Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Never Again...


sabonis

Öne çıkan mesajlar

Şunun tam tersi olan bir main tankımız vardı tbc zamanı. Çocuk oynamaktan yemek yemeye zaman bulamadığı için erimişti; bu fotoyu görünce direk o geldi aklıma :)

İnsanın kendine bakmasıyla alakalı bir durum bu. Oyuna başladığım gün kilom neyse, oyunun gerçekten hardcore olduğu dönemlerde gece 3lere kadar raid yaptığımız zamanlarda da kilom aynıydı.

Wow işin bahanesi; hayvan gibi yemek yiyerek hareket etmezsen kalori yakamazsın. Yakılamayan ve alınan her 7000 kalori = 1kg olunca bu hale dönüşmek zor değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

icphedia said:

7000 kalori 1kg olsaydı şimdiye kim bilir kaç ton olmuştuk. 5yıldır ayvan gibi yiyorum, içiyorum kilo 3-5 aşağı yukarı oynuyor. 1günde içtiğim bira zaten neredeyse 1haftalık kalori ihticamı karşılıyor.


7k değil 8k diye biliyorum yakın sonuçta.. ama evet vücuduna 1 kilo yağ almak için 8k kalori alıp onu hiç harcamaman lazım.

1 günde içtiğin bira ile 1 haftalık kalorini karşılıyorsun demek? hemen bir hesaplayalım. muhtemelen erkeksin, bir erkeğin günde hiçbir şey yapmadan harcadığı kalori miktarı 1500-2000 arası değişir. 1800 diyelim yuvarlak rakam.

1 tane 33'lük bira 150 kaloridir. 1 günlük kalori ihtiyacını 12 bira ile karşılarsın, 1 haftaık kalori ihtiyacını ise 84 bira ile. bir gecede 84 bira içtiğine göre sana şu anda çok büyük saygı duydum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...