Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RZR vs Nulli Carrier kill - pos bump edition -


KaRa_DaVuT

Öne çıkan mesajlar

:)))

Meshur olmusum ya la , valla razordada cok uzun süre oynamıslıgım var su anda nulli secundada devam ediyorum oynamaya, gönül isterdiki o carrier oyle degilde savaş alaninda patlasaydi...

Olanın davasını bu sekilde yapmak gereksiz tartişmalara ve atişmalara sebebiyet veriyor , trollük yaparken arada kalanlara oluyor olan.

Şahsen no destination korpundada oynamış birisi olarak normal olmayan bir şekilde gelip bu şekilde patlatmayi(patlatma bi nevze) - patlattiktan sonrada bu sekilde video koymayı(her ne kadar ticaretimiz olsada düşünce stilinin öz a.g) kınadım.

İyi oyunlar herkese :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Karışmayayım diyorum ama olmuyor.

Bir laf vardır, halamın şeyi olsa amcam olurdu diye, seninki de o hesap. Sen olsaydın şöyle yapardın falan filan.

İnsanın kendini farazalarla savunması bende hem gülme hem de acıma duygusu yaratmıştır hep.

Sen bir de hukukçuydun değil mi? Yani bu şeye benziyor. Bir hırsızın, "Ama benim yerimde olsaydınız siz de çalardınız" demesine. Bu hırsızı suçsuz yapıyorsa eyvallah.

Bir de, olayın nasıl olduğunu bildikten sonra o videoyu buraya koymak, sıçmak, sıvamak değil bir de üstüne tüy dikmek oluyor.

Aslında, insanlar seninle bu videodan dolayı ince ince dalga geçiyordu, Mete seni bu durumdan kurtardı. Ben de meteye bu yüzden kızıyorum ama geçmiş olsun.

Neyse kardeşim. Sen devam et.

Kervan çoktan yola çıktı.


Çok sevgili kardeşim,

ben hukukçu değilim ama sen pek tabi bilmessin beinm ne iş yaptığımı, ama pek seviyorsun bakıyorum bilmediğin şeylerlle iglili konuşmayı. Hani bir lafın vardı, senin gerçek hayatta bişey olmayna insanlarla ilgili. Hah işte biraz gerçek hayata doru dön benden uzaklara. Yazdıkalrım rahatsız ediyorsa okumamayı seç. Ama yapmadığım seylerle beni yargılama sırf sen begenmiyorsun diye. Holuna gitmiyorsa dediğim gibi bakma ama herşeyide sidik yarışına cevirmeniz, her yazdığımın size batması bir yara emaresi belli ama nedir anlamadım.

o yüzden bu küçük tartışmalarsa madem bak bu forum, yazma atma post. Yarası olan gocunurç Ben videoyu koyup paylaştım. İstemibyorsan bakmayacaksın. Saygımı bozmayayım diyorum ama kuyruk acısı had safada belli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Benim tepkim kişilere yada rzrda bulunan türklere karşı değil, genel olarak o zihniyete.


alla alla.

Anlamıyorum arkadaş neyin kuyruk acısı sürekli bir sataşma sürekli bir laf sokma. Hayır oyun bu nedir bukadar acısı sizdeki anlamadım =)

Lol

Zoru başarmışsın mete.. tebrik ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NC'yi sevmemek için nedenleri saymaya gerek yok. Orda bulunan Türklerin zamanında ne vaadlerle oralara gittiklerinide bilioruz.

Kusura bakmayında scalar dağılırken PVP yapcaz biz kafasıyla Morsus Mihiye veya koalisyonun öteki şirketlerine dağıtılan Türklerde oluşturulan önce para zihniyeti karşı olduğum.

Gelir olsun gideri karşılıyalım mantığı hiç giderin olmamasına yol açtı.

Estonyalılarda komün halinde çok güzel pvp yapıyorlar, Ruslarında kendi içinde küçük çapta pvp yapan grupları var,

Kuyruk acısı felan yok anlıyacağın, aksine zamanınad NC'nin ekmeğinide yedim bol bol, ha sonra ordan ayrılıp birazcık başka insanların pvpye bakış açısını görünce NC'nin pvp anlayışını öğrenmiş olduk.

Neyse birilerinin altına yattığı sürece hayatta kalmaya devam eder razor bence siz corp olarak kurtarın kendinizi ordan.

Razoru sevmeyeninde bir tek ben olduğunu sanmıyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KaRa_DaVuT said:

o adam ascom deil razor olsa emin ol benden önce sen bu video yu paylasmıstın üstünede bıdı bıdı bisiler yazmıstın. cifte standart yapma yani. yakısmıyor kardesim ;)

trolling


Valla asıl biz anlamıyoruz neyin kuyruk acısı olduğunu. Hayır ortada iki tarafa da kuyruk acısı yaptıracak bir şey olsa gam yemeyeceğim.

Şimdi senin neden art niyetli ve kuyruk acısı içerisinde olduğunu senin yazından alıntı yaparak anlatacağım. Gerçi senin anlayacağın yok da işte millet senin ne olduğunu anlasın. Zihniyetini anlasın.

Bir kere Razor ile Ascom'u kıyaslamışsın. Ha bu bizim için şereftir o ayrı mesele. Böyle büyük bir alyansla kıyaslanmak ben dahil tüm arkadaşlarımın gururunu okşar. Ama be kardeşim, niye demedin orada "Bu video nulli'nin değil de razor'un olsaydı paylaşırdın" diye. Yani bilinç altın şöyle bağırıyor. "Nullinin gemisi umurumda değil, ama ascom olunca videoyu koyarım".

Evet soruyu tersten sorayım. Şimdiye kadar kaç tane nulli titanı, carrieri, ms'i patladı. neden bir video koymadın? üstelik bu videonun içinde sen bile yokmuşsun. Amacın neydi? Bu çok mu über ötesi bir videoydu da paylaştın?

Yok cevap verme. Bizimle alakası olmayan insanlar bile seninle inceden dalga geçerek bunun cevabını verdi zaten.

O yüzden canım kardeşim, derdin neyse söyle biz de bilelim. Ha bilmeden bir kusur ettiysek ve sen onu içinden çıkaramıyorsan, biz özür dilemeyi bilecek kadar da erdemli insanlarızdır.

Edit: Kardeşim bir de biraz Türkçe yaz, ne dediğini anlamak için bebek translate kullandım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:


Kusura bakmayında scalar dağılırken PVP yapcaz biz kafasıyla Morsus Mihiye veya koalisyonun öteki şirketlerine dağıtılan Türklerde oluşturulan önce para zihniyeti karşı olduğum.

Gelir olsun gideri karşılıyalım mantığı hiç giderin olmamasına yol açtı.



Valla sanırım bilgisizlik yanlış yorumlara neden olmuş. Scalar'dan ayrılıp Morsus'a giden ilk 15 kişilik grubun ve ardından gelen arkadaşların hiç birinin ilk tercihi hiç bir zaman para olmadı. İçlerinde ben de vardım. ha içimizde bir kişi vardı para diye yanıp tutuşan, zaten o da hemen ayrılıp asıl farm alyansına döndü.

Biz, mete, ben ve bir kaç kişi ilk gidenler olarak aylarca sadece pvp yaptık. (Ben bulamam ama belki mete o kill linklerini bulabilir.) Bir zaman geldi, meteyle oturup konuştuk hatta (Yahu resmen doyduk kille. hatta artık kusasımız geldi falan diye).

Sen genelleme yapmışsın ama ben genellemeleri hiç sevmem, ben kendi adıma şunu söyleyeyim. Oyunun ilk başlarında razor'da bulunduğum dönem hariç neredeyse hiç farm yapmadım. Son bir yıldır da oynuyorum ve toplasan 3-5 tane magneto sitesi yapmışımdır.

Bu "dağıtılan Türkle" konusunu ise hiç anlamadım. Kim dağıttı, neye göre dağıttı, dağılanlar robot muydu da söylenen yere gittiler? Bu konuda bir açıklama yaparsan da sevinirim.

Sanırım yıllar içerisinde dağınık yerlerden topladığın kulaktan dolma bilgiler karışmış biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KaRa_DaVuT said:

ben hukukçu değilim ama sen pek tabi bilmessin beinm ne iş yaptığımı, ama pek seviyorsun bakıyorum bilmediğin şeylerlle iglili konuşmayı.


Exodous said:

Sen bir de hukukçuydun değil mi?


Bakıyoruz hukukçuydun dememiş. Sadece öleydin dimi diye sana sormuş. Yani bilmeden konuşmamış sana sormuş hatta bilmeden konuşmamak için.

Birde tutturdun bir kuyruk acısı. Razor nulliye hiç zarar vermedi ki. Hatta Razor ve Fatal olarak bize saldırmaya deploymenta geldiniz, hatırlarsın baya sesli sesli geldiniz. Sonra baktınız hiç bir başarı elde edemedi razor, sessiz sedası tenale döndünüz :) Bu yanımıza yaptığınız deploymentla yabancı forumlarda o kadar dalga geçidi anlatamam. Ama takip etmek lazım tabi.

Olay senin sürekli ascoma laf atma çaban.

Önce merkez kanalında bir şey oldu hemen diğer türk corplarına düşman ilan ettin bizi :) (sonra spy aracılığı ile bir türk carrierı patlattırtmaya aracı oldunuz orası ayrı).

Sonra bizim corp tanıtımı konumuzda yok egonuz şöyle şişmiş yok eliit pvpci takılan, sürekli sağa sola sataşan bir corpsunuz diye sen sataştın.

Şimdide bi ascom carrierı patladı, hemde şerefsizce bir yöntemle. Hemen konu açma ihtiyacı duymuşsun.

Hasan abi paylaşsa bu olayı niyetinin kötü olmadığını bildiğim için onla gülüp eğlenirdik yine. Ama sen arka arkaya böyle bir rota çizdiğin için artık senin paylaştığın şeylerde art niyet arıyorum ne yazık ki. Bende böyle olmasını istemezdim. Keşke yukardaki çıkışları yapmasaydında niyetinin iyi olduğunu bilip senle gülüp geçebilseydik.

Konunun özüne gelmek gerekirse, böyle bir killin paylaşılmaya ihtiyaç duyulmasıyla dalga geçtik ya. Bak sana nasıl killerin paylaşılmaya değer olabileceğine bir örnek vereyim.

http://www.eve-razor.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=563577

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wot

Şimdi söyle baştan izah edeyim, scaların dağılma ve son 1-2 ayı içerisinde orda bulundum. O dönemlerde scalar başında olan insanların zaten morsusa corp olarak girme hikayesi vardı.

Gidenlerden gelen bilgiler doğrultısunda zaten bu işin tamamen fantazi olduğunu anladık.

Daha sonra orda kalanların bir çoğu, yani pvp için skill puanı ve bilgisi morsusa girmek için yetersiz olanlar, alınmayanlar diyelim (dağıtılma ve dağılma burda başlar),
Ustura kemal liderliğinde önce aşşaya, orda başarısız olunca tekrar morsusa aramızdan bazı kişiler elenerek girdi.


Eh şimdi robotluk konusunda gelince,hele düşük spli olunca ve genelde bağlı olduğun corp alliance vs liderinin kararlarına uyunca robotluk oluyor işte, yeri gelince herkez robot yani.

Genelleme ve pvp olayına gelince, Morsusta hiç bir zaman kaliteli pvp olmadı 0.0 pvpsi çünkü kaliteli bir pvp değil.

Arada küçük çapta güzel eğlenceli fleetlerin olduğu gerçeğide var ama NC'nin o zamanlar bile en çok dalga geçilen pvp mantalitesine sahip olan koalisyon olduğunuda biliyorum.

Sizin ilk 6 ayınız doğal olarak scalardan sonra inanılmaz keyifli gelmiştir buna katılıyorum ben zaten morsusta eğlenebilen kişilere veya şahıs olarak zaten kimseye birşey demediğimi belirttim.

Zaten NC'de bulunan türk gruplar kendi aralarında yaptığı fleetlerin her zaman güzel olduğunu biliyoruz.

Ha ama gelipte 500 kişilik fleetlerin güzel eğlenceli pvp olduğunu sölemeyin çünkü o başka bir tartışma konusu.

En kaliteli imperian veya pb fleetinde bir forgon fleetinin 10da biri kadar adrenalin yok malesef.

Farm konusunda gelince, Morsusta mihide ki günlerimin çoğu sinyal bakarak farm yaparak geçti, bunun aksini inkar eden çıkıp diyebilir. 1-2 sene kadar orda bulundum beraber oynadığım kişilerin büyük çoğunluğu böyle yaptı. Kimse çıkıp bir fleet kurmadı mete dışında.

Scalar zamanında ise el metin dışında bir kişide çıkıp toparlamadı kimseyi birşeyler göstermedi.

Ha şuda var kimseye sen farm yapıyorsun diye yargılayamassın o oyundan keyif alma anlayışı tabi. Doğal olarak senle beraber oynayan biriside sen nasıl oynuyorsan oda öyle oynar. Kimisi üretim sever kimisde siyasi kısmını sever.

Tamam sen sevmediğin için farm yapmamış olabilirsin, ve bir şekilde kendini idare ediyor olabilirsin ama bu insanların morsusta sürekli olarak farm yaptığı gerçeğini değiştirir mi ?


Hüseyin abi şimdi eğri oturup doğru konuşalım Türklerden ne lider çıktı adam gibi senelerce nede fleet commander çıktı, sen bile o dönem karakteri sattın, doğal olarak bu hep farma itti insanları kimsede çıkıp itiraz etmedi gidişata.

Bir hed-gp dönemi var işte lituara döneminden hemen sonra o zamanlarda metenin özverileri ile epey yol kat etmiştik.

Bir elin parmaklarını geçmez pvp isteyen adam sayısı troilem sen, mete max 10 kişi daha.

Bu bahsettiğim dönem scalar dağıltıktan bir süre sonra morsusa katılan son türk kafilesinden itibaren morsusun dağılmasına kadar geçen 2 seneye yakın süre.

Nullide şimdi bir oluşum var ve nulli zaten kafa yapısı ile NC'den çoook daha mantıklı işler yapıyor, ama NC'nin kafa yapısını biliyoruz. Moonları için savaşırlar gerekirse onun dışında farm farm farm tax tax tax. Savaşırlarasada 1e10 outnumber ederler sonra kuguda orda burda ezik gibi trollemeye çalışırlar milleti.

Neyse işler kaldı tekrar yazıcam

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle yaz canımı ye... :D

Bir önceki yazın çok yüzeysel olduğu için zan altında bırakıyordu.

Yazdıklarının altına ben de imzamı atarım.

Morsus'a geçiş sırasında çok insanı kaybettik, haklısın ama bu bizim suçumuz değildi. Malum, alyansın kuralları vardı. Elimizden geldiğince çok insanı oraya getirmeye çalıştık. En çok da mete çalıştı tabii.

Evet içimizden çok iyi liderler çıkardık ama pvp'de lider çıkaramadık. Haklısın ama insanları suçlayamayız. Çok detaya girmeden küçük bir sosyolojik tespit yapayım.

Burası Türkiye ve ne yazık ki, oyun pek çok kişi için hayat öncelikleri arasında çok gerilerde kalıyor. Bir yabancı, işini bitirdikten sonra gelip dilediği gibi oyuna zaman ayırabiliyor ama bizde, iş, eş, çocuklar, komşular, anne, baba, kardeş derken oyuna anca sıra geliyor. Eh, zaman ayırmayınca da olmuyor bu işler.

Tabii pvp'de lider çıkmamasının bir nedeni de, lanet olası genlerimize işlemiş olan acımasız eleştiri huyumuz. Elin gavuruna sesimiz çıkmaz ama kendi adamımıza yapmadığımızı bırakmayız.

Neyse uzatmayalım.

Geçmişe doğru dönüp baktığımda, aslında çok çok iyi yerlere geldiğimizi görüyorum ama tabii, scalar'daki günleri özlememek de mümkün değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anlarsan ingilizcede yazarım ;)

Burdaki sorun aslında sen kendin de demişsin acımasız eleştri huyu diye. Çok önyargılı yaklaşıyorsunuz herşeye. İnanılmaz önyargılı hemde. Ben Razor u seven bir insanım da benim için bu neticede bir oyun. Hoşuma giden bir şeyi de burda kusura bakma mete de senden ne paylaşıp paylaşmayacağımıda öğrenmeyeceğim.

Ha, ben buraya rasgele yazıların içinde nulli yazsam 3 tane sazan gibi atlıyıp hede hödö dicek adam varken, hele bukadar siz önyargılıyken kusura bakmada bana bişeyler anlatmaya calışmayın. Bİraz acık bakın.

Bİn defa dedim düşman deiliz diye ama ne yazsam olmuyor, hemen bi alınıyorsunuz burda ne olsa ne yazsam. sen kardeşim benim yazdıklarıma önyargıyla bakıyorsan ben ne yapayım.

Kısacası: alınan alınsın alınmayan da devam etsin. ne sidik yarıştırıyorum ne başka birşey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

KaRa_DaVuT said:

ben hukukçu değilim ama sen pek tabi bilmessin beinm ne iş yaptığımı, ama pek seviyorsun bakıyorum bilmediğin şeylerlle iglili konuşmayı.


Exodous said:

Sen bir de hukukçuydun değil mi?


Bakıyoruz hukukçuydun dememiş. Sadece öleydin dimi diye sana sormuş. Yani bilmeden konuşmamış sana sormuş hatta bilmeden konuşmamak için.

Birde tutturdun bir kuyruk acısı. Razor nulliye hiç zarar vermedi ki. Hatta Razor ve Fatal olarak bize saldırmaya deploymenta geldiniz, hatırlarsın baya sesli sesli geldiniz. Sonra baktınız hiç bir başarı elde edemedi razor, sessiz sedası tenale döndünüz :) Bu yanımıza yaptığınız deploymentla yabancı forumlarda o kadar dalga geçidi anlatamam. Ama takip etmek lazım tabi.

Olay senin sürekli ascoma laf atma çaban.

Önce merkez kanalında bir şey oldu hemen diğer türk corplarına düşman ilan ettin bizi :) (sonra spy aracılığı ile bir türk carrierı patlattırtmaya aracı oldunuz orası ayrı).

Sonra bizim corp tanıtımı konumuzda yok egonuz şöyle şişmiş yok eliit pvpci takılan, sürekli sağa sola sataşan bir corpsunuz diye sen sataştın.

Şimdide bi ascom carrierı patladı, hemde şerefsizce bir yöntemle. Hemen konu açma ihtiyacı duymuşsun.

Hasan abi paylaşsa bu olayı niyetinin kötü olmadığını bildiğim için onla gülüp eğlenirdik yine. Ama sen arka arkaya böyle bir rota çizdiğin için artık senin paylaştığın şeylerde art niyet arıyorum ne yazık ki. Bende böyle olmasını istemezdim. Keşke yukardaki çıkışları yapmasaydında niyetinin iyi olduğunu bilip senle gülüp geçebilseydik.

Konunun özüne gelmek gerekirse, böyle bir killin paylaşılmaya ihtiyaç duyulmasıyla dalga geçtik ya. Bak sana nasıl killerin paylaşılmaya değer olabileceğine bir örnek vereyim.

http://www.eve-razor.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=563577

Saygılar.


he mete he
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

isin dogrusu bende sevmem razoru ama beraber oynadigim insanlari sevdigim icin buradayim. yoksa rzr mus, nulliymis, raiden mis fark etmez aslinda.

afk master olmasam neler yapardim neler :D Syndicate bölgesinde neler yaptigimi bilenler bilir. fakar huseyin agamin dedigi gibi RL dolayisi ile bu islere zaman ayiramaz olduk.

konuya donersek sercan ile sorunu olanlar öm yolu ile halletsin, sercan sende ayni sekilde!
oyunu oynamak icin bilgi arayan yeni arkadaslarimiza cooook kötü örnek olunuyor.
soyleyeceklerim bu kadar

sevgiler
capt.logar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Captain Logar" said:



konuya donersek sercan ile sorunu olanlar öm yolu ile halletsin, sercan sende ayni sekilde!


sevgiler
capt.logar


Tamamdır hasan baskan

Kulağıma küpe olsun dahada icinde Mete gecen regionlarla ilgli bilgi paylasmam.

EDIT:

Exodous said:



Edit: Senin mesleğini bilmemem, hırsızı masum yapıyorsa eyvallah.


İyi kötü kazanıyorz bişeyler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sercan cidden yazdiklarimizi tam okumuyorsun yada okumana ragmen anlamak istemiyorsun.

O uzun bi yazi yazdim. "He mete he" diip gecistirmissin. Insanlari hayvanlardan ayiran en temel ozelliklerden biri olan 'tartisma'ya guvenelim ve burda istemesezsen ozel mesaj olarak lutfen yazarmisin bana orda yazdigim yazilardan hangisi yanlis. Bana acikla, ben burda yazarim haksizmisim kusurs bakmayin diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlarım günaydın

ben şuna acıklık getirmek istiyorum. öyle olmus gibi gözüksede ben bu videoyu pos bump komik bir olay diye paylastım. yani, tanıdık arakdasımız yada tanıdık corp olmasa DA (lol ayrı de da bağlacı ) paylaşıcaktım zaten. ASCOM a gıcığım yok bile =)) dün sizin oraya geldim fleet le. MTO ya gene gelicem, FC olarak fleet getiriyorum mete konusup ayarlıyalım bi goodfight yapalım. Ben istiyorum ki, rekabet olsun aramızda am tatlı rekabet olsun. hani şakalaşmalı gülüşmeli. çünkü ben art niyetle birsey paylasmıyorum bakın tekrar söylüyorum. Yazdıklarımı yaptıklarımı "la bebe ascom u karalıyor" diye düsünmeyin yani. şurda eğleniyoruz sadece
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ozaman sazınla sözün birbirine uysun. Yani söylediklerinle yaptıkların çelişmesin. Bu konu burada daha önce de söylendi ama nedense hep sataşma (yada sataşma olarak algılanabilen) davranışlar hep senden geldi. Hani bu kadar TESADÜF olunca da insan kıllanıyor.

Haksız mıyım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KaRa_DaVuT said:

arkadaşlarım günaydın

ben şuna acıklık getirmek istiyorum. öyle olmus gibi gözüksede ben bu videoyu pos bump komik bir olay diye paylastım. yani, tanıdık arakdasımız yada tanıdık corp olmasa DA (lol ayrı de da bağlacı ) paylaşıcaktım zaten. ASCOM a gıcığım yok bile =)) dün sizin oraya geldim fleet le. MTO ya gene gelicem, FC olarak fleet getiriyorum mete konusup ayarlıyalım bi goodfight yapalım. Ben istiyorum ki, rekabet olsun aramızda am tatlı rekabet olsun. hani şakalaşmalı gülüşmeli. çünkü ben art niyetle birsey paylasmıyorum bakın tekrar söylüyorum. Yazdıklarımı yaptıklarımı "la bebe ascom u karalıyor" diye düsünmeyin yani. şurda eğleniyoruz sadece


Evet razora gülüyoruz zaten saol paylaştığın için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Evet razora gülüyoruz zaten saol paylaştığın için.


ya merak ettim oyunda razor ne yapıyor siz neler yapıyorsunuz? iki ayrı ally dende bağımsız biri olarak soruyorum. yazdıklarınızı baştan sona okudum sürekli bir didişme halindesiniz. Adam carrier patlatmış videosunu koymuş titan patlatmış videosunu koymuş bunlar normal şeyler bence gülüp geçmek lazım. Ki o patlayan şahsiyet geçmişte kendi corpundadaki noctisleri vuruyordu bence çokta güzel olmuş.

selamlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

reampage said:


Kusura bakmayında scalar dağılırken PVP yapcaz biz kafasıyla Morsus Mihiye veya koalisyonun öteki şirketlerine dağıtılan Türklerde oluşturulan önce para zihniyeti karşı olduğum.

Gelir olsun gideri karşılıyalım mantığı hiç giderin olmamasına yol açtı.



Valla sanırım bilgisizlik yanlış yorumlara neden olmuş. Scalar'dan ayrılıp Morsus'a giden ilk 15 kişilik grubun ve ardından gelen arkadaşların hiç birinin ilk tercihi hiç bir zaman para olmadı. İçlerinde ben de vardım. ha içimizde bir kişi vardı para diye yanıp tutuşan, zaten o da hemen ayrılıp asıl farm alyansına döndü..


Burada sanırım bana bir cevap hakkı doğmuş.Morsusa girdikten sonra ilk ayrılan bendim ve benim ayrılmamın ne ISK ile nede Para ile alakası yoktur.Tek nedeni koskoca TECH moon holder bir alliancenin mandotary ( zorunlu ) adı altında mining op yapması, posların JB'lerin fuelleri karşılanıyormuşmuş ve neticesi olan müteakip fail-cascade http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=4001469
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...