzakta olmamız ve geriye kendimizin dönmemizdi.Yol güzelgahı seçtim low sec ten beraber çıktık sonra gallente federation bizi karşıladı daha sonra derken caldari state e girdim jitaya gidiyorum,ordan da geri dönerim dedim ama felaket uykuluyum taisy e girdim arkasından m-o sistemi derken ben pc başında uyuya kalmışım buble ların arasında sabah uyandıgımda tek hatırladıgım o an savaş olmuş ve bana dokunan kimse olmamış sonra dava yı çözdüm :D goon lar orda sabah a kadar camp yapmışlar :)Bunda en çok hayıflandıgım 5 saat boyunca bütün eve sisteminin dolaştıktan sonra hiç bir şey yapmadan dönmek:)

Başka bir anımda var da aklıma detaylı gelmiyor :) Geldiginde onuda anlatacagım :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...